Pse Robyn është anëtari më pasiv agresiv i familjes kafe?

Klea

Pse Robyn është anëtari më pasiv agresiv i familjes kafe?

Ndoshta ylli më i urryer i TLC, Robyn Brown, po i bën përshtypje ndjekësit si jashtëzakonisht pasiv-agresivë, veçanërisht kur ndërvepron me anëtarët e familjes Brown që ajo nuk i pëlqen. Të Gratë Motra Ylli doli në skenë në vitin 2010 teksa u martua me Kody Brown, duke u bërë gruaja e tij e katërt. Pothuajse menjëherë, Robyn filloi të zhyste tentakulat e saj në Kody, duke e drejtuar atë që t’i bindej dëshirave dhe nevojave të saj.

Shumica e fansave të Sister Wives pajtohen se Robyn nuk vepron si një e rritur që mund të rregullojë emocionet e saj. Të qash dhe të lëshojë zemërim është mekanizmi i saj përballues për t’u përballur me botën përreth saj, dhe gjëja e trishtueshme është se njerëzit po bien pas aktit të saj. Taktikat pasive-agresive të Robyn janë shumë efektive si për manovrat manipulative ashtu edhe për ato mbrojtëse. Robyn ka bërë një karrierë duke qarë, shpesh duke u rritur përmes lëvizjes së pantomimimit, e cila përfshin përdorimin e indeve, kërcitjen e fytyrës, dënesën dhe frymëmarrjet e thella me gërvishtje.

E qara e Robinit është një teknikë

Sobbin Robyn nuk po mashtron askënd që e di se ajo po qan sipas kërkesës si një taktikë për të joshur ndjeshmërinë nga Kody. Dhe djali bën punën e të qarit. Nëpërmjet lotëve, Robyn ka mundur ta bindë Kody se ajo është viktimë e familjes, krijon rregulla strikte për COVID-19 dhe në thelb e detyron atë në monogami. Sa herë që një nga gratë e tjera të Kody mendonte të vinte në dyshim një vendim, Robyn do t’i shpërthente lotët dhe çështja do të ishte e diskutueshme.

Robyn qan nëse është e lumtur dhe Robin qan nëse është e trishtuar. Robyn qan nëse dielli i Arizonës është shumë i nxehtë. Në thelb, Robyn qan; kjo është ajo që ajo bën. Mendoj se Robyn qan me shpresën që njerëzit të ndihen më mirë për të dhe se askush nuk do ta kujtojë se ajo është arsyeja pse familja poligamiste është kaq e copëtuar. E gjithë qëllimi i të qarit është që Robyn t’i tregojë Kody se e mban zemrën në mëngë, duke dëshmuar qartë se është një person plot zemër.

Robyn është një krijues i tregimeve

Thuaj çfarë të duash, por Robyn ka një imagjinatë aktive. Shumë herë Robyn është kapur në gënjeshtrat e saj. Gjatë sezonit 8, Episodi 3, i titulluar Robyn Behind the Scenes, Robyn deklaroi se u divorcua dhe u takua me Kody dhe Meri Bown. shtatë muaj më vonë, kur ata filluan lidhjen e tyre të miqësisë. Por vetëm disa vite më vonë, gjatë sezonit 14, Episodi 1, Kicked Out, Robyn tregoi se ajo u divorcua dhe më pas ishte nënë beqare për disa vjet. Vetëm pasi ishte beqare për disa vite ajo u takua me Kody. Pra, cili version është, Robyn?

Në sezonin më të fundit, Robyn kishte një histori shumë të ndryshme kur bëhej fjalë për përplasjet midis fëmijëve Brown dhe fëmijëve të saj. Ndërsa të gjithë fëmijët dukej se ishin dakord që Robyn fuste hundën e saj të madhe, nëna e pesë fëmijëve tha se mendonte se fëmijët e Janelle ishin të këqij me të. Përsëri, ka tre anë për secilën histori dhe shikuesit nuk po i afrohen të vërtetës kur bëhet fjalë për Robyn.

Robyn synon Kody

Kodi është i dobët. Ai është një njeri i dobët që përpiqet të fajësojë të tjerët për çështjet e tij. Megjithatë, Robyn ka mësuar të luajë ndjenjat e tij kundër burrit të saj. Nuk është e vështirë për Robin të përdorë taktikat e saj për t’i kthyer kokën Kody, sepse ai është marrëzisht i dashuruar me bashkëshorten e tij të katërt dhe do të bënte gjithçka për të qenë me të. Sërish, sezoni më i ri tregoi se familja po kalonte pushimet të ndarë, kryesisht për shkak të Robyn që ndau se ajo mendonte se djemtë e tij më të mëdhenj do të shkaktonin një grindje.

Robyn nuk është vërtet e afërt me Merin

TLC/YouTube

Gjatë sezonit 1 të Sister Wives, shoqja e vetme e Robyn ishte Meri. Për shumë sezone, Robyn u afrua gjithnjë e më shumë me gruan e parë të Kody, jo për një miqësi të pastër, por për të përdorur Merin për ofertën e saj. Përfundimisht, Meri ra dakord të divorcohej nga Kody në mënyrë që patriarku të martohej ligjërisht me Robin. Që atëherë, të dy nuk kanë qenë aq të afërt. Po, Robyn ende përpiqet të bindë Merin të qëndrojë, por fansat mund ta shohin atë. Robyn dëshiron vetëm që Meri të mbetet, kështu që Kody ende duket si një poligamist i shkëlqyer.