Pse Ribashkimi i Sezonit 4 të RHOSLC do të jetë Epik

Klea

Pse Ribashkimi i Sezonit 4 të RHOSLC do të jetë Epik

Unë jam ende shumë i dridhur në çizmet e mia nga finalja e sezonit 4 të Amvise të vërteta të Solt Lake City. Tani, me ribashkimin afër qoshes, nuk jam i sigurt që zemra ime mund të përballojë pezullimin. Bravo u ka dhënë zonjave të RHOSLC një tregim me tre pjesë ku do të jenë në gjendje të heqin gjithçka nga gjoksi i tyre. Midis tradhtisë së Monica Garcia-s dhe pjesës tjetër të grave që mbajnë qëndrim, ribashkimi i sezonit 4 të RHOSLC do të jetë ikonik.

Grafiku i ulëseve

Kush mund të hirit Andy Cohen Me praninë e tyre është mbyllur brenda. Nuk është çudi që Monika është më afër Andit në të djathtën e tij, e ndjekur nga Meredith Marks dhe Whitney Rose. Në të majtë të tij është Heather Gay, Lisa Barlow, Angie Kastanevas dhe, nganjëherë, Mary Cosby. Ajo që është befasuese është se një fillestare iu dha një vend kaq i rëndësishëm në divanin prej pelushi, gjë që tregon gjithashtu se Andi dëshiron të dëgjojë më shumë për historinë e saj. Andy ka deklaruar disa herë se amvisa e ulur më afër tij kishte historinë më bindëse të sezonit.

Jo Jen Shah

Një arsye kryesore që ribashkimi do të jetë epik është se nuk do të ketë Jen Shah të pranishëm. Jen i pëlqen të besojë se sezoni 4 ishte ende shumë për të. Megjithatë, pa të në ribashkim, gratë do të jenë në gjendje të thonë paqen e tyre pa u ngacmuar në nënshtrim. Edhe pse Jen mund të ketë dashur që ajo të kishte hyrë në Skype në ribashkim, një gjë e tillë nuk ndodhi, pasi Monica është zuzarja e re në qytet.

Monika dhe Heather përballen

Fansat mezi presin që Heather dhe Monica të jenë në qendër të skenës, por pyes veten se sa shumë do të flitet. Heather tashmë ka pushuar së foluri me Monikën pasi kamerat pushuan së rrotulluari. Monika nuk u përfshi as në foton e aktorëve që Heather postoi në rrjetet sociale.

Unë me të vërtetë do të më duhet Heather për të zbërthyer çdo centimetër të arratisjes së saj të Nancy Drew që kur finalja e sezonit më pushtoi. Dua të di se kush ishte nishani i saj, nga i vinte inteligjenca dhe si kishte bërë një plan në plazh për të rrëzuar Monikën.

Mary Në fakt mori pjesë këtë herë

Ndoshta një nga arsyet më të mëdha që ribashkimi i sezonit 4 të RHOSLC do të jetë kaq epik është sepse zonja Mary Cosby i zbukuroi bashkë-yjet e saj me praninë e saj. Sezonin e kaluar, Mary as që u mundua të shfaqej. Megjithatë, traileri i ribashkimit tregon predikuesin që mbron Monikën dhe pretendon se i pëlqen. Duket se mund të ketë një kokë të re në qytet.

E vërteta e Heather

Siç do të thoshte Ricky Ricardo, “Heather, ke diçka për të bërë!” Më në fund, pas më shumë se një viti pyetja se kush i kishte dhënë Heather syrin e zi, ajo njoftoi se ishte, në fakt, Jen. Megjithatë, do të më duhen shumë më tepër informacion. Nuk dua të dëgjoj për rubinetin e rremë në të cilin nuk keni rënë kurrë. Në thelb, unë dua të gjithë të vërtetën dhe asgjë përveç të vërtetës.

Nëse Heather do të na tregonte pse u godit me grusht, si ndodhi sulmi dhe pse e mbuloi atë, do të bëhej një histori epike. Unë vetëm mund ta imagjinoj Jen duke ecur brenda qelisë së saj, duke i bërtitur Elizabeth Holmes, e cila me shumë mundësi nuk e ka idenë se çfarë po ndodh. Këto pyetje kanë qenë disa nga më të rëndësishmet për RHOSLC. Personalisht, jam gati të di të vërtetën.

XOXO, Monika

Pa dyshim, më duhet ta dëgjoj Monikën të tregojë anën e saj të historisë për Reality Von Tease. Ajo nuk shfaqi shumë emocione pasi iu kërkua të lironte ishullin. Sidoqoftë, supozimi im është se ka shumë më tepër sesa panë shikuesit. Nuk mendoj se do ta vërtetojë atë apo do të jetë një lajm i mirë pasi ajo padyshim e shihte veten si një kryqtar i maskuar. Por do të jetë interesante ta dëgjojmë atë të nxjerrë të gjitha informacionet e saj në tryezë.

te të jetë epike, duhet mendoj epike, dhe unë besoj shumë se Monika e dinte se do të vinte dita e shpifjes, dhe ajo tani thjesht po shijon udhëtimin.