Pse prodhuesit e VPR u çmendën me Kristen Doute dhe Katie Maloney

Klea

Pse prodhuesit e VPR u çmendën me Kristen Doute dhe Katie Maloney

Stassi Schroeder u largua Rregullat e Vanderpompës mbrapa pasi u pushua nga puna në vitin 2020. Ajo e shijoi qartë kohën larg televizionit real sepse refuzoi gjithashtu The Valley. Por edhe pse ka jetuar jetën e saj më të mirë pas Bravo, ajo ende reflekton herë pas here përvojën e saj. Në podkastin e saj, ajo diskutoi një moment të Sezonit 1 në të cilin producentët ishin të zemëruar Kristen Doute dhe Katie Maloney. Më vonë, ajo foli për ish të dashurin e saj të atëhershëm, Jax Taylor dhe Frank Herlihy.

Stassi, Katie dhe Kristen mësuan rregullat e realitetit televiziv pasi inatosën producentët e VPR

Gjatë bisedës, Stassi u tregoi dëgjuesve të saj për udhëtimin e sezonit 1 ku kasti shkoi në Las Vegas për ditëlindjen e saj. Para se të mbërrinin, Stassi shkoi për pazar me vajzat, ku gjetën një fustan që i pëlqente. Më vonë, Kristen dhe Katie u kthyen në dyqan me producentët për të blerë fustanin për t’ia dhënë Stassit në udhëtim. Kur arritën dhe morën vesh se Stassi solli lodrën e djalit të saj, Frank, u inatosën dhe ia hodhën fustanin. Sipas Stassi, kjo e fundit ka ndodhur “jashtë kamerës”.

Ajo më pas tha se “prodhimi ishte kaq i tërbuar me ta”. Stassi, i cili ishte i ri në atë kohë, tha se ata “nuk e kuptonin” se si funksiononte TV realiteti në atë kohë. “Ata nuk e kuptuan se duhej të prisnin dhe të ma jepnin atë fustan në kamera, sepse kishin filmuar një skenë duke zgjedhur fustanin.”

Pas atij incidenti, Stassi tha se ata e kuptuan se duhej të “drejtonin çdo gjë” nga prodhuesit, si edhe përdorimi i banjës. Pse? Me sa duket, ata duhet të sigurohen që të mos ketë “një skenë të filmuar më parë”.

Stassi thotë se ajo ishte një “viktimë” gjatë udhëtimit në Las Vegas

Në rast se nuk ju kujtohet ky episod, ka ndodhur në një zonë VIP të një lokali dhe nuk ka qenë gjë tjetër veçse kaos. Në fakt, Tom Schwartz u fut me Stassin dhe derdhi birrën e tij mbi të si një hov i certifikuar. Rrjedhimisht, Stassi tha se e sheh veten si një “viktimë” sepse bashkë-yjet e saj nuk e ndaluan ish të dashurin e saj problematik, Jax, të vinte në festën e saj (jo, ai nuk ishte i ftuar). Dhe për ta bërë më keq, “të gjithë u larguan” nga Stassi për të shkuar me të. Pavarësisht të gjithave, ajo ishte “e keqja” e sezonit. Ajo e përfundoi segmentin duke thënë se do t’i thotë vajzës së saj një ditë që të mos lejojë që njerëzit ta trajtojnë atë në atë mënyrë.

Stream Vanderpump Rules on Peacock.