Pse poshtë kuvertës nuk do të jetë njësoj pa kapitenin Lee Rosbach

Klea

Pse poshtë kuvertës nuk do të jetë njësoj pa kapitenin Lee Rosbach

Poshtë kuvertës tifozët u pikëlluan kur kapiteni i dashur Lee Rosbach njoftoi se nuk do të kthehej për sezonin 11. Në BravoCon 2023, u njoftua se Captain Lee nuk do të paraqitej në sezonin e ardhshëm.

Megjithatë, shikuesit nuk u befasuan shumë kur dëgjuan lajmin për largimin e kapitenit. Në fund të fundit, kapiteni Lee po luftonte me probleme shëndetësore gjatë sezonit 10 të Below Deck. Ai në fakt u largua nga barka në mes të sezonit për shkak të një problemi nervor që e bënte të vështirë për të të ecur. Kapiteni Sandy Yawn zëvendësoi kapitenin Lee kur u largua gjatë sezonit 10, por në sezonin 11, ai do të ketë një zëvendësim tjetër. Kapiteni Kerry Titheradge nga Below Deck Adventure do të jetë kapiteni i sezonit 11, siç zbulohet në një trailer për sezonin e ardhshëm.

Disa fansa mund të jenë të lehtësuar që një fytyrë e njohur do të zërë vendin e kapitenit Lee në Below Deck. Megjithatë, ne mendojmë se shfaqja thjesht nuk do të jetë e njëjtë pa Captain Lee. Si fillim, Captain Lee ka qenë në ekskluzivitet për 10 vjet, kështu që është një rregullim i madh që të mos e kemi atë në shfaqje. Më poshtë, do të shqyrtojmë arsyet e tjera që do të mungojë kapiteni i dashur i Below Deck.

Kapiteni Lee është kapiteni më i guximshëm në ekskluzivitet

Kapiteni Lee është lehtësisht kapiteni më i guximshëm në ekskluzivitetin Below Deck. Linjat e tij mendjemprehta dhe qëndrimi “nuk merr mut” janë legjendarë. Ai ishte jashtëzakonisht i ashpër me ekuipazhin e tij (dhe me të ftuarit gjithashtu kur ishte e nevojshme). Por, megjithëse kapiteni Lee drejtonte një anije të ngushtë, ishte në një mënyrë argëtuese dhe të guximshme që e bëri atë gjithashtu të dashur. Kjo çoi në disa momente gazmore dhe fraza tërheqëse që tregonin sensin e humorit të kapitenit. Më shumë për këtë në një minutë.

Asnjë kapiten tjetër në ekskluzivitet nuk ka pasur një sens të ngjashëm humori dhe niveli të heshtur si Captain Lee. Për shkak të kësaj, Below Deck do të jetë padyshim ndryshe pa guximin e tij.

Kapiteni Lee është pafundësisht i cituar

Jo vetëm që Kapiteni Lee është kapiteni më i guximshëm në ekskluzivitet, ai gjithashtu jep citimet më qesharake të kujtdo që ka qenë ndonjëherë në shfaqje. Pak njerëz mund të harrojnë kur kapiteni Lee tha se ishte “më i çmendur se një pulë e mërzitur” për të shprehur zemërimin e tij. Përveç kësaj, ai ishte i famshëm për krijimin e shëmbëlltyrave gazmore për të shprehur situatën në fjalë. Shikuesve u pëlqen të citojnë thëniet e ashpra të kapitenit Lee, dhe shfaqja do të jetë padyshim ndryshe pa to.

Sigurisht, kapiteni Lee nuk është i vetmi Bravoleb në Below Deck i cili njihet për linjat e tij me një linjë. Shefja Rachel Hargrove ishte gjithashtu e famshme për rikthimet dhe thëniet e saj të zgjuara. Kush mund ta harronte fjalën e saj “eat my cooter” kur u largua nga anija pasi disa të ftuar bënë një kërkesë qesharake.

Sidoqoftë, Captain Lee është padyshim i vetmi kapiten në ekskluzivitet që tha kaq shumë citate epike. Gjithmonë i shtonte një dhunti të caktuar situatave të tensionuara në bord. Citimet e tij do të mungojnë!

Ai drejton një anije të ngushtë—në një mënyrë unike

Kapiten Lee

Kapiteni Lee njihet si një kapiten i rreptë, por në të njëjtën kohë i dashur. Edhe pse ai shpesh ishte i ashpër me ekipin e tij, ishte e qartë për shikuesit se sa shumë kujdesej edhe për ta. Në fakt, shumë nga momentet më të dobishme të shfaqjes përfshinin kapitenin Lee dhe kujdesin e tij të vërtetë për ekuipazhin e tij, pavarësisht dramës dhe shakave të tij. Kjo u tregoi shikuesve realitetin e punës në një anije me një grup njerëzish të tjerë.

Të jesh kapiten i një jahti është një punë e madhe me shumë përgjegjësi, dhe shikuesit mund ta shihnin këtë përmes sjelljes së kapitenit Lee. Përveç kësaj, shikuesit ishin gjithashtu në gjendje të shihnin se sa shumë mund të lidhet një ekuipazh në një anije të tillë kur jetonin së bashku në det, dhe ata ishin kryesisht në gjendje ta shihnin këtë për shkak të aftësive drejtuese të kapitenit Lee.

Citimet e egra të kapitenit Lee plus aftësia e tij për të portretizuar realitetin e të qenit Kapiten i Kartës është një nga arsyet që shfaqja u bë kaq e njohur. Ka të ngjarë të ndryshojë kur anija çarter të drejtohet nga dikush me një stil të ndryshëm menaxhimi. Megjithatë, ne jemi të sigurt që kapiteni Kerry Titheradge do të bëjë gjithashtu një punë të mrekullueshme!