Ariana Madix, Katie Maloney Vanderpump Rules

Klea

Pse po kërkon kaq shumë kohë për të hapur dyqanin e sanduiçëve të Ariana dhe Katie

Ariana Madix dhe Katie Maloney fillimisht filluan të planifikojnë dyqanin e tyre sanduiçësh gjatë Rregullat e Vanderpompës Sezoni 9. I quajtur Something About Her, vizioni i tyre është një nga hapjet më të pritura për brezin e tij të Hollivudit Perëndimor. Thënë kështu, sezoni 11 është gati të fillojë transmetimin dhe dyqani i sanduiçëve për vajza ende nuk është hapur. Pra, çfarë po ndodh?

Kurrë mos kini frikë, nëse do të ishit. Zonjat kanë goditur disa pengesa, por “Diçka rreth saj” është ende në lëvizje. Kjo është gjithçka që është publikuar, e cila duhet të ndihmojë për të shpjeguar se çfarë kanë bërë zonjat, si dhe çfarë është pengesa për hapjen e dyqanit të tyre sanduiçësh.

Së pari, vajzat e marrin atë, edhe ato janë të frustruara

Data e parashikuar e hapjes për Diçka Rreth saj ka ardhur dhe ka shkuar. Ariana dhe Katie kanë investuar secila financat dhe kapitalin e tyre në këtë koncept. Prandaj, mund të besojmë se këto vonesa të papritura i kanë mërzitur të dy në maksimum. Ndoshta nuk ndihmon pyetja e vazhdueshme e publikut për “kur”, e cila ka të ngjarë që ata të kenë vendosur t’i drejtohen humorit kur adresojnë këtë pyetje të përsëritur.

Duke u tallur me veten, vajzat krijuan një mbështjellje duke përdorur zërin e Andy Cohen, të prerë nga një ribashkim i Real Housewives of Atlanta. Këtu, ata ndanë se nuk mund të zbulojnë datën zyrtare të hapjes së dyqanit të tyre, pasi aktualisht janë në errësirë. Megjithatë, ata kanë bërë progres në disa fusha të ndryshme, gjë që tregon se herët e jo vonë, batutat e tyre do të kthehen në një hapje të vërtetë të Diçka për Të.

Vanderpump Rules Sezoni 11 sapo përfundoi xhirimet. Nga historitë dhe postimet e ndryshme që u shpërndanë, mund të kuptojmë se një test shije do të bëhet në një moment gjatë këtij sezoni. Ne gjithashtu mund të deshifrojmë se duhet të jetë e vështirë të rreshtosh një audio me rrotulla me aktorët e përfshirë.

Thënë kështu, Ariana dhe Katie kanë punuar shumë në menunë e tyre, gjë që i çon ata një hap më afër datës aktuale të hapjes së dyqanit të tyre sanduiçësh.

Brendësia është gati

Jo vetëm menyja është gati, por edhe pjesa e brendshme e Diçka rreth saj. Në një episod të Everything Iconic me Danny Pellegrino, Katie zbuloi se vizioni për hapësirën e tyre ishte në fakt i frymëzuar nga ndjenjat që ndien gjatë shikimit të një komedie romantike të Nancy Meyers.

Duke dashur të njëjtën atmosferë të përgjithshme, Katie bëri pak kërkime, të cilat e lidhën atë me Jon Hutman, projektuesin e prodhimit për shumë prej filmave të Nancy. Edhe pse e paqartë, Katie më pas konfirmoi se stilisti fitues i çmimit Emmy, në fakt, ndihmoi me dizajnin e brendshëm të diçkaje rreth saj.

Është e qartë se Ariana dhe Katie nuk erdhën për të luajtur. Me një brendshme elegant tani në vend, data e hapjes së këtij dyqani sanduiçësh po afrohet gjithnjë e më shumë.

Kaseta e kuqe dhe lejet kanë hyrë në bisedë

Në postimin e mësipërm në Instagram që flet për brendësinë, shihet edhe një pamje e jashtme super e lezetshme. Me gri të errët si bazë dhe të pastra të verdha dhe të bardha të ndezura në tendë, është e qartë se zonjat kanë kushtuar shumë kohë për të përsosur vizionin e tyre. Fatkeqësisht, ky oborr komod që atëherë është shkatërruar plotësisht. Burokrat, lejet dhe planet e ardhshme të qytetit kanë hyrë zyrtarisht në bisedë.

Gjatë nënshkrimit virtual të Arianës “Single AF Cocktails”, ajo foli pikërisht për këtë temë. Kur kjo u nda më pas nga Shija e realitetit, shikuesit filluan të pyesin se si Ariana dhe Katie mund ta kishin gabuar aq shumë pamjen e tyre të jashtme. Mbi këtë, Ariana shpjegoi “qyteti dëshiron ta kthejë Robertson në një rrugë ecje në 2024/2025. Me planet e tyre të reja, gjërat duhej të ndryshonin, e gjithë fasada e jashtme e ndërtesës duhej të ndryshonte.”

Prandaj, zonjave iu kërkua të nxirrnin oborrin e tyre të ri, por ky nuk ishte fundi i dhimbjeve të kokës së tyre me qytetin. Duke folur për burokracinë që ka mbetur ende, Ariana shpjegoi më tej se “duhet të kemi një tendë të rikonstruktuar plotësisht që të përshtatet me fasadën e re të ndërtesës dhe për ta bërë këtë duhet të lejosh për tendë, duhet të lejo shenjën…duhet të lejosh…[sigh] është një proces.”

Ariana edhe një herë ka zgjedhur t’i kthejë telashet në humor. “Hape një dyqan të vogël sanduiçësh të lezetshëm, thanë ata, do të jetë kënaqësi,” qeshi ajo. “Pastaj ju arrini të gjithë burokracinë dhe gjithçka dhe kuptoni se nuk është aq e thjeshtë.” Shpresojmë që të gjitha lejet e nevojshme të kalojnë së shpejti, duke i lejuar Ariana-s dhe Katie-t të hapin më në fund lokalin më të ri të realitetit televiziv të Bravo-s.

Vendimi është … Së shpejti (ish)

Ariana dhe Katie kanë vite që punojnë për diçka rreth saj. Si shikues, ne ishim aty kur zonjat vendosën për herë të parë të bëheshin partnere biznesi. Ne kemi parë gjithashtu të gjithë përparimin që dyshja ka bërë që atëherë, gjë që nuk duhet marrë lehtë. Aktualisht, ndalimi nuk është në fund të tyre, kështu që çdo përgjigje në një datë të saktë hapjeje është jashtë dorës së tyre.

Megjithatë, Ariana është e bindur se e gjithë kjo do të marrë fund së shpejti. “Diçka rreth saj do të hapet së shpejti, unë premtoj,” tha ajo më tej, në postimin vetëm një seksion më lart. Nëse jeni marrë ndonjëherë me ndërtimin dhe dhënien e lejeve, atëherë me siguri do ta dini saktësisht se çfarë donte të thoshte (dhe ndjente) Ariana kur ajo psherëtiu dhe theksoi “është një proces”. Po kështu, e gjithë kjo shpresojmë se do të ndihmojë për të shpjeguar pse duart e zonjave janë aktualisht të lidhura, duke treguar gjithashtu se ato po bëjnë gjithçka që mund të bëjnë për të ndihmuar në përshpejtimin e gjërave.

Si përfundim, ne e dimë se gjërat duhet të finalizohen “së shpejti”. Menjëherë pas kësaj do të shiten sanduiçe gustator. Për ata që kanë pritur me durim përkrah Arianës dhe Katie për hapjen e dyqanit të tyre të sanduiçëve të vonuar, fundi juaj është (shpresojmë) në horizont.