Pse Peter Weber duhet të bashkohet me tradhtarët

Klea

Pse Peter Weber duhet të bashkohet me tradhtarët

Episodi i së enjtes, 1 shkurt të Tradhtarëtish Bachelor Peter Weber u përball me një vendim të vështirë. 32-vjeçari u rekrutua nga Parvati Shallow dhe Phaedra Parks për t’iu bashkuar ekipit të tyre si Tradhtar. Deri në këtë pikë, Pjetri kishte qenë udhëheqësi i Besimtarëve. Javën e kaluar, ai ndihmoi në hartimin e një plani për të kapur Tradhtarët duke i mashtruar se kush i kishte mburojat. Plani funksionoi në mënyrë perfekte dhe rezultoi që legjenda e Big Brother, Dan Gheesling, të demaskohej si Tradhtar në tryezë.

Vendimi për të rekrutuar Peter ishte një veprim mbrojtës për Parvatin. Peter ka qenë i nxehtë në gjurmët e saj dhe pas eliminimit të Danit, ajo u bë objektivi i tij i radhës. Alumi i Survivor ndoshta e pa sjelljen e Peter si litarin e saj të vetëm të shpëtimit në lojë.

Pra, a duhet të pranojë Pjetri ofertën dhe të bëhet tradhtar? Ne mendojmë se kjo është gjuajtja e tij e vetme për të fituar ndeshjen.

Këtu janë të gjitha arsyet pse Pjetri duhet të bashkohet me Tradhtarët.

Ai do të jetë i mbrojtur

Pjetri është një kërcënim i madh për tradhtarët. Ai tashmë ka identifikuar saktë dy nga tre tradhtarët (Dan dhe Parvati) dhe bashkëmoshatarët i besojnë intuitës së tij. Ai është ndoshta lojtari më strategjik në mesin e Besnikëve dhe ka qenë i zëshëm për dëshirën për të fituar ndeshjen. E gjithë kjo e bën atë një objektiv kryesor të vrasjes për Tradhtarët.

Nëse Pjetri e refuzon ofertën, loja e tij është dolli. Parvati dhe Phaedra do të shohin se nuk mund të punojnë me të dhe do të kenë më shumë arsye për ta hequr atë gjatë një prej vrasjeve të natës. Nëse e pranon ofertën, nuk mund të vritet. Sigurisht, ai mund të dëbohet në tryezë, por ai ka më shumë besueshmëri se kushdo tjetër në lojë tani. Ai ishte i rëndësishëm në kapjen e Tradhtarit të parë për Besimtarët. Pse do të donin ta dëbonin? Ai është princesha e popullit!

Edhe nëse Parvati përpiqet të flasë emrin e tij atje, kush do ta besojë atë? Ajo ka pak aleatë në lojë dhe të gjithë dyshojnë se ajo është një tradhtare. Pjetri ka të gjithë fuqinë.

Ai do të jetë në gjendje t’i mbajë aleatët e tij të sigurt

Një pjesë e arsyes që Parvati donte të rekrutonte Pjetrin ishte për hakmarrje. 41-vjeçarja është shprehur e sinqertë me mënyrën se si ndihet për klikën e Peters në kështjellë, duke e quajtur atë “të pakëndshme”. Në ceremoninë e rekrutimit, Parvati i tha Phaedrës se dëshironte të shikonte Pjetrin “të vrasë miqtë e tij”.

Ndërsa është e vërtetë të bëhesh Tradhtar do ta detyrojë Peterin të bëjë disa shkurtime të vështira, kjo nuk do të thotë se ai duhet të vrasë aleatët e tij më të afërt. Tradhtarët duhet të vendosin se kë të vrasin BASHKË, kështu që nëse Pjetri dëshiron të mbajë të sigurt rrethin e tij të brendshëm, ai mundet. Ai mund të jetë më i madh se dy gratë, por ai mund të jetë mjaft bindës. Fedra nuk është qeni në prehër i Parvatit. Ne mendojmë se ajo mund të lëkundet nga Pjetri.

Sido që të jetë, ai ka më shumë pushtet në dhomën e vendimeve sesa jashtë dhomës së vendimit.

Ai ende mund ta presë Parvatin

Nuk ka asnjë rregull që i pengon Tradhtarët të shkojnë kundër njërit prej tyre. Pasi Dani tradhtoi Fedrën, gjithçka shkon. Pjetri e ka bërë të qartë se dyshon se Parvati është një tradhtar. Nëse ai e pranon ofertën, ai do të ketë konfirmim se intuita e tij ishte në vend.

Ai mund të zgjedhë të punojë me Parvatin në një afat të shkurtër. Kryesisht për të mbajtur një objektiv të madh në shtëpi, ndërsa ai eliminon një pjesë të konkurrencës nga ana e Besnikut. Por kur të vijë koha, ai mund ta kthejë atë në tryezën e rrumbullakët. Nga tre Tradhtarët, Pjetri është në pozitën më të mirë për të fituar ndeshjen. Të bëhesh tradhtar nuk do të thotë se ai duhet të kundërshtojë aleatët e tij dhe të punojë me Parvatin dhe Phaedra. Ai mund ta luajë këtë si një agjent i dyfishtë dhe duhet.

Ai mund të fitojë më shumë para

Pjesa më e keqe e të qenit Besnik është që duhet ta ndani vazon e çmimit në fund. E çalë! Përpara se të rekrutohej, Pjetri nuk kishte mundësi t’i merrte të gjitha paratë për vete. Por nëse ai e pranon ofertën, ai mund të largohet nga kështjella një njeri shumë më i pasur. Ai është padyshim një lojtar ambicioz dhe ne po hamendësojmë se shenjat shtesë të dollarit do të jenë shumë joshëse për t’u anashkaluar. Ai duhet të pranojë ofertën.