Stinët thelbësorë të RHOA

Klea

Pse NeNe Leakes nuk duhet të kishte lënë kurrë Bravo

OG i Amvise të vërteta të Atlantës harroi rrënjët e saj kur vendosi të linte ekskluzivitetin në 2020 për kullota më të gjelbra. NeNe Leakes, e cila kishte bërë emër në ekskluzivitetin ATL, fajësoi negociatat e dështuara të kontratës për largimin e saj. Ishte një tronditje për sistemin për shikuesit e Bravo pasi NeNe ishte ylli kryesor dhe nxitësi numër një i tenxhere. Megjithatë, ish-ylli i RHOA mund të ketë bërë një gabim duke u larguar.

Rënia nga hiri

Nuk ishte sekret që NeNe ishte ylli kryesor i RHOA. Shumë fansa, përfshirë edhe mua, besojnë se ajo, së bashku me disa amvise të tjera të veçanta, ndihmuan në vendosjen e ekskluziviteteve në hartë. Personaliteti i nënës së dy fëmijëve, leximet dhe reagimet ishin të paçmuara dhe u bënë legjendare. Dreqin, ajo është gjithashtu mbretëresha GIF. Por ndërsa seriali përparonte, Hollywood filloi ta thërriste emrin e saj me role në Glee dhe The New Normal.

Mendoj se ndjenja e saj e tepërt e egos e ndihmoi ta largonte atë nga rrjeta e sigurisë së Bravo. Por sapo ajo e bëri këtë, mbaroi. Ajo filloi të fliste keq për yjet e saj dhe rrjetin, duke bërë që ajo të djegë ura të shumta. Qetësia dhe qëndrimi që e bënë atë fillimisht një anëtare të kastit dhe tërhoqi interesin e Hollivudit, gjithashtu përfundimisht çuan në problemet e saj gjithashtu.

Problemet financiare të NeNe

NeNe po përballet me probleme të reja financiare, të cilat mund të ketë qenë në gjendje t’i shmanget nëse ajo do të mbante vetëm pjeshkën e saj. Rezulton se NeNe thjesht nuk është më ajo “kurvë shumë e pasur”, pasi u zbulua nga Departamenti i të Ardhurave të Gjeorgjisë se ajo mori një ekzekutim tatimor shtetëror që tregonte se ajo i detyrohej 17,785.22 dollarë.

Problemi u thellua pasi pronari i mëparshëm i NeNe-s për Swagg Boutique-in e saj gjithashtu e paditi atë. Padia pretendonte se NeNe e zgjati qiranë e saj në 2021, por u mbyll në 2022, duke i detyruar ende 22,000 dollarë qira. Gjykatësi e urdhëroi atë të paguante 25,000 dollarë. Oh.

NeNe nuk është më në kërkesë

Edhe pse dikur kishte Bravosferën në këmbët e saj, NeNe nuk është më shumë e kërkuar. E imagjinoj nëse do të kishte qëndruar si shtëpiake kryesore, do të merrte trajtimin në tapetin e kuq. Asaj i janë dhuruar disa koncerte pritëse si ribashkimi i Baddies East. Ajo gjithashtu ka një vend në një film të ardhshëm Lifetime me Denise Richards. Por në përgjithësi, besoj se shtrirja e saj si aktore është kufizuar, sepse ajo u largua nga Real Housewives of Atlanta në një moment kaq jomodë.

Duket se tregon se Ryan Murphy, producenti i Glee, nuk e ka futur kurrë në ndonjë projekt tjetër të tij. Ai është i njohur për dashurinë për të shpëtuar karrierën e njerëzve dhe ai ka rreth 50 shfaqje televizive në çdo kohë, por duket sikur çdo mundësi tjetër që NeNe kishte jashtë Bravos ishte jashtëzakonisht jetëshkurtër. Rrjeti krijoi një përbindësh për të shpërblyer vazhdimisht sjelljen e saj të keqe, kështu që nuk është çudi që ajo mendon se tani mund të bëjë më mirë se shfaqja e saj OG.

NeNe do të kishte një platformë

Edhe pse disa fansa mund të argumentojnë se NeNe vazhdimisht kishte një platformë për të shkatërruar gratë dhe të mos punonte vërtet në karrierën e saj, megjithatë ishte një platformë. Fansat ishin të sintonizuar çdo javë për të dëgjuar atë që NeNe kishte për të thënë, edhe nëse ishte e çrregullt. Ajo e mori vëmendjen si të mirëqenë, dhe në vend që të vendoste opsione për një rrugë karriere ndërsa ishte në shfaqje, ajo thjesht la të dilte jashtë, në thelb duke dëshmuar se nuk duhet të kishte lënë kurrë Shtëpinë e vërtetë të Atlantës.

Mjerisht, kishte disa momente kur NeNe mund të kishte rrëmbyer frerët dhe ndoshta edhe ta ndalonte veten të largohej, por ajo nuk e bëri. Thuajse ndihem sikur Bravo është e emocionuar që nuk është më shtëpiake, pasi ekipi i tyre i prodhimit tani nuk duhet të shqetësohet se do të futet në një dollap. Duket se shakaja është për NeNe, e cila nuk po qesh më deri në bankë me çekun e saj Bravo.