Pse ndonjëherë është e vështirë të kesh simpati për Lisa Hochstein

Klea

Pse ndonjëherë është e vështirë të kesh simpati për Lisa Hochstein

Lisa Hochstein nuk i është dhënë letra më e lehtë Amvisat e vërteta të Majamit Sezoni 6 deri tani. Nëna e dy fëmijëve është ende e freskët në prag të divorcit nga kirurgu plastik Lenny Hochstein. Pas trembëdhjetë vjet martese, Lenny zyrtarisht paraqiti kërkesën për divorc nga Lisa në maj 2022. Fatkeqësisht, ngjarjet që do të pasonin nuk ishin të thjeshta.

Disa muaj pas ndarjes, Lisa pretendoi se divorci i saj nga Lenny e kishte vënë atë në një situatë të vështirë financiarisht. Ylli i RHOM pretendoi se Lenny e përdori divorcin në avantazhin e tij dhe do ta lejonte atë të aksesonte financat vetëm nëse ajo përmbushte kërkesat e tij.

Nuk kaloi shumë kohë që Lenny të kalojë te Katharina Mazepa, e cila luajti një rol të diskutueshëm në ndarjen e tij me Lizën. Lisa vuri re se sa shpejt Lenny filloi të takohej me Katharina dhe deklaroi se të dy kishin pasur një lidhje ndërsa ai ishte ende i martuar me të. Lenny dhe Katharina i mohuan këto pretendime, dhe Katharina madje paraqiti një urdhër ndalimi kundër Lizës. Ajo pretendoi se Lisa kishte bërë telefonata kërcënuese dhe kishte krijuar llogari të rreme në mediat sociale për ta ngacmuar.

Konflikti i Lizës dhe Lenit nuk përfundoi këtu, megjithatë, pasi Lenny më vonë ngriti një padi kundër Lizës për shpifje. Lisa kishte shpërndarë foto në rrjetet sociale të një mavijosjeje në krahun e saj, duke pretenduar se Lenny e kishte dhunuar fizikisht. Lenny i mohoi akuzat dhe ngriti padi për shpifje pasi argumentoi se reputacioni i tij ishte në linjë.

Pavarësisht të kaluarës së saj të vështirë, fansat e RHOM së fundmi e kanë pasur të vështirë të simpatizojnë Lizën. Ne e duam atë, por për arsyet e mëposhtme, edhe ne e kemi pasur të vështirë të kemi simpati për Lisa Hochstein.

Lisa flet shumë për Lenin me miqtë e saj

E kuptojmë, Lisa e ka të vështirë të përballet me divorcin e saj, dhe kuptohet kështu. Divorci është brutal, veçanërisht kur përfshihen beteja për kujdestarinë e fëmijëve. Megjithatë, si çdo gjë tjetër në jetë, ka një kohë dhe një vend për ta diskutuar atë.

Miqja e mirë e Lizës, Larsa Pippen, së fundmi e thirri atë për të folur të tepërt rreth divorcit të saj dhe gratë e tjera ranë dakord. Ndërsa është e kuptueshme që Lenny të dilte herë pas here në biseda, Lisa flet në mënyrë të tepruar për ish-bashkëshortin. Është deri në pikën ku është zhgënjyese për miqtë e Lizës të dëgjojnë vazhdimisht fjalën e saj për divorcin e saj, dhe ne nuk mund t’i fajësojmë ata për këtë.

Për më tepër, një numër i grave të tjera RHOM kanë kaluar vetë divorcet, por ato nuk u janë afruar atyre njësoj si Lisa. Duke vazhduar ta bëjë Lenin temën kryesore të bisedës, Lisa po i bën vetëm padrejtësi vetes. Në mënyrë që të lëvizë dhe të shërohet plotësisht, është thelbësore që Lisa të përqendrohet në gjërat pozitive në jetën e saj, në vend të negativeve. Kjo e bën disi të vështirë të kesh simpati për Lisa Hochstein.

Lisa gjithashtu flet për Lenny tepër me të dashurin e saj Jody

Që prej ndarjes nga Lenny, Lisa ka kaluar në një lidhje me biznesmenin Jody Glidden. Ndërsa Lisa duket se është e lumtur dhe e kënaqur me Jody në pjesën më të madhe, ne nuk mund të mos e vërejmë se sa shumë ajo flet për Lenny edhe me të.

Përsëri, do të ishte e kuptueshme që Lenny të dilte herë pas here, por emri i tij përmendet pothuajse në çdo bisedë që Lisa ka me Lenin. Kjo është toksike kufitare, pasi nuk është kurrë një ide e mirë të diskutosh vazhdimisht një ish me një partner aktual romantik. Jody ka treguar se kujdeset vërtet për Lizën dhe është e padrejtë për të që duhet të dëgjojë për Lenin gjatë gjithë kohës.

Lisa i la fëmijët e saj vetëm në shtëpi pasi thirri policinë

Në një nga momentet e saj më të diskutueshme në RHOM, Lisa mori vendimin për të lënë fëmijët e saj në shtëpi pasi thirri policinë për Lenny dhe nënën e tij. Për të qenë shumë i qartë, kjo në asnjë mënyrë nuk ka për qëllim ta quash Lizën një prind të keq. Është e çuditshme që ajo do t’i linte kaq shpejt pasi kishte thirrur policinë.

Pasi thirri policinë, Lisa i vuri në shtrat dy fëmijët e saj përpara se të shkonte në një festë të organizuar nga shoqja e saj Julia Lemigova. Këto janë veprimet që e bëjnë të vështirë të kesh simpati për Lisa Hochstein, pasi shikuesit nuk e kuptojnë pse ajo do të linte fëmijët e saj pas diçkaje kaq të rëndë.