Pse Monica Garcia vendos një precedent të rrezikshëm për Bravo

Klea

Pse Monica Garcia vendos një precedent të rrezikshëm për Bravo

Sezoni 4 i Real Housewives of Solt Lake City ishte i jashtëzakonshëm dhe menjëherë ikonik. Por, aq sa Bravo Tifozët mund të mos duan ta pranojnë këtë, suksesi i sezonit është kryesisht falë Monica Garcia. E reja e Real Housewives vendosi një bombë atomike me zbulimin e llogarisë së saj sekrete të fshehtë në Instagram, Reality Von Tease. Në finale dhe ribashkim, tradhtia e Monikës ndaj shokëve të saj të aktorit ishte tërheqëse për t’u parë. Vërtet, duhet të shikoni TV. Megjithatë, Monica Garcia krijon një precedent të rrezikshëm që mund të sjellë telashe për Bravo.

Shumica prej nesh normativë shikojnë Real Housewives si argëtim. Por jo Monika. Ajo pa një mundësi. Shikuesit kanë dëgjuar incizime të Monikës duke shprehur dëshirën e saj për t’u bërë si Kim Kardashian dhe duke përdorur punën e saj si asistente e Jen Shahut si një “gur shkallë”. Në fakt, fansat tashmë e dinë se ishte Monika ajo që fillimisht iu afrua Bravo dhe shprehu interesin për t’u bërë shtëpiake dhe jo e kundërta.

A po mjegullohet linja mes fansave të Bravo dhe anëtarëve të kastit të kuruar me kujdes? Për mirë apo për keq, Monica mund të ketë nisur një epokë krejtësisht të re.

Shfaqjet Bravo janë të lehta për t’u depërtuar

Nuk është shumë e çuditshme që Monica arriti të futet në kastin e RHOSLC. Ajo tashmë dinte shumë për punën e tyre të brendshme – dhe jo vetëm për shkak të rolit të saj si asistente e Jen Shahut. Disa yje dhe shfaqje të Bravo kanë qenë në transmetim prej shumë vitesh. Tifozët e fortë i kanë ndjekur nga afër udhëtimet e tyre dhe disa kanë zhvilluar njohuri enciklopedike për Bravoverse.

Ndoshta janë ndjeshmëritë e mia Slytherin, por duket se do të ishte jashtëzakonisht e lehtë për një fans të përshtatet me një grup miqsh të amvise nëse do t’i jepej mundësia. Dhe siç e ka vërtetuar Monika, është. Pasja e informacionit të thellë për secilin anëtar të kastit – pëlqimet dhe mospëlqimet e tyre, personalitetet, vështirësitë – do t’i lejonte një fansi të dijë se çfarë të thotë dhe të bëjë për t’u dukur si një mik i pajtueshëm dhe tërheqës.

Kjo duket se është pikërisht ajo që bëri Monika. Ajo mori informacion për zonjat e tjera nga Jen, dhe madje u largua me makinë për të dalë nga shtëpitë e tyre. Dhe ka zero shanse që Monica nuk i ka parë tre sezonet e para të RHOSLC të paktën një herë. Ajo mblodhi informacionin e saj, mësoi për objektivat e saj dhe gjeti një mënyrë për të depërtuar në grup. Monika e dinte saktësisht se çfarë tregimesh të qara duhet të përdorte për secilën grua për të shkaktuar simpati maksimale dhe për të ngjallur ndjenja shoqërie.

Teorikisht, çdo tifoz serioz i Bravo-s mund të bënte të njëjtën gjë, duke pasur mundësi. Tani, në vazhdën e polemikës së Monikës, më shumë fansa mund të përpiqen të ndjekin hapat e saj.

Monica hap portat e vërshimit

Është e vërtetë që Monica është pak a shumë e pafavorshme me bandën RHOSLC, por në realitet, ajo mori pikërisht atë që donte. Monica tani është një nga yjet më të përfolur të Bravo të vitit 2024. Vërtet, është ende herët në fillim të vitit, por mendoj se ajo do të përfshihet ende në listat e të gjithëve “Momentet më të mëdha Bravo të 2024”.

Zbulimi i Reality Von Tease ishte një skandal masiv i amvise. Monika i tradhtoi plotësisht shokët e saj të filmit duke u bërë mike në fytyrë, ndërsa u derdhte gjithë çajin në Instagram. Ishte një shuplakë e madhe për zonjat RHOSLC, por televizion i mrekullueshëm për fansat. Mund të ketë ndezur edhe ide. I pabalancuar Disa fansa mund të mendojnë me vete: “Nëse ajo mund ta bëjë atë, pse jo edhe unë?”

Bravo mund të shohë një rritje në numrin e grave që synojnë të bëhen amvise (ose një anëtare e kastit në ndonjë shfaqje Bravo, me të vërtetë). Mund të ketë më shumë oportunistë që përdorin atë që dinë për një kast si një mënyrë për t’u bërë një prej tyre. Nuk e di për ju, por për mua? Është duke i dhënë Invasion of the Body Snatchers.

Në Bachelor Nation, është bërë praktikisht një traditë që të ketë garues që shkojnë në shfaqje “për arsye të gabuara”. Tani, falë Monikës, kjo mund të bëhet një akuzë e zakonshme në Real Housewives dhe shfaqje të tjera Bravo. Megjithëse qëllimet e shumicës së yjeve të Bravo nuk janë saktësisht të pastra, ka diçka të ndryshme në një plan të bashkërenduar të infiltrimit dhe sulmit. Bravo është më i miri kur është zemërbutë, por ajo që bëri Monica është e keqe. Le të shpresojmë se ajo nuk ka filluar një trend.