Pse Monica Garcia nuk kërkoi falje në ribashkimin e RHOSLC

Klea

Pse Monica Garcia nuk kërkoi falje në ribashkimin e RHOSLC

Amvisat e vërteta të Solt Lake City Sezoni 4 ishte një për librat me një ribashkim që më në fund përfundoi mbrëmë. Por Monica Garcia nuk donte ta linte ribashkimin të rrinte në ajër më vete.

Monica publikoi paraprakisht një numër të reflektimeve të saj për sezonin dhe ribashkimin përmes intervistës. Dikush duhet t’i japë asaj rekuizita në një farë kuptimi. Ajo e dinte se ribashkimi do të krijonte shumë pyetje, ndaj donte t’i dilte përpara.

Një nga pyetjet më akute pas ribashkimit ishte pse Monica nuk i kërkoi falje kastit në asnjë moment pasi Heather Gay ekspozoi përfshirjen e saj në Reality Von Tease. Të jeni të sigurt, Monika ka një shpjegim.

Monica e quan hipokrizi faljen e Heather

Në një intervistë për The Cut, Monica shpjegoi mungesën e saj për të kërkuar falje në ribashkim. “Pra, kjo është gjëja,” filloi ajo. “Më vjen keq që jam përfshirë ndonjëherë në këtë llogari dhe që jam futur në këtë situatë. Arsyeja pse nuk kërkova falje është sepse nuk do të kërkoj falje false.”

Ajo vazhdoi: “Në atë moment nuk kisha në vete të kërkoja falje, sepse gratë ishin të pamëshirshme. Ndihesha sikur ata ende nuk ishin të gatshëm të më dëgjonin.” Dëgjo për çfarë, Monika?

Ajo vuri në dukje se, më shumë se çdo gjë, ishte hipokrizia që e pengoi atë nga një kërkim falje. “Heather gënjeu në fytyrat e tyre, gënjeu produksionin, gënjeu hetuesit, gënjeu producentët, gënjeu Andy Cohen, gënjeu fansat për më shumë se një vit. Ajo ka marrëdhënie ekzistuese me këta njerëz – por unë jam duke u masakruar plotësisht.”

Për më tepër, Monika tha se nuk donte të performonte për kamerat. “Doni që unë të kërkoj falje në atë moment? Nuk mund ta bëja këtë. Nuk e kisha në vete të kërkoja falje gjysmë bythë sepse kjo ishte ajo që njerëzit donin të dëgjonin, sepse do të më bënte të dukesha më mirë në moment.

“Dua të shkoj në një vend ku mund të ulem dhe të bëj një bisedë civile për këtë dhe të kërkoj falje të vërtetë. Por në ribashkim, në atë skenë, në situatën në të cilën ndodhesha, nuk do të kishte qenë një falje e vërtetë, kështu që pse ta themi?”

Mjaft e drejtë, ndoshta. Por Monika është mjaft selektive se kur duhet të performojë.

The Real Housewives of Solt Lake City është në dispozicion për t’u transmetuar në Peacock.