Pse Monica dhe Heather mund të jenë grindja e ardhshme e vërtetë e amvisave?

Klea

Pse Monica dhe Heather mund të jenë grindja e ardhshme e vërtetë e amvisave?

Nëse shikuesit ishin të shqetësuar se Amvise të vërteta të Solt Lake City do të ishte e shurdhër pa zuzarin e saj banor, Jen Shah, ata gabuan. Sezoni 4 i ekskluzivitetit me bazë në Utah po i jep jetë falë fillestarit Monica Garcia.

Tashmë e kemi parë nënën e katër fëmijëve të zbulojë lidhjen e saj me kunatin, marrëdhënien toksike me nënën e saj dhe paaftësinë e saj për t’u miqësuar me mbretëreshën Sundance, Lisa Barlow. Monica është, në fakt, gjithçka që i nevojitet ekskluzivitetit. Megjithatë, Heather Gay mund të mos pajtohet me mendimin tonë pas një padie të fundit.

Mosmarrëveshjet janë një duzinë monedhë kur bëhet fjalë për ekskluzivitetin e Real Housewives. Teresa Giudice ka një listë të hiteve që shfaqet në listën e keqe apo të bukur të Babagjyshit. Karen Huger pëlqen t’u kujtojë të gjithëve se ajo nuk do të rrëzohet si Grand Dame. Por e reja e Salt Lake City nuk është ulur në mes të grindjes së saj të re me Heather, pasi të dyja gratë flasin publikisht për bruhahën e tyre.

Çfarë lloj biznesi po drejton Heather?

Tifozët e Real Housewives të Salt Lake City mësuan se kompania e Heather, Beauty Lab + Laser, ngriti një padi kundër Monikës në gusht. Sipas The Sun, dokumentet pretendojnë se rishtarja e televizionit të realitetit nuk arriti të paguante skedën e saj.

Siç e dimë të gjithë, nuk bie kurrë mes një ylli të Real Housewives dhe parave të tyre. Dokumentet e gjykatës këmbëngulin se Monica nënshkroi një kontratë më 10 dhjetor 2019, e cila përcaktonte se ajo do të paguante 2,449 dollarë për shërbimet e kryera. Është pretenduar se themeluesi i Brea Baby ka grumbulluar vetëm 449 dollarë në total.

Monika rikthehet

Me sa dimë, kamerat e Bravo nuk kanë qenë në këtë luftë shumë të vërtetë. Monica ka duartrokitur në biznesin e Heather, duke pretenduar se asaj iu dhanë “injeksione të gabuara” në buzët dhe hundën e saj. Monika në të vërtetë ka kundërshtuar, duke thënë se ajo “mori injeksione të dëmtuara, të bëra nga pakujdesia, të cilat nuk kishin rezultatin e synuar dhe të premtuar”.

Pothuajse menjëherë, ajo që më shkoi në mendje ishte se Monika mund të thoshte të vërtetën. Sezonin e kaluar, ne e pamë Heather me një sy të zi, për të cilin shumë menduan se mund të ishte nga një injeksion i gabuar Botox. Mavijosja është shumë e zakonshme pas një injeksioni mbushës, me ënjtjen e Heather-it që në fakt fillon më herët gjatë ditës. Syri i zi i Heather-it as që i ngjante atij normal dhe në fakt dukej si Ptosis, që është një reagim i rrallë ndaj Botox-it. Ajo thjesht mund të kishte mbuluar banjën e saj.

Nuk është për t’u habitur që të dy yjet e RHOSLC janë kthyer në mediat sociale në lidhje me grindjet e tyre në lulëzim. Autorja Bad Mormon shkroi një përmbledhje të mrekullueshme për biznesin e saj, duke cituar se “Beauty Lab + Laser është një biznes fenomenal, në 1% më të mirë të ofruesve, me mbi 3,000 vlerësime pozitive”.

Heather vazhdoi të sigurohej që injeksionet e tyre të renditen në nivel kombëtar, duke vënë në dukje: “Kjo padi në shtyp nuk ka asnjë meritë dhe është, për fat të keq, një model sjelljeje nga një grua e dëshpëruar, e cila, kur nuk është në gjendje të paguajë faturat e saj, sulmon për të shmangur përgjegjësinë. .”

Duke mos qenë e gatshme të lëkundet apo të heqë fletoren e çeqeve, Monica në dukje iu përgjigj postimit me historinë e saj në Instagram, duke shkruar: “Komenti im i vetëm në këtë moment është të shihemi në ribashkim. Xoxo, Monica GARCIA, BETCH.”

Ka një ndarje të qartë pasi shumica e grave kanë treguar mbështetje për Heather. Angie Katsanevas shkroi, “Shumë krenare për ju dhe Dre për atë që keni ndërtuar në SLC.” Meredith Marks gjithashtu iu përgjigj komenteve, duke shkruar: “Dua fytyrat e mia me vampir dhe botox-in! ?”

Një shkëndijë larg ndezjes së një lufte të re

Kjo betejë aktuale nuk duket si një histori e sajuar, pasi është një sulm personal kundër vendit të punës së Heather. Sasia e parave duket e vogël, nëse jam i sinqertë. Sidomos që kur u përhap lajmi, nëpërmjet Daily Mail, se divorci i Monikës sapo ishte finalizuar, duke i dhënë asaj 6 mijë dollarë në muaj, me siguri, ajo do të ishte në gjendje të paguante faturën e saj me atë lloj alimentimi.

Por meqenëse ajo nuk e ka bërë, pyetja mbetet – a ka dështuar në Beauty Lab + Laser? Ribashkimi me siguri do të jetë një skenë nga Ferri i Dantes, teksa dy gratë luftojnë me të. Duhet të sillen faturat, dhe palët do të zgjidhen, dhe paratë e mia janë në Monica që përfundojnë duke qëndruar vetëm në një ishull, ndërsa të tjerët mblidhen rreth Heather.