Parashikimi i Grave të Motra: Kody nuk mund t'i besojë Christine

Klea

Pse miqësia e Janelle dhe Christine nuk është ‘patetike’

Kodi Brown nuk është i panjohur që gratë e tij të shoqërojnë atë. Gjate viteve, Gratë Motra Shikuesit e kanë parë Kody duke orientuar personalitetin e secilit bashkëshort, i cili nuk ka qenë udhëtimi më i drejtpërdrejtë. Kody ishte shpesh si djathi, duke qëndruar i vetëm ndërsa katër gratë e tij lidheshin ose luftonin. Edhe pse ai gjithmonë pretendonte se donte që të dashurit e tij të kishin një lidhje të ngushtë motër-grua, sezoni i ri tregon se ai mund të mos i kishte menduar kurrë ato fjalë.

Asnjëherë nuk dukej sikur dikush tjetër në familje kishte një lidhje aq të fortë sa Janelle Brown dhe Christine Brown. Tre gratë e para, përfshirë Meri Brown, ndanë një përvojë të veçantë përpara se Robyn Brown të ​​hynte në foto. Ata jetuan një jetë në Lehi, Juta, e cila përfshinte një shtëpi të përbashkët që shumica vetëm mund ta imagjinonin. Falë këtyre përvojave të jetës, Christine dhe Janelle janë afruar më shumë se kurrë, gjë që i ka lidhur për gjithë jetën. Kody thjesht po përpiqet të ndajë një gjë të mirë në mënyrë që të ndihet më mirë.

Janelle dhe Christine kanë një lidhje të fortë

Marsel Thomas/FilmMagic

Më shpesh sesa jo, Janelle dhe Christine janë ngjitur në ijë. Para se familja të shpërbëhej, gruaja e dytë dhe e tretë e Kody shpesh bashkoheshin gjatë takimeve familjare. Të dy dukej se respektonin njëri-tjetrin dhe vendin e tyre brenda hierarkisë. Janelle ishte gjithmonë mirënjohëse që Christine kishte qëndruar në shtëpi për të ndihmuar në rritjen e fëmijëve, ndërsa ajo fitonte një rrogë dhe shpesh mbante anën e Christine gjatë debateve.

Tani që Christine është larguar, të dy janë afruar edhe më shumë, edhe pse kanë ende pesë orë diferencë. Në vend që Janelle t’i kalonte pushimet me Kody, ajo ka arritur të bëjë plane për Krishtlindje, Pashkë dhe Falenderime, të gjitha me ish-in e Kody. Janelle dhe Christine janë bërë miqtë më të mirë, gjë që ka ngrohur zemrat e shikuesve dhe ka acaruar Kody-n, i cili nuk mund të mos ndjejë se po komplotojnë kundër tij.

Kody është xheloz për miqësinë e Christine dhe Janelle

Gratë e motrës Christine Brown me bashkë-yll
Ida Mae Astute/Përmbajtja e Përgjithshme Argëtuese e Disney përmes Getty Images

Gjatë një episodi të fundit të Sister Wives, Kody rrëfeu se ndjente se miqësia e Christine dhe Janelle ishte “patetike”. Komentet thonë shumë për patriarkun, i cili nuk ka qenë i gatshëm të përkulet nga era kur është fjala për dramën familjare. Shumica do të argumentonin se ai i përzuri gratë e tij me qëndrimin e tij inatçi dhe kontrollues.

Në një rrëfim, Kody zbuloi, “Christine ka kaq shumë ndikim mbi Janelle. Thjesht mendoj se është patetike, kështu që nuk dua t’i them asgjë Xhenelës, sepse kam frikë se Christine do ta marrë vesh, fëmijët do ta marrin vesh; është sikur, thjesht nuk dua të flas për mua.”

Kody ka një ndjenjë të metë për veten që e ka bindur atë se gratë e tij mblidhen të gjitha së bashku për të folur për të. Kjo thjesht nuk duket të jetë rasti. Një episod i fundit tregoi një shembull të përsosur të Xhenelës që ende flet me dashamirësi për burrin me të cilin nuk dëshiron të kalojë më pushime. Edhe pse Christine shpesh e sulmon babanë e 18 fëmijëve, asnjë nga bisedat e tyre nuk ka qenë keqdashëse. Christine dhe Janelle janë larg nga të vepruarit si shtriga kakatare.

Kody është i vdekur gabim

KODY BROWN
Stephen J. Cohen/Getty Images

Komentet e Kody ishin të vrazhda dhe budallaqe, për të thënë të paktën. Gratë në përgjithësi lulëzojnë në marrëdhënie të forta me miqtë e tyre, pasi ato ofrojnë një mundësi për të ndarë problemet, mendimet, ndjenjat dhe madje edhe triumfet me ata që kujdesen. Kody nuk e ka kuptuar kurrë nevojën për një marrëdhënie të ngushtë, e lëre më miqësinë me ndonjë nga bashkëshortet e tij dhe zakonisht përpiqet të sundojë me dorë të hekurt. Megjithatë, në mes të paqëndrueshmërisë së martesës me Kody, të dyja gratë gjetën një rrjet sigurie brenda njëra-tjetrës.

Sado që Kody dëshiron ta mohojë, Janelle dhe Christine kanë një miqësi të vërtetë. Ndoshta ju ndihmon që 12 fëmijët e tyre janë tepër të afërt dhe gjithashtu duan të bashkohen. Christine po ndihmon gjithashtu Janelle-n të kalojë në rrugën e saj përmes ndarjes së saj të fundit me Kody.

Dy yjet e Sister Wives janë vërtet të mbështetur tek njëra-tjetra gjatë kohës së tyre të nevojës. Pra, ndërsa Kody mund të mendojë se statusi i tyre BFF është patetik, ai është në të vërtetë poligami i mjerë që ende përpiqet të luajë kartën e viktimës, jo ata.