Pse Melissa Gorga mund të jetë bleta e ardhshme mbretëreshë

Klea

Pse Melissa Gorga mund të jetë bleta e ardhshme mbretëreshë

Që nga viti 2009, Teresa Giudice ka qenë HBIC në Real Housewives të New Jersey. Nëna e katër fëmijëve ka rënë në qendër të vëmendjes dhe është siguruar që të rekrutojë aleatë çdo sezon. Me kalimin e viteve, Tre ka orkestruar disa dramë mjaft të çuditshme, duke përfshirë një garë rreth një klubi të vendit në New Jersey, tërheqje flokësh dhe përhapje thashetheme. Por ndërsa dielli fillon të perëndojë në ekskluzivitetin dhe dinastinë dikur të dashur, nuk mund të mos pyes veten se kush do të zërë vendin e OG. Drejtësia poetike do të thoshte se do të ishte kunata e saj, Melissa Gorga.

Melissa shkoi te Real Housewives of New Jersey në sezonin 3 dhe në mënyrë të pashmangshme tronditi të gjithë ekskluzivitetin. Missy G nuk ka pasur asnjë moment paqeje pasi ka kaluar vite duke u përpjekur të krijojë një armëpushim midis saj dhe Tre. Por tani që rrjeti po mendon t’i shkundë gjërat, nuk do të habitesha nëse Melissa do të bëhet Mbretëresha e re e Bletës së Franklin Lakes.

Pasqyrë, pasqyrë në murin e Melissa Gorgës…

Tani, nuk do të qëndroj në një kuti sapuni duke pretenduar se Melisa nuk ndan disa nga tiparet që nuk më pëlqejnë te Tereza. Përkundrazi, të dyja femrat janë shumë të ngjashme, ndoshta kjo është arsyeja pse ato nuk shkojnë mirë. Por për mua, Melisa bie në kategorinë e dy të këqijave më të vogla. Ndërsa Tre mund të duket si keqdashëse, Melissa mund të duket si llogaritëse. Por ndryshimi për mua është se Melissa nuk i ka komplotuar kurrë disa nga skemat më të këqija në historinë e Real Housewives.

Nëse Melissa do të merrte vendin e nxehtë, unë do të doja të shihja pak më shumë nga jeta e saj – jo vetëm blerjet e udhëtimeve për Envy ose lënia e vajzës së saj në shkollë. Dua të shoh të rënduarën, si të shpjegoj paditë e supozuara të burrit të saj.

Mik apo armik?

Melissa Gorga

Ajo që më pëlqen te Melissa është aftësia e saj për të qenë miq me pothuajse të gjithë në kast. Tani, përsëri, nuk jam aq naive të mendoj se të gjitha këto janë miqësi të vërteta, por ajo me siguri di të bëjë një bisedë me pjesën tjetër të grave. Si një bletë mbretëreshë, ju duhet të dini të gjitha subjektet tuaja. E kam parë Melisën që ka marrë kohë për t’u lidhur me shumicën e grave. Episodi më i fundit tregoi Melin duke u lëkundur në eventin Boughie Kidz të Danielle Cabral dhe duke përqafuar secilin fëmijë. Jemi një hap larg puthjes së foshnjave.

Politikisht korrekt

Melissa Gorga

Unë do të argumentoja se Melissa është më diplomatja nga të gjitha gratë e Garden State. Nëna e tre fëmijëve shpesh merr kohë për të dëgjuar grindjet e një personi, për të gëlltitur informacionin dhe për të marrë një vendim të arsimuar për një rezultat të mirë. Melisa është gjithashtu shumë e mirë për t’u mbështetur për ata që ajo mendon se meritojnë mbështetje. Së fundmi, ylli i RHONJ mbështeti Andy Cohen pasi u akuzua për ngacmim seksual. Në sezonet e mëparshme, ajo gjithashtu mbrojti Margaret Josephs dhe Jackie Goldschneider.

Familja është e përjetshme për Melissa Gorga

Melissa Gorga

Për të qenë udhëheqësi i kosheres, duhet të kesh një njësi të fortë familjare. Një nga gjërat më të mira të Melisës është marrëdhënia nënë-bijë me Antonia Gorgën. Miqësia e tyre është e rrënjosur thellë dhe pasqyron të njëjtën lidhje që Melissa ka me nënën e saj. Një bletë mbretëreshë gjithashtu ka nevojë për një mbret regjent. Jo në asnjë mënyrë një monark në pushtet, por një bashkëshort që qëndron në krah të saj. Joe Gorga është pikërisht kjo. Është kristal e qartë se Joe adhuron tokën ku Melissa ecën.

Gjithashtu nuk dëmton që Joe më së shumti ndihmon me vlerësimet. Ai shkon mirë me burrat e tjerë dhe merr pjesë në hixhinke. Popullariteti i Joe është një pasuri për mbretërimin e Melissa-s dhe me shumë mundësi e ndihmon atë të mbajë fronin e saj. Më vjen mirë që ajo iu bashkua shfaqjes sepse mendoj se prania e Melisës dhe familjes së saj i ka shtuar historisë së Terezës, ndërkohë që ofron argëtim.

Pasi lexova gjithë këtë informacion, e kuptoj se nuk është e vështirë të imagjinohet që Melissa të marrë përsipër ekskluzivitetin. Unë mendoj se amvise të vërteta të Nju Xhersit do të ndiheshin më të lehta, më miqësore dhe më të lumtura. Me ndarjen e rrymës në mes me cast-in, rrjeti e ka ndërprerë punën e tij për ta. Por për të marrë shpërblime të mëdha, duhet të merrni shanse edhe më të mëdha. Shfrytëzimi i një shans për Melissa dhe biskotat e saj mund të jetë shansi i gjithë jetës. Por thjesht mund të dalë jashtë.

Real Housewives of New Jersey aktualisht po transmetohet në Peacock.