Pse Melissa Gorga e ka më të lehtë rritjen e djemve adoleshentë se sa vajzave

Klea

Pse Melissa Gorga e ka më të lehtë rritjen e djemve adoleshentë se sa vajzave

Si nënë e tre fëmijëve, Melissa Gorga i Real Housewives of New Jersey ka shumë përvojë me rritjen e fëmijëve. Një gjë që ajo ka mësuar në vitet e saj të prindërimit është se është më e lehtë të rrisësh dy djemtë e saj adoleshentë sesa vajzën e saj adoleshente.

“Unë do të thoja të rritësh një vajzë adoleshente është më e vështirë se djemtë,” tha ajo. Dhe kjo nuk është për shkak se vajza e saj ishte e keqe, por sepse kishte shumë më shumë hije dhe kompleksitet në rritjen e vajzës së saj. Ndërsa me djemtë e saj, është më e drejtpërdrejtë.

Ato janë thjesht të lehta

Melisa sqaron se Antonia është një fëmijë i mirë. Megjithatë, gjërat me të bëhen shumë më të ndërlikuara. “Ka shumë më tepër emocione dhe ndjenja dhe ulje-ngritje me vajzat,” shpjegoi Melissa.

Nga ana tjetër, ajo tha: “Djemtë janë thjesht engjëj. Ata vërtet janë. Ato janë thjesht të lehta. Ata thjesht kanë nevojë për shumë udhëtime. Dhe ata janë të uritur gjatë gjithë kohës.”

Kështu që Melissa duhet të jetë më e ndërgjegjshme për udhëtimin emocional të Antonio. Me Xhoin dhe Xhinon, nga ana tjetër, ajo vetëm duhet të sigurohet që të ketë shumë ushqim në shtëpi. Megjithatë, ajo përmendi se një nga përkëdheljet e saj me djemtë është se ata gjithmonë duan të porosisin ushqim, madje edhe me një kuzhinë plotësisht të pajisur.

“Ata duan DoorDash rastësisht, vazhdimisht, edhe kur ka frigorifer të plotë dhe asgjë nuk më çmend më shumë,” tha ajo.

Besties

Duke folur për djemtë adoleshentë, Melissa gëzon gjithashtu faktin që djali i saj Gino është aq i afërt me djalin e shokut të aktorit RHONJ, Jaiden, Rachel Fuda.

“Është mirë të telefonosh Rashelin dhe ajo do të më thotë nëse Xhino i pëlqen një vajzë, sepse Xhino nuk do ta tregojë mua”, qeshi Melissa. “Ajo do të thotë, 'Oh, Jaiden më tha që Xhino-s i pëlqen një vajzë.' Është mirë të kesh dikë që të tallesh.”

“Djemtë tanë janë shumë afër,” shtoi Rachel. “Kështu që ne qeshim mirë me tregimet për fëmijët.”

Megjithatë, ndryshe nga Melisa, Rasheli mendon se është e vështirë të rrisësh një djalë adoleshent. “Gjithçka në lidhje me rritjen e një djali adoleshent është sfiduese,” pranoi ajo. “Është sikur dëshironi t'u jepni litar të mjaftueshëm dhe të ndërtoni atë besim dhe t'u jepni lirinë e tyre, por ata janë gjithashtu ende fëmijë. Sa është shumë?”

Megjithatë, mund të jetë më sfiduese për Rachelin tani, sepse Jaiden është një adoleshente ndërsa vajzat e saj janë ende të vogla.

Transmetoni Real Housewives of New Jersey në Peacock.