Pse Maria Georgas duhet të jetë beqarja e radhës

Klea

Pse Maria Georgas duhet të jetë beqarja e radhës

Maria Georgas është një konkurrent i shquar në sezonin 28 të Bachelor për shumë arsye. Fillimisht, dukej se Maria kishte një mundësi të mirë për t’u fejuar me Joey Graziadei. Megjithatë, në fund, ajo u dërgua në shtëpi. Në dritën e eliminimit të saj, ne mendojmë se Maria duhet të zgjidhet për të udhëhequr Bachelorette Sezoni 21.

Maria është një ton argëtimi

Maria është shumë argëtuese dhe personaliteti i saj do të krijonte një Beqare të mrekullueshme. Që nga nata e parë, Maria ka shfaqur personalitetin e saj të lehtë. Maria e filloi udhëtimin e saj me Joey-n duke pyetur për filmat e tij të preferuar, që zakonisht nuk është lloji i pyetjes që ne shohim që anëtarët e kastit t’i bëjnë aktorët kryesorë. Kjo ishte një frymë e freskët nga bisedat e përsëritura të një nate dhe e bëri Marian të dallohej.

Pas natës së parë, Maria vazhdoi të argëtohej me Xhoin dhe procesin në përgjithësi. Maria shfrytëzoi sa më shumë takimin e saj në një takim me Joey, ku zgjidhte një fustan stilisti nga një butik në Montreal. Gjatë rrugës për në takim, Maria me shaka e bëri Xhoin t’i thoshte se e donte në frëngjisht. Maria thjesht sjell gjithmonë një frymë të freskët, në një shfaqje që shpesh është serioze dhe nganjëherë thjesht rrënqethëse!

Maria ka shumë shtresa për të

Pavarësisht se është e qetë dhe argëtuese, Maria ka edhe një anë më serioze për të. Maria u fol që herët me Joey për ngacmimin në të kaluarën e saj. Kjo ndihmon për të shpjeguar pamjen e jashtme të ashpër të Marias dhe pse ajo është ashtu siç është. Fatkeqësisht, ngacmimi është disi i zakonshëm këto ditë dhe fakti që Maria e kaloi atë e bën atë të afërt.

Maria më vonë u fol me Joey-t për të kaluarën e saj, si dhe dinamikën e saj familjare. Kur Maria ishte rreth një vjeç, ajo mori një aksident të tmerrshëm automobilistik me nënën e saj. Sedilja e makinës së Marias u thye dhe nëna e saj theu pothuajse çdo kockë në trupin e saj. Maria i shpjegoi Xhoit se si rezultat, babai i saj mori frenat për rritjen e saj, ndërsa nëna e saj u shërua.

Maria ka shumë thellësi për të, gjë që është pikërisht ajo që dëshironi nga një Bachelor ose Bachelorette kryesore. Nëse Maria do të zgjidhej për të qenë Bachelorette e ardhshme, ajo, pa dyshim, do të bënte një punë të mahnitshme për të qenë e hapur dhe e pambrojtur.

Maria është e drejtpërdrejtë

Një nga gjërat më të mira të Marias është drejtësia e saj, e cila është një cilësi e rëndësishme për të pasur në një shfaqje si “The Bachelor”. Maria ka qenë gjithmonë tepër e hapur me Joey, edhe kur nuk është e lehtë. Pas një takimi stresues 2-në-1 me Sydney Gordon, Joey e pyeti Maria nëse ajo mund të shihte ende një të ardhme me të. Ajo i dha një përgjigje të sinqertë dhe i tha se ndërsa nuk ishte e sigurt për momentin, ajo shpresonte se ata mund të arrinin akoma atje.

Shpesh në The Bachelor ose Bachelorette, konkurrentët ose drejtuesit mbeten të pasigurt se si ndihen të tjerët. Kur hidhen njerëz si Maria, ky problem zgjidhet. Në një shfaqje që filmon aq shpejt sa bën The Bachelor, të qenit direkt në çdo kohë është kritike. Nëse Maria do të merrte rolin e The Bachelorette, burrat mund të ishin të sigurt se ajo do të ishte e sinqertë dhe e hapur me ta.

Maria e di se si të qëndrojë në këmbë për veten e saj

Më në fund, Maria di si të qëndrojë në këmbë, gjë që e bën atë opsionin perfekt për Beqarin e ardhshëm. Kur Maria u përball me një dramë të panevojshme nga Sydney, ajo u ngrit me respekt për veten e saj. Maria e bëri të qartë se ajo nuk po e ngacmonte Sydney-n dhe e thirri Sydney-n për të shpikur gjëra për të.

Nëse Maria do të bëhej Bachelorette-ja e radhës, ajo me siguri do të ishte në gjendje të përballonte çdo dramë me hir. Drama është e pashmangshme në Bachelorette, pasi burrat e gjejnë veten gjithmonë duke u bërë konkurrues dhe në kokën e tyre. Maria nuk i merr marrëzitë, kështu që pa dyshim që do t’i arrinte menjëherë çdo problem. Drejtuesit e tjerë në të kaluarën kanë luftuar me këtë, gjë që është gjithmonë zhgënjyese për t’u parë.