Love Is Blind's Chelsea dhe Jimmy mund të kthehen së bashku

Klea

Pse Love Is Blind’s Chelsea Blackwell nuk e meriton urrejtjen

Chelsea Blackwell nga Dashuria eshte e verber Sezoni 6 është kritikuar për sjelljen e saj “të ngjitur” ndaj të fejuarit të saj (tani-ish) Jimmy Presnell. Fansat gjithashtu janë tallur me Chelsean në internet për “pretendimin” e saj se ajo duket si Megan Fox, duke postuar meme të pamëshirshme në internet dhe krahasime të vazhdueshme midis Chelsea dhe yllit të Transformers. Megjithatë, ne nuk mendojmë se Chelsea e meriton të gjithë reagimin që ajo ka marrë për njërën nga këto tema. Këtu është çaji se pse Chelsea e Love Is Blind nuk e meriton të gjithë urrejtjen që i vjen.

Kishte shumë të dhëna se Jimmy nuk ishte në të

Jimmy u lidh me Chelsean dhe Jessica Vestal in Love Is Blind Sezoni 6, por në fund i propozoi Chelsea-t. Përpara se të takoheshin ballë për ballë, Chelsea dhe Jimmy po diskutonin për pamjen – na falni djema, çfarë shfaqjeje është kjo?! Chelsea përmendi se njerëzit e kanë krahasuar me Megan Fox, por ajo gjithashtu tha: “Mos u emociononi; kjo është vetëm sepse kam flokë të errët dhe sy të çelur!”

Jimmy nuk e dëgjoi dhe kur ai dhe Chelsea u takuan personalisht për herë të parë, ai i tha asaj se ishte “i befasuar” nga pamja e saj. Më pas ai u tha kamerave se Chelsea “gënjente” për mënyrën se si dukej në lidhje me komentin e Megan Fox. Kur u njoh personalisht me Chelsean për disa javë, ai i bëri disa komente për pamjen e Xhesikës, si për shembull se djemtë e tjerë thanë se Xhesika dukej si një Kardashian. Kush dëshiron ta dëgjojë këtë për ish të fejuarin e tyre të ri?

Jimmy (dhe Interneti) menduan se Chelsea ishte ngjitëse kur ajo përmendi se Jimmy nuk i tregoi asaj se e donte mjaftueshëm. Megjithatë, ne e kuptojmë këtë sepse e gjithë sjellja e Jimmy-t nuk tingëllon saktësisht si një njeri i dashuruar me të fejuarën e tij. Po, Jimmy u ngroh me Chelsean më vonë, dhe ata komunikojnë mirë kur nuk janë duke luftuar, por të gjitha gjërat që përmendëm janë padyshim të mjaftueshme për ta bërë dikë të pasigurt.

Me sa duket, Jimmy u shoqërua me një shoqe që “i dërgoi mesazhe gjatë gjithë ditës” dhe doli duke pirë me të

Lufta më e famshme e Jimmy dhe Chelsea ishte kur Jimmy doli duke pirë me disa miq. Më pas, Chelsea tha se nuk dëshiron të jetë me dikë që del gjithmonë jashtë. Shikuesit i kanë dhënë fjalën e saj për të qenë shumë dramatike për këtë. Argumenti i Chelsea ishte padyshim që kërcente kudo, ndërsa ajo i bërtiste Jimmy-t, por ajo kishte pirë disa pije. Lufta ishte mjaft e vështirë për t’u ndjekur. Por njerëzit nuk arrijnë të kujtojnë se Xhimi me sa duket po pinte me një shoqe, të cilës ai “i dërgonte mesazhe gjatë gjithë ditës”.

Jimmy u zemërua me Chelsean që e nxori atë para kamerave për të mbrojtur mikun e tij, gjë që është e nderuar. Jimmy gjithashtu përmendi se Chelsea po dërgonte mesazhe me një ish gjithashtu. Ne nuk dimë asgjë për asnjërën nga këto situata, kështu që shpresojmë se do të zbulojmë më shumë në finale.

T’i dërgosh mesazhe një ish-i menjëherë pasi të fejohesh është një skicë, pavarësisht se kush e bën. Ne gjithashtu mund të shohim patjetër se si dikush mund të bëhet lehtësisht i pasigurt nëse i fejuari juaj i ri ishte duke pirë dhe “dërguar mesazhe gjatë gjithë ditës” me dikë me të cilin flinte. Për shembull, kjo mund të çojë lehtësisht në “shoqërimin në parkingun e Humbur dhe Gjetur në orën 5 të mëngjesit”

Pirja dhe bërtitja nuk ishte absolutisht mënyra për ta trajtuar këtë nga ana e Chelsea. Megjithatë, tifozët duket se duan të urrejnë pasiguritë e Chelsea-t pa menduar se çfarë bëri Jimmy për t’i përkeqësuar ato.

Ok, kështu që e gjithë Megan Fox Thing…

Jo, Chelsea nuk duket tamam si Megan Fox. Sidoqoftë, siç thamë më parë, ajo i tha shprehimisht Xhimit “mos u emociono – kjo është vetëm sepse kam flokë të errët dhe sy të çelur.Jimmy zgjodhi ta injoronte këtë pjesë të fundit dhe ngeli vetëm me atë që donte të dëgjonte.

Nga redaktimi, duket se Chelsea solli bisedën “e cilit personazh i famshëm dukemi”. Kjo as që duhej të ishte sjellë në një emision me premisën e fejesës, pamje e paparë.

Pavarësisht, Jimmy dhe Interneti injoruan paralajmërimin e Chelsea-t “mos u emociono”. Interneti ka krahasuar pa pushim paraqitjen e Chelsea në 2024 me fotot e Megan Fox në Transformers në fillim të viteve 2000. Lëreni të gjorën të qetë. Nuk e dimë nëse dashuria është e verbër, por definitivisht e dimë se nuk është mirë t’u japësh njerëzve urrejtje në paraqitjet e tyre – veçanërisht duke pasur parasysh që komenti “mos u emociono” i Chelsea-t u shpërfill.

Sezonet 1-6 të Love Is Blind janë të disponueshme për t’u transmetuar tani në Netflix.