Kody Brown nuk i dha prioritet Pass Coyote, Ja pse

Klea

Pse Leja Coyote e Kody Brown mund të duhet të shitet

Për vite, Kody Brown ka shërbyer një ëndërr të nxehtë poligamie, e cila është ftohur shumë pasi humbi tre gra për shkak të mungesës së personalitetit të tij. Babai i 18 fëmijëve e detyroi të tijën Gratë Motra familja për t’u zhvendosur nga rruga e tyre e rehatshme në Las Vegas në katër shtëpi të shpërndara në Flagstaff, Arizona, me dëshirë.

Nuk u ndje kurrë sikur ndonjë nga gratë donte të transferohej në Arizona, me përjashtim të Robyn Brown. Megjithatë, të gjithëve iu premtua hapësira në Coyote Pass, tokë që Browns blenë për të ndërtuar Mekën e tyre. Familja e shumtë shpenzoi 820,000 dollarë vetëm për të rrezikuar humbjen e pronës së tyre shumë shpejt.

The Dream of Coyote Pass

(Fotografia: TLC/YouTube)

Frymëzimi fillestar pas Coyote Pass ishte një përzierje midis shtëpisë së tyre në shumësi në Lehi, Jutah dhe Las Vegas. Kody e dinte se po humbiste kontrollin e martesave të tij dhe ofroi një plan për të ndërtuar një shtëpi të madhe në sipërfaqen e tyre me shumë parcela. Megjithatë, asnjë nga gratë e tij nuk donte të jetonte nën të njëjtën çati. Toka është blerë në vitin 2018, me planin fillestar që secila grua të ndërtojë shtëpinë e saj.

Kody hodhi një bombë, duke vënë në dukje se ai donte gjithashtu hapësirën e tij dhe do të ndërtonte kabinën e tij. Debati filloi shumë shpejt pasi secila grua konkurronte për një pozicion kryesor në tokë. Meri Brown ishte vendosur përsëri në pemë, Janelle Brown kishte akses në pellg dhe Christine u lodh nga ëndrra.

A zotërojnë Browns Pass Coyote?

GRUAJA MOTRA KODY BROWN
Foto Kredia: TLC/YouTube

Familja ende nuk ka ndërtuar dhe në fakt i ka borxh para. Së bashku, familja zotëronte 14 hektarë, me Kody që shpjegoi gjatë një episodi se madhësia e secilës parcelë nuk kishte rëndësi sepse secila vlerësohej me të njëjtën vlerë. Megjithatë, kur Christine Brown u largua nga familja, ajo ia shiti paketën Kody për vetëm 10 dollarë. The Sun më pas raportoi në qershor se Janelle dhe Kody kishin paguar dy parcela të Coyote Pass për shumën prej 340,000 dollarë, edhe pse ata u ndanë në janar 2023.

Ka probleme në Parajsën Coyote Pass

Kody Brown
TLC/YouTube

Mund ta imagjinoni se si fansat e Sister Wives u befasuan kur mësuan se edhe pse Janelle dhe Kody kanë paguar parcelën e tyre dhe të Robyn, familja është ende në rrezik për të humbur tokën. Me afrimin e festës së Ditës së Falënderimeve, In Touch raportoi se Kody ishte prapa 4,858,73 dollarëve në taksat e pronës. 54-vjeçari figuron pronar i pesë parcelave. Që nga 1 nëntori, Robyn dhe Kody janë të listuar si pronarë të tre prej këtyre pesë parcelave.

Rezulton se ka ende para borxh për tokën. Ju do të mendonit se deri tani Kody do të kishte kuptuar një plan financiar, por jo. Sipas gazetës, Kody i detyrohet 539,24 dollarë, 890,15 dollarë dhe 1,292,42 dollarë për taksat e vonuara të pronës. Edhe më e habitshme, Meri dhe Janelle janë të listuar si pronarë në parcelën e katërt me një bilanc prej 1,246,77 dollarë. Dhe parcela e pestë ka një shumë të vonuar prej 890,15 dollarë, me Kody dhe Janelle të listuara si pronarë.

Kody mund të ketë nevojë të shesë

Gratë e motrës së Kody Brown
TLC/YouTube

Kody ka vetëm një kohë të kufizuar për të shlyer të gjithë faturën e tij ose rrezikon të humbasë tokën. Kody po mbytet në çështje financiare dhe nëse nuk e kupton se si të paguajë faturën masive, ai rrezikon të mos paguajë hipotekën e tij. Patriarku duket se nuk ka kokë për shifra, me një episod të fundit që tregon se ai nuk ishte i gatshëm ta përfshinte Merin në ndarjen e tokës. Marrëveshja e propozuar vuri në dukje se Kody do të merrte katër hektarë, Janelle do të merrte katër hektarë dhe Meri do të merrte vetëm dy.

Nëna e një fëmije thirri shpejt hipokrizinë, duke thënë: “Nuk mendoj se është e drejtë. Sepse, pavarësisht se unë dhe ai nuk kemi pasur një lidhje, e dini, tetë apo dhjetë vjet… unë jam ende pjesë e familjes dhe ende i jap financiarisht. Dhe kështu unë meritoj të kem një pjesë të pronës dhe jo vetëm atë që ai vendos se unë jam i denjë”. Tani që e dimë se edhe Meri është larguar nga martesa, bëhet e qartë se edhe Kody do të duhet ta blejë atë dhe të shlyejë borxhin. Është shumë e vështirë të shohësh një botë ku Kody mund të dalë i padëmtuar.