Pse Larsa Pippen i jep vajzës një ndihmë mujore prej 2,500 dollarë

Klea

Pse Larsa Pippen i jep vajzës një ndihmë mujore prej 2,500 dollarë

Në The Real Housewives of Miami, sezoni 6, Larsa Pippen vajza, Sophia Pippen, ka dalë e ftuar. Gjatë segmentit të Sophia-s, u zbulua se Larsa i dha vajzës së saj një pagesë mujore prej 2500 dollarë.

Marcus Jordan i tha Sophias se paratë nuk kalonin nga muaji në muaj dhe, si i tillë, bëri shaka se ajo duhet të shpenzonte çdo qindarkë të fundit çdo muaj. Producentët e pyetën Larsën nëse ndjente se familja e saj ishte e privilegjuar. Larsa tha jo, gjë që Marcus e gjeti qesharake.

Nga ana e tij, Marcus mund të njihte absolutisht privilegjin e tij dhe privilegjin e familjes Pippen. Megjithatë, fansat ishin mjaft të shqetësuar kur dëgjuan për të ardhurat mujore të Sophia-s nga nëna e saj. Megjithatë, Larsa dyfishoi zgjedhjen.

Larsa shpjegon pse Sophia ka nevojë për 2.5 mijë dollarë çdo muaj

Gjatë pjesës së tretë të ribashkimit të sezonit 6, Andy Cohen lexoi fjalët e një fansi që shkroi për të shprehur mosbesimin e tyre se Larsa do t’i jepte vajzës së saj një pagesë mujore prej 2,500 dollarë. Larsa i qëndroi vendimit për më shumë se disa arsye. Për një gjë, ajo u kujtoi shokëve të saj të aktorit se LA ishte një vend i shtrenjtë për të jetuar.

Larsa shpjegoi më tej se paratë ishin kryesisht për ushqim, Uber dhe dhurata për miqtë (disa prej të cilave janë luks që shumica e adoleshentëve nuk i kanë dhe ndoshta nuk u duhen). Larsa gjithashtu mbrojti pozicionin e saj duke thënë se Sofia po i bënte paratë e saj me marrëveshje modelimi dhe markash, kështu që ajo nuk po mësonte të ishte e varur.

Adriana de Moura u hodh për të thënë se, pavarësisht nga të gjitha gabimet e Larsës, ajo ishte një nënë e mirë. Andy, nga ana tjetër, tha se pagesa mujore ishte “një thikë me dy tehe”. Kritikat, për çështjen e vajzës së saj dhe për çështje të tjera nga ribashkimi, e lanë atë të thoshte se ndjente se do të “marrë një rrahje” gjatë gjithë sezonit.

Sezoni 6 i The Real Housewives of Miami është i disponueshëm për t’u transmetuar në Peacock.