Pse Kody Brown Snub mund të jetë një shenjë e keqe

Klea

Pse Kody Brown Snub mund të jetë një shenjë e keqe

Gratë Motra yll Kodi Brown u refuzua për Ditën e Babait 2024. Kjo nuk është një surprizë. Patriarku poligam nuk ka qenë saktësisht babai më i mirë në botë. Kody gjithmonë ka predikuar se “dashuria duhet të shumëfishohet, jo të ndahet”, por mantra dështoi. Ndërsa familja e tij filloi të rritej dhe gratë filluan të grumbulloheshin, Kody dukej se harronte se si ta menaxhonte kohën e tij. Kody kurrë nuk pranoi se kishte të preferuar, por u bë e qartë për familjen Brown dhe shikuesit se ylli i TLC kishte pak anëtarë të familjes që ai preferonte mbi të tjerët.

Kush është babi juaj?

Nuk kaloi pa u vënë re që asnjë nga 18 fëmijët e tij nuk e uroi Kody-n për ditën e babait. Mund të supozojmë se pesë fëmijët e tij me Robyn Brown festuan me të; asnjë tjetër nuk doli me fjalë pohuese. 55-vjeçari ka qenë në një grindje prej vitesh me fëmijët e tij më të mëdhenj, të cilët i ndan me Meri Brown, Christine Brown dhe Janelle Brown. Familja është bërë më e thyer me kalimin e stinëve. Kështu, Kody ka mbetur jashtë lajmit të mirë.

Sezoni 18 tregoi fëmijët e tij më të mëdhenj, si Gwen Brown, Garrison Brown dhe Gabe Brown, duke folur për ndjenjën e braktisjes nga babai i tyre. Shikuesit e Sister Wives shkuan në Reddit për të ndarë mendimet e tyre. Një fans shkroi: “Ai ka dështuar si baba për fëmijët e tij që nuk janë Robyn. Pikëpamjet e Kody për të qenë baba janë kaq zhgënjyese për t’u dëgjuar. Është detyra e TIJ të jetë baba dhe të arrijë dorën, jo anasjelltas.” Një tjetër ndjekës shtoi: “Mjerisht, Kody ka të ngjarë të dëgjojë vetëm Robyn dhe fëmijët e saj duke kënduar lavdërimet e tij dhe do të mbyllë një sy ndaj heshtjes së fëmijëve të tjerë. Ose ai do ta shohë këtë si fëmijët e tij ‘mosmirënjohës’ ose diçka të tillë.”

A është në rrezik sezoni 19?

Nëse askush nuk ia uroi festën e babait, më bën të mendoj se xhirimet për sezonin 19 mund të jenë nën stres të jashtëzakonshëm. Siç e pamë në sezonin 18, Kristina ishte kthyer në Juta. Meri zyrtarisht nuk është më një rrotë e tretë. Dhe Janelle nuk mund të kafshonte më gjuhën e saj. A mund të ndodhë që pjesa tjetër e familjes Brown po refuzon të filmojë me Kody? Ndjej një problem në forcën për patriarkun. I gjithë seriali bazohet në vërtetimin se poligamia mund të funksionojë dhe duhet të pranohet brenda Shteteve të Bashkuara.

Pyetja ime mbetet: nëse Kody është i urryer, si do të funksionojë orari i xhirimeve? Fansat kishin marrë tashmë një sezon që tregonte bashkëshortet duke filmuar në vende të ndryshme, dhe sinqerisht, nuk ishte argëtues. Gjysma e qëllimit të akordimit ishte të shikoja bashkëveprimin e katër grave dhe Kody. Megjithatë, nuk më intereson një sezon tjetër bisedash të ndara. Tifozët e Reality TV tashmë e dinë se këto lloj skenarësh nuk funksionojnë mirë dhe zakonisht rezultojnë në një rindezje ose anulim. Familja Brown duhet të filmojë me njëri-tjetrin, ose guxoj të them se është fundi i Sister Wives.

Premisa e mundshme e sezonit 19

Nëse rrjeti mund të bindë disi kastin që të mblidhet, unë besoj se ka histori të mundshme. Pas përfundimit të sezonit 18, Janelle më në fund konfirmoi se edhe ajo kishte vendosur të largohej nga Kody. Do të ishte interesante që kamerat të kapnin ndarjen e tyre. Ne pamë Janelën të shpërthejë më në fund në Kody gjatë finales, kështu që unë jam gati që nëna e gjashtë fëmijëve të ketë momentin e saj.

Edhe pse ata mund të kenë pohuar se nuk donin të ishin monogamë, kishte gjithashtu zëra se Kody dhe Robyn po martoheshin me një grua të re të mundshme nga Meksika. E fundit që dëgjuam ishte se gruaja misterioze u bë e pakëndshme dhe refuzoi përparimet e tij. Pra, përsëri, nëse kamerat do të ishin të shpejtë për të kapur ritualet e tyre të takimit, fansat do ta hanin atë histori.

Disa baballarë të bashkëshorteve të motrave morën një britmë

Jo të gjithë anëtarët e familjes Brown e injoruan qëndrimin e tyre ndaj baballarëve. Christine u sigurua që t’i bënte një postim prekës bashkëshortit të saj, David Woolley në lidhje me familjen e tyre të përzier. Fotot shfaqnin fëmijët e saj duke përqafuar Davidin, por nuk përmendej Kody. Madje edhe Maddie Brown Brush gjeti kohë për të lavdëruar bashkëshortin e saj për një baba të mrekullueshëm dhe aktual. Maddie shkroi në një Story në Instagram, “Gëzuar ditën e babait babit më të durueshëm, të sjellshëm dhe të vëmendshëm që njoh! Jemi jashtëzakonisht të bekuar që të kemi në jetën tonë dhe të duam.”

Unë do të thosha se Kody duhet të formësohet, por ky shans i ka kaluar prej kohësh. Tani për tani, fansat thjesht duhet të mbajnë gishtat e tyre të kryqëzuar se sezoni 19 i Sister Wives nuk është një budallallëk.