Pse Kody Brown është zuzari më i papëlqyer i TLC i të gjitha kohërave

Klea

Pse Kody Brown është zuzari më i papëlqyer i TLC i të gjitha kohërave

Kody Brown i Sister Wives është një punë dhe unë do të argumentoja se ai është zuzari më i papëlqyer në TLC. Dua të them, çfarë nuk ka për t'u urryer midis kaçurrelave të tij krokante dhe personalitetit në përgjithësi të papëlqyeshëm? Nëse keni parë sezonet e mëparshme, Browns do të duken si një familje vërtet e dashur. Unë do të argumentoja se Kody ishte i dashuruar me të katër gratë e tij. Ai është i durueshëm, i sjellshëm dhe i vëmendshëm. Ai përdor një gjuhë të butë dhe dëgjon. Por njeriu që shfaqet në sezonet e mëvonshme është një qenie njerëzore krejtësisht tjetër. Kody tani është nervoz, i shpejtë në zemërim dhe i paaftë për të falur asnjë nga gratë e tij, gjë që rezultoi në humbjen e tre të parave. Nuk është më një seri hit i TLC për një familje të dashur, pasi ka të bëjë më shumë me atë se sa Kody është shndërruar në epokën e tij të zuzarëve.

Ai u foli grave të tij

Më shumë se një herë, babai i 18 fëmijëve i ka thirrur bashkëshortet e tij se e kanë “flasur”. Por ajo që ai e quan mut-talking, shumica do ta quante shfryrje. Që nga dita e parë, Kody gjithmonë donte besnikëri të padiskutueshme, por kurrë nuk e dha atë tipar në këmbim. Në vend të kësaj, kamerat e kapën atë duke folur me mungesë respekti për gratë e tij, përveç Robyn Brown, e preferuara e tij. Gjatë përleshjes së tij të madhe me Janelle Brown, banori i Arizonës guxoi ta quante atë “dembele”. Ki parasysh, nëna e gjashtë fëmijëve ka qenë një nga të vetmet bashkëshorte që ka sjellë një rrogë të qëndrueshme, ndërsa Kody ka xhiruar nëpër qytet.

Kody e ka treguar shumë sjelljen e tij zuzare. Gjatë sezonit 16, Kody zbuloi disa rregulla strikte COVID-19, të cilat shkaktuan disa pasoja të mëdha. Dhe ndërsa Kody donte të ishte ajo që zgjodhën gratë, nuk rezultoi kështu, me Janelle dhe Christine Brown që kthenin tavolinat. Pas kthimit të goditjes, Kody vuri në dukje, “Sinqerisht, unë mendoj se Janelle është dembel për një ons parandalimi.” Kjo nuk ishte hera e vetme që ai i thërriste gratë e tij me emra; ai gjithashtu i quajti Christine dhe Janelle “dy princeshat që japin ultimatume” kur ato nuk donin të transferoheshin në një shtëpi në Coyote Pass.

Ai është në kundërshtim me fëmijët më të mëdhenj

Gratë e motrës Kody Brown

Urrejtja është një fjalë e fortë, por ndonjëherë, mënyra se si Kody i trajton fëmijët e tij më të mëdhenj është e pazakontë. Fansat e Sister Wives kanë parë teksa Kody i preu djalin njëri pas tjetrit sepse nuk pajtohej me opinionet e tij si diktator. Patriarku poligam ka një tipar të tmerrshëm për të qenë në gjendje t'i shohë fëmijët e tij ndryshe pasi ata arrijnë moshën e të qenit në gjendje të flasin përsëri. Kody dëshiron që secili prej fëmijëve të vijë duke u lutur për falje, ose ai është jashtë jetës së tyre. Këtë e bënte edhe me gratë e tij kur e merrnin në pyetje, duke i prerë shpesh ato në mënyrë romantike dhe seksuale.

Askush nuk e ka harruar sesi ai nuk arriti të shoqëronte vajzën e tij, Ysabel Brown, për operacionin e saj në shpinë, por zgjodhi të kryente një martesë në vend të kësaj. Maddie Brown dhe Leon Brown nuk kanë më asgjë të bëjnë me babanë e tyre, i cili pushoi së kontaktuari vite përpara se familja të fillonte të shpërbëhej. Nëse nuk ju pëlqeu fëmijët në fillim, pse zgjidhni të keni kaq shumë, Kody?

Ai nuk mund të pranojë se ka gabuar

Kody Brown

Kody rrallë merrte përgjegjësi për ndonjë gjë që nuk kishte shkuar siç ishte planifikuar në jetën e tij. Një shembull i shkëlqyer i kësaj është kur ai ka të bëjë me ndarjen nga Christine. Babai poligam është i lumtur të hedh fajin sikur të ishte një thes i rrëmbyer, por nuk arrin të thotë asnjëherë: “Kam bërë X gabim”. qëndroj i korrigjuar; E vetmja herë që Kody pranoi se kishte gabuar ishte kur vuri në dukje se u kishte dhënë grave të tij shumë liri dhe duhej të kishte krijuar një patriarki.

Personalisht, mendoj se Kody ka qenë gjithmonë i tillë, prandaj një fe si Mormonizmi do ta kishte interesuar në radhë të parë. Mendoj se Kody ka qenë gjithmonë njeriu që mund ta gatuante, por që prishet në momentin që duhet të marrë një ons nga ajo. Kody ka përqafuar nocionin se të qenit njeri Mormon e bën atë një lloj perëndie. Në thelb, nëse gratë ose fëmijët e tij ndjenin ndonjë negativitet, faji do të ishte gjithmonë i tyre, jo i tij.