Pse Kate Chastain duhet të organizojë ribashkimet poshtë kuvertës

Klea

Pse Kate Chastain duhet të organizojë ribashkimet poshtë kuvertës

Pasi u privua nga një tjetër Poshtë kuvertës ribashkim, ndoshta është koha për të Kate Chastain për të hyrë në chat. Kjo ish-Shef Stew mendjemprehtë di gjithçka për serialin e saj të mëparshëm. Në të kundërt, Andy Cohen duket se nuk i intereson fare kjo ekskluzivitet. Ky nuk është një lajm i mirë, pasi Andi është mikpritës i çdo ribashkimi që gjendet në rrjetin Bravo.

Në rastin më të mirë, Andy duket se di vetëm disa pika kyçe për këtë seri. Ai më pas përqendrohet në këto aspekte sa herë që jahtet shfaqen në emisionin e tij të bisedave vonë natën, Watch What Happens Live. Megjithatë, më shpesh sesa jo, Andy thjesht i përmbahet mbiseksualizimit të anëtarëve të kastit. Në fakt, ai shpesh shihet duke u bërë atyre pyetje personale, grafike në vend të përmbajtjes që lidhet me historinë e tyre.

Për sezone të panumërta, ngjarje të mëdha kanë ndodhur, por ribashkimet kanë dështuar të ndodhin. Rasti në pikën, Below Deck Down Under Season 2 sapo u përfundua. Ngjarjet e sulmeve seksuale, së bashku me shfaqjet e duhura të udhëheqjes që u shpalosën, u ritreguan nëpër media kombëtare. E megjithatë, nuk u pa asnjë ribashkim.

Në vend të kësaj, tifozët mbetën duarbosh. Gjithçka që morëm ishte Aesha Scott dhe Kapiteni Jason Chambers në Watch What Happens Live, direkt pas finales. Thënë kështu, është e mundur që shëndeti mendor i pjesëtarëve të kastit të ketë hyrë në lojë, por vetëm për këtë sezon mund të jepet ky justifikim. Nëse Bravo ndihej si në ripërsëritjen e ngjarjeve, Margot Sisson mund të ishte ritraumatizuar, atëherë mund ta falim mungesën e këtij ribashkimi, duam apo jo.

Sa për sezonet e tjera në të gjithë ekskluzivitetin, mirë, ne e kuptojmë Andy, ju thjesht nuk jeni aq i interesuar. Por, ne jemi! Kjo është arsyeja pse ne do të donim të shihnim Kate tani të marrë përsipër, duke organizuar ribashkimet e shumta të Below Deck duke ecur përpara.

Kate e di më poshtë historinë e Deck

Kate fillimisht iu bashkua kastit të Below Deck gjatë gjithë rrugës në sezonin 2. Ajo qëndroi deri në sezonin 7, duke i dhënë gjithsej gjashtë sezone me këtë serial. Prandaj, Kate ka një histori të thellë të ngjarjeve që kanë ndodhur. Mërmërimat e thjeshta të “mollëzave të viçit”, “përrallave për sirenë” dhe madje “anëtarëve meshkuj toksikë të ekuipazhit” dhe Kate do të ishte në gjendje t’ju tregonte saktësisht se në cilin sezon ndodhën këto histori, madje edhe kush ishte i përfshirë.

Për më tepër, Kate ka qenë në dijeni të të ftuarve të shumtë të kthimit. Dean Slover na vjen menjëherë në mendje, pasi shaka e tij sarkastike me Kate rezultoi në historinë famëkeqe tani. Në mënyrë të ngjashme, jetëgjatësia e Kate me këtë ekskluzivitet do të thotë gjithashtu se ajo është shumë e vetëdijshme për shumë prej anëtarëve të kastit kryesor të serialit. Nëse ndonjë prej këtyre historive të mëparshme, të ftuarit dhe/ose anëtarët e ekuipazhit duhet të kujtohet, Kate është ajo që mund ta bëjë këtë, prandaj ajo do të ishte një mikpritëse e shkëlqyer për ribashkimet e Below Deck.

Kate është e përditësuar në aktualitetin poshtë rrëfimeve të kuvertës

Kate vazhdon ende me serialet e saj të mëparshme. Aktualisht, ajo madje po shikon çdo episod që transmetohet me një fokus të shtuar dhe të rinovuar. E shihni, Kate ka një seri të re në Bravo të quajtur Couch Talk. Në këtë seri, ajo dhe një tjetër alum Below Deck, Kapiteni Lee Rosbach, diskutojnë në thellësi Below Deck (dhe seri të tjera).

Me njohuritë aktuale për çdo aspekt, nga të ftuarit çarter e deri te lidhjet në bord, Kate do të ishte në gjendje të thërriste jahtet e çdo sezoni në ribashkimet e tyre përkatëse. Duke e njohur Kate, as ajo nuk do të linte asgjë të rrëshqiste. Shkathtësia e saj e veçantë dhe stilet e çuditshme, të kombinuara me njohuritë e saj aktuale dhe të përditësuara për këtë seri, e bëjnë atë që të organizojë ribashkimet e saj në Below Deck sërish të ketë kuptim.

Kate vazhdon ende me ekuipazhin dhe alumet poshtë kuvertës

Ne tashmë e dimë se Kate ka një njohuri të thellë të historisë, historive dhe të ftuarve të Below Deck. Përveç kësaj, Kate gjithashtu mban një lidhje me disa nga serialet e rregullta ende të parë, si Captain Sandy Yawn, dhe alume të vjetra, si Chef Ben Robinson, Eddie Lucas dhe Amy Johnson.

Lidhjet aktuale janë të rëndësishme, pasi e vetmja gjë që Kate do të duhej të bënte është të merrte një telefon për të kërkuar sqarime nga kapiteni Sandy përpara një ribashkimi mesdhetar në Poshtë Deck, i cili do të ndihmonte për të forcuar pyetjet e saj të bëra, nëse është e nevojshme.

Sa i përket lidhjeve të Kate me fantazmat e së kaluarës së Below Deck, ajo gjithashtu mund t’i thërrasë këta anëtarë të ekuipazhit mirëkuptues për mbështetje. Si një kthesë edhe më e mirë, mbase, vetëm ndoshta, këto alume mund të shfaqen, duke bërë që të ftuarit të shfaqen me komente mbështetëse mbi linjat e historive të lidhura, ndërsa Kate pret.

Na dëgjoni Bravo, bëjeni këtë të ndodhë. Ne kemi nevojë për mbyllje dhe përgjigje pas përfundimit të çdo sezoni. Dhe më e rëndësishmja, ne kemi nevojë për një mikpritës që kujdeset. Për të gjitha këto arsye dhe shpjegues, shpresojmë që dikush, kushdo, të marrë në konsideratë sjelljen e Kate në bord, duke pritur çdo dhe të gjitha ribashkimet e Below Deck duke ecur përpara.