Pse Jeramey Lutinski është zuzari më i keq në dashuri është historia e verbër

Klea

Pse Jeramey Lutinski është zuzari më i keq në dashuri është historia e verbër

Jeramey Lutinski është tashmë zuzari i Dashuria eshte e verber Sezoni 6, dhe ndoshta zuzari më i keq që ka parë ndonjëherë ekskluziviteti. Jeramey ishte një nga disa anëtarë të kastit të përfshirë në një trekëndësh dashurie në pods, midis Laura Dadisman dhe Sarah Ann. Në fund, Jeramey zgjodhi t’i propozonte Laurës, e cila e pranoi me gëzim.

Pavarësisht se janë fejuar me bishtajat, Jeramey dhe Laura kanë pasur një marrëdhënie të vështirë deri më tani. Pasi dolën disa informacione për Jeramey si në emision ashtu edhe në rrjetet sociale, personazhi i tij është vënë seriozisht në pikëpyetje!

Jeramey ishte fejuar kur aplikoi për shfaqje

Pasi filloi transmetimi i sezonit, dolën fatura që pretendonin se Jeramey ishte fejuar kur ai aplikoi për shfaqjen. Jeramey më vonë ngarkoi një video shpjegim në llogarinë e tij në Instagram, ku pranoi se në fakt ishte fejuar më parë. Ai pohoi, megjithatë, se nuk ishte sekret gjatë procesit të aplikimit të tij dhe se ai nuk jetonte me një grua tjetër kur ai aplikoi.

Pavarësisht shpjegimit të Jeramey-t, kjo duket thjesht e çuditshme. Nëse Jeramey do të ishte fejuar kaq afër xhirimeve, është e çuditshme që ai do të dëshironte të fejohej përsëri kaq shpejt. Jeramey duhet të kishte marrë kohë për t’u shëruar nga kjo ndarje në vend që të hidhej menjëherë në një fejesë tjetër.

Të gjitha shenjat tregojnë se Jeramey po vazhdon dashuria është e verbër për ndikim. Nuk duket se ai ishte vërtet gati për një lidhje tjetër serioze. Kjo nuk ishte e drejtë për Laura apo Sarah Ann.

Jeramey supozohet se mashtroi Laurën me Sarah Ann

Jeramey gjithashtu shkatërroi reputacionin e tij pasi dyshohet se mashtroi Laurën, me asnjë tjetër përveç Sarah Ann. Pasi Jeramey dhe Laura filluan të jetonin së bashku, Laura u tërbua kur Jeramey u kthye në shtëpi në orën 5 të mëngjesit. Jeramey pranoi se ai dhe miqtë e tij kishin dalë në një lokal lokal, ku ndodhej edhe Sarah Ann. Megjithatë, kjo ishte gjithçka për të cilën ai ishte i sinqertë.

Laura ishte e shqetësuar, dhe Jeramey e siguroi atë se ajo kishte vendndodhjen e tij. Laura luajti memece në fillim dhe e pyeti Jeramein nëse me të vërtetë priste që ajo të kontrollonte vendndodhjen e tij gjatë gjithë natës. Jeramey vrapoi me këtë dhe gënjeu drejt nëpër dhëmbë.

Jeramey pohoi se ai dhe Sarah Ann ishin duke folur deri në 5 të mëngjesit. Ai tha se ajo ishte ende e mërzitur për atë që kishte ndodhur në bishtaja. Kur Laura e pyeti se ku kishin folur, ai pohoi se ata folën në makinën e tij që ishte parkuar në rrugë nga lokali. Laura e kapi atë në një gënjeshtër të madhe, pasi ajo në fakt kishte kontrolluar vendndodhjen e tij. Jeramey kishte qenë në një anë krejtësisht të ndryshme të qytetit, ku Laura e dinte që Sarah Ann jetonte. E kapur në të kuqe!

Ndërsa Jeramey u përpoq të ishte i poshtër, ai nuk ishte aq i zgjuar sa të mashtronte Laurën. Thuhet se Jeramey madje u përpoq të mbulonte gjurmët e tij duke lënë telefonin e tij në makinë. Për fat të keq për Jeramey, ora e tij Apple përcaktoi vendndodhjen e tij reale si në apartamentin e Sarah Ann. Ndërsa nuk ka asnjë konfirmim zyrtar që Jeramey e tradhtoi Laurën me Sarah Ann, sigurisht që duket kështu.

Jeramey dhe Laura me shumë gjasa nuk do të martohen

Për shkak të gjithçkaje që ka ndodhur me Jeramey deri më tani, nuk ka gjasa që ai dhe Laura të martohen. Jeramey dhe Laura përfunduan një episod të mëparshëm në një shkëmb pasi Laura u përball me Jeramey për vendndodhjen e tij. Jeramey nuk dukej se i vinte keq për veprimet e tij dhe u ul me një fytyrë të zbrazët ndërsa Laura shprehte ndjenjat e saj.

Ngacmimi në fund të Episodit 9 la të kuptohet për më shumë ndërveprime të ardhshme midis Jeramey dhe Sarah Ann, të cilat nuk janë të mira për Laura. Në një klip, Sarah Ann u tregon grave se Jeramey i tha asaj se do t’i ndante gjërat me Laurën, që ndoshta të ndiqte gjërat me të. Për më tepër, Jeramey ishte këmbëngulës për takimin me Sarah Ann që nga dita e tij e parë jashtë grupeve, gjë që tregoi se ai nuk ishte vërtet i kënaqur me Laura.

Është e paqartë nëse ka një të ardhme për Jeramey dhe Sarah Ann, por duket mjaft e sigurt se nuk ka një të tillë për të dhe Laura. Do të ishte një tronditje e madhe nëse Jeramey dhe Laura përfundojnë duke u martuar, por ju kurrë nuk e dini se çfarë të prisni kur bëhet fjalë për Love Is Blind!