Pse Jenna Lyons nuk mund të shkëputet për amvise të vërteta

Klea

Pse Jenna Lyons nuk mund të shkëputet për amvise të vërteta

Jenna Lyons është gruaja që ne të gjithë aspirojmë të jemi kur të rritemi. Ajo është gjithashtu ylli më i ri i Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut rindezje. Ajo është elegante, e ngrohtë dhe duket se ka pak nga ai ankth mijëvjeçar nga i cili vuajmë shumica prej nesh. Megjithatë, ajo mund të jetë shumë e mirë për serialin. Episodet kanë treguar se ajo ndihet e pakëndshme duke u përpjekur të lundrojë në botën e vajzave dhe klikave të tyre.

Tani, nuk dua ta shoh Jenna-n duke u larguar nga rindezja, pasi ajo është kryesisht arsyeja pse unë akordoj, falë këshillave të saj të modës dhe sjelljes së qetë. Ajo është një trëndafil mes margaritave, edhe pse gratë e tjera nuk janë të këqija. Por Jenna bie në sy falë pranisë së saj të gjithëdijshme.

Megjithatë, ka momente të qarta ku shikuesit mund të ndiejnë atë që Jenna po mendon falë fytyrës së saj. E vetmja pyetje që ajo ndoshta vazhdon të bëjë është: “Pse u regjistrova për këtë?”

Jenna është e rezervuar

(Dia Dipasupil/Getty Images)

Jenna është pak më e madhe se femrat e tjera në moshën 55-vjeçare. Ndërsa disa nga të dashurit e saj të rinj janë 36 dhe 44. Së fundmi ajo tregoi se u rrit në një familje shumë të qetë për shkak të Asperger-it të nënës së saj. Përvoja e fëmijërisë së Jenna-s bëri që ajo të bëhej më e “ruajtur” si e rritur.

Gjatë një darke të pakëndshme në Anguilla, Jenna hodhi një bombë. Ajo u tha miqve të saj: “Jam tallur kaq shumë herë dhe kjo nuk ka të bëjë fare me ju djema. Dhe, për shembull, nëse kjo del si të mos dua të marr pjesë ose të mos dua të provosh ose të mos dua të jem mik, kërkoj falje. Ky nuk është aspak qëllimi im.”

Nëna e një fëmije ka bërë të pamundurën për t’u lidhur me gratë e tjera që nga fillimi i sezonit. Por duket sikur ndonjëherë nuk është mjaftueshëm e mirë. Zonjat pohuan se thjesht donin ta njihnin më mirë Jenna-n, por duket se u pëlqen të sillnin ujësjellësin. Për këtë arsye, Jenna mund të jetë më mirë që të tërhiqet ngadalë nga grupi dhe t’u përmbahet atyre që e dinë se kush është ajo.

Jenna është shumë e lezetshme për të qenë shtëpiake

Jenna Lyons, amvise reale të Nju Jorkut, RHONY
(Dia Dipasupil/Getty Images)

Kur Bravo njoftoi se Jenna do të ishte në formacion për rindezjen e RHONY, bota e modës dhe Bravosphere u hutuan plotësisht. Aq më tepër që Jenna konsiderohet mishërimi i çdo gjëje të lezetshme. Dua të them, ajo ka veshur Michelle Obama për vite me radhë; asnjë amvise para saj nuk ka bërë diçka kaq mbresëlënëse. Është pothuajse si një kontradiktë ecjeje të shohësh Jenna-n duke mbajtur një mollë të artë, sepse yjet e Real Housewives që ne kemi njohur dhe i duam shpesh tregojnë pasurinë e tyre, marrin pjesë në luftime me oktan të lartë dhe duan aktivisht të jenë në qendër të vëmendjes.

Fjalë për fjalë, Jenna është shumë e lezetshme për shkollën dhe sjell aq shumë ndikim në ekskluzivitet. Pozicioni i saj i pushtetit në botën e modës nuk është vënë kurrë në dyshim. Por ajo mund ta ketë të vështirë të lidhet me aktorët, të cilët kanë rezyme mbresëlënëse të tyre. Thënë kështu, asnjë nuk ka përvojë dhe lidhje si Jenna.

Çfarë nuk shkon me klasën e biznesit?

JENNA LIONS
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Si një fans i Bravo-s, ju mendoni se i keni parë të gjitha kur bëhet fjalë për argumente pa kuptim. Zonjat e RHONY i çuan çështjet e tyre në një nivel tjetër pasi Jenna zbuloi se shkoi herët për udhëtimin e vajzave sepse nuk pranoi të fluturonte me autobus. Sinqerisht, zgjedhja ishte qesharake dhe tërësisht një lëvizje e Jenna Lyons. Jenna ishte gjithashtu në ankth për të qenë me bikini, pasi ajo ka çrregullimin gjenetik, incontentia pigmenti.

Pjesa tjetër e kastit vërtetoi mungesën e saj nga aeroplani në vend që të kuptonte ashpërsinë e ankthit të saj për lëkurën e saj. Jenna nuk po krijon një rrëfim të rremë dhe mbulohet në mënyrë aktive me mbulesa pambuku, ndërsa të tjerët bëjnë një sesion fotografik në rërën e bardhë.

Sinqerisht, nëse do të drejtohesha për në një ishull tropikal, do të isha pak në avantazh dhe do të kisha para, edhe unë do të udhëtoja mirë dhe do të sigurohesha që të bëja gjithçka që ishte e mundur për të siguruar një udhëtim të mirë. Sinqerisht, më pëlqen që Jenna ka ngecur në rrugët e saj dhe nuk dëshiron ta ndryshojë atë në emër të udhëtimit të një vajze.