Pse Jenna Lyons largon të dashurën e saj RHONY mund të dështojë

Klea

Pse Jenna Lyons largon të dashurën e saj RHONY mund të dështojë

Zonjat në Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut po kthehen të gjithë për sezonin 15. Kjo është disi tronditëse, pasi Jenna Lyons dukej se e kishte mbaruar, shumë përpara se të fillonte. Në përgjithësi, Jenna nuk është prerë nga të njëjtat rrobe të dashura për kamerën si aktorët e saj. Megjithatë, ajo tani është duke prerë markën e saj të pëlhurës së xhirimeve, duke thyer kallëpin e asaj që pritet dhe asaj që jepet në të vërtetë.

E shihni, pas kthimit të saj në xhirime, Jenna kishte një kusht të vogël, i cili kërkonte një ndalim të historisë së marrëdhënies së saj me Cass Bird. Në fakt, Jenna nuk dëshiron që emri i Cass të përmendet fare në ajër. “Ky është angazhimi im ndaj saj. Është jashtë tavolinës. Unë iu bashkua këtij procesi. Ajo jo,” shpjegoi me kujdes Jenna.

Unë në fakt e marr këtë lëvizje. Kur marrëdhëniet fillojnë të jetojnë për të gjykuar të gjithë, më shpesh sesa jo, ato dështojnë. Prandaj, nëse Jenna-s i lejohet të zgjedhë atë që ndan, atëherë unë them mirë për të dhe përshëndetje për kufijtë. Por, kjo shtron pyetjen se a do të zgjasë koha e Jenna-s në RHONY, për shkak të mbrojtjes së saj ndaj diçkaje që është kaq e rëndësishme në jetën e saj?

Kasti i Xhenës mund të pengojë

Jenna nuk është ylli i vetëm i RHONY që ka luftuar për privatësinë e saj. Në sezonin 14, Ubah Hassan ndoqi të njëjtën rrugë me të dashurin e saj. Gjatë fundit të sezonit, Ubah ishte e vendosur për të fshehur identitetin e të dashurit të saj në transmetim. E vetmja gjë që morën shikuesit erdhi nga Brynn Whitfield, i cili la të rrëshqitur se njeriu i Ubah jetonte në CT.

Dhe pikërisht kështu, “Z. Connecticut” lindi.

Në ribashkim, Ubah shpjegoi se “Ai është shumë privat për shkak të punës së tij”. Për fat të mirë, të paktën për shikuesit, Sezoni 15 mund të tregojë se Ubah hapet pak më shumë sesa në sezonin 14. E them këtë sepse pas ribashkimit, Ubah më në fund doli publikisht me burrin e saj në internet. Emri i tij tashmë dihet dhe është Oliver Dachsel.

Megjithatë, Ubah e kapi flakën nga aktorët e saj, pasi ajo nuk po i përmendte të gjitha gjatë kohës së tyre të filmimit. Ndërsa qëndrimi i Ubah mund të ndryshojë për sezonin 15, jo-ja e vështirë e Jenna-s ende qëndron. Prandaj, dështimi i saj për të rrëfyer detajet në lidhje me marrëdhënien e saj mund ta vërë sërish në avantazh këtë kast. Nëse po, shpresojmë që kjo qendër e fuqishme të gjejë zërin e saj këtë sezon, sepse do të ishte mirë të shikoje më në fund Jenna-n duke qëndruar në këmbë për veten e saj, duke vendosur dhe ruajtur kufijtë e saj të nevojshëm.

Publiku mund të kërkojë transparencën e Jenna-s

Nëse emri Robyn Dixon ju doli në kokë kur dëgjuat për vendimin e Jenna-s, nuk jeni vetëm, sepse e njëjta gjë. Megjithatë, këto dy zonja, për mendimin tim, kanë histori shumë të ndryshme që po ndodhin. Marrëdhënia e Xhenës, nga sa mund të mbledh, është e shëndetshme dhe ajo dëshiron ta mbajë në këtë mënyrë. Në të kundërt, martesa e Robyn me Juan Dixon është toksike, megjithatë ajo është duke filmuar histori të kopertinës dhe gënjeshtra për sytë zhgënjyes të burrit të saj, dhe fansat e urrejnë atë.

Për ta ritheksuar këtë, Jenna po jeton me ndershmëri, por në mënyrë mbrojtëse. Dhe Robyn po jeton në një gjendje konstante mbijetese dhe gjysmë të vërtetash (një pjesë bujare, e pranoj). Edhe Andy Cohen e kundërshtoi ashpër Robyn, duke e pjekur në skarë gjatë një episodi intensiv të një-me-një të Watch What Happens Live. Ai e bëri këtë pasi Robyn më në fund foli për Juan, por transparenca e saj erdhi pas një muri pagesash, jo falas në Bravo.

Ndërsa Jenna nuk është ende në vendin e nxehtë me Andin ose shikuesit, ajo pati një takim në WWHL që ngriti disa vetulla. Pasi vendosën një unazë në atë gisht, shumë spekuluan për një fejesë të mundshme. Kur shtypej nga Andi, Jenna do të thoshte vetëm “Jam shumë e lumtur”. Deri më tani, audienca nuk e ka përmendur mungesën e transparencës së Jenna-s, por dëshira e saj për të mbrojtur Cass-in mund të shohë përfundimisht reagime të forta në sezonin 15.

Marrëdhënia e Jenna-s mund të ketë gjithashtu fërkime

Xhirimet për serialin Real Housewives mund t'i hanë shpejt oraret e zonjave me protagonistë. Le ta pranojmë atë, ka festa për të marrë pjesë, darka dhe paradrekë për t'u ngatërruar, dhe dërrasa djathi për të ndarë. Ka gjithashtu udhëtime, ribashkime dhe paraqitje të rastësishme në WWHL, të shikuara shpesh nga aktorët, të cilat ata zakonisht marrin pjesë në një moment gjatë rrugës. Kjo do të thotë se ndërsa Xhena po zgjidh “tensionet e djathit” me aktorët e saj, e dashura e saj është larguar diku tjetër, duke mos kaluar kohë me Xhenën.

Kjo është ndryshe nga një marrëdhënie tipike, ku të dyja palët kanë punën e tyre, miqtë e tyre dhe më pas njëra-tjetrën. Këtu, Jenna teknikisht ka një punë shtesë, së bashku me një grup të caktuar miqsh, dhe të dy tani po shënohen si jashtë kufijve për Cass. Ndërsa mungesa me të vërtetë mund t'i bëjë zemrat e tyre të dashurohen, shumë mirë mund të bëjë të kundërtën dhe fërkimi mund të fillojë ta detyrojë atë të hyjë në lart dhe ardhjen e lagjes së Tribeka zemrat e tyre.

Megjithatë, në fund të fundit, kjo është jeta e Jenna-s, dhe për sa kohë që ajo qëndron e sinqertë dhe besnike ndaj vetes, gjithçka që mund (dhe duhet) të bëjmë tani është të heqim dorë. Oh, dhe kryqëzojmë gishtat për një sezon të 15-të me shpresë ikonik RHONY.

Sezonet e mëparshme të Real Housewives of New York mund të transmetohen në Peacock.