Pse jemi të ngazëllyer për kthimin RHOA të Kenia Moore

Klea

Pse jemi të ngazëllyer për kthimin RHOA të Kenia Moore

Gjithmonë më ka pëlqyer Kenia MooreAmvise të vërteta të Atlantës. Ajo kurrë nuk kishte frikë të tregonte historinë e saj të jetës. Diçka që më ra në sy ishte se si ajo u shmang nga nëna e saj, por prapëseprapë doli të ishte një qenie njerëzore mjaft e mirë. Po, ajo ka betejat e saj të vazhdueshme me pjesën tjetër të grave ATL, por kjo është pikërisht ajo që e bën Kenian një amvise të nivelit të lartë.

Pra imagjinoni gëzimin tim kur u njoftua se nëna e një fëmije do të kthehej për sezonin 16. Edhe në mes të një tronditjeje të aktorëve. Kenia hyri në Instagramin e saj për të ndarë lajmin e mirë. Ylli shkroi, “Mund të jem i mrekullueshëm me erën, por nuk do të shkoj askund!” Bravo mund të shohë që fansat duan më shumë, kështu që ne po marrim Moore.

Kenia është përrallore

Kenia është “Përrallore e zhdukur nga era”, për të qenë të saktë. Ajo ka jetëgjatësi, diçka që jo çdo amvise e ka. Ajo gjithashtu bën disa momente të mrekullueshme televizive. Kush mund ta harronte kohën kur ajo u fut nën lëkurën e Phaedra Parks kur flirtoi me Apollo Nidën? Dua të them, flirtimi me një burrë të martuar është kaq i gabuar, por Kenia e bëri kaq mirë. Kenia gjithashtu ka nxjerrë në pah disa nga më të këqijat në shokët e saj të kastit.

Kenia e ka këtë aftësi të çuditshme për t'u futur nën lëkurë pa shkuar shumë poshtë brezit. Për shembull, ajo pati një grindje të gjatë me Frick dhe Frack. Ajo ishte e qartë për Z. Çokollatë. Dhe ajo gjithashtu kontrolloi Ralph Pittman në ribashkimin e sezonit 15 me qetësi dhe hijeshi. Për mua, kjo është një gjë pa mend. Kenia është e lehtë për t'u parë, dhe unë dua më shumë.

Kenia është kampioni i popullit

Pa dyshim, Kenia është një nga personazhet më të mëdhenj të realitetit televiziv që di të lexojë pjesën tjetër të amvisave. Kenia është një forcë e frikshme që nuk ka frikë të shkelë disa gishta për t'u siguruar që ajo të dëgjohet. Ndërsa marrëdhëniet e saj janë pak jofunksionale, shumica e shikuesve të Real Housewives të Atlanta-s kënaqen me rrënjët për të, duke e bërë atë një të preferuar të fansave. Ajo është pikturuar si një zuzar dhe Kenia e di se ajo po luan një rol. Kennie ka insistuar shpesh se ajo nuk fillon me dramë, ajo di si ta mbyllë atë.

Kenia i qëndron opinioneve të saj

Një gjë është e sigurt: Kenia nuk është rrokullisje. E dua këtë tipar te një amvise, sepse kjo do të thotë që Kenia qëndron për diçka. Ashtu si etiketa e saj e famshme thotë, “Mos ejani për mua nëse nuk ju dërgoj”, shikuesit kudo e dinë se ajo i qëndron bindjeve të saj dhe nuk heq dorë kurrë. Me Kenian në serial, është më e lehtë të ofrohet hiri i saj kur ajo fillon dramën. Njëra është sepse kujt nuk i pëlqen një përzierës i mirë i tenxhereve, dhe së dyti, ajo është e pafalshme në qasjen e saj.

Me Kenia të rikthyer në Real Housewives të Atlantës, fansat do të mund ta shikojnë atë të pyesin çdo gjë që ajo gjen të dyshuar, në këtë rast, me shpresë, divorcin e Porsha Williams. Kjo gjithashtu do të thotë që Kenia do të jetë e gatshme të sakrifikojë veten mbi shpatën metaforike për të provuar se hipoteza e saj mund të jetë e drejtë. Për Kenian, nuk nevojitet asnjë vërtetim që ajo të bëjë atë që bën, por për fansat, veprimet e saj kontribuojnë në një sezon djallëzor dramatik.

Kenia jep atmosferë të qetë

Jo gjatë gjithë kohës, por ndonjëherë Kenia mund të jetë zëri i arsyes. Më pëlqejnë momentet kur kamerat e Bravo kapin nënën e një fëmije duke shijuar kohën me familjen ose duke u lidhur me vajzën e saj. Më tregon se Kenia është shumë më tepër se personaliteti i saj i realitetit televiziv. Shpresoj që Sezoni 16 të tregojë jetën në shtëpi të Kenias pak më shumë se vitet e fundit. Mendoj se aftësia për të parë një dimension të ri të mbretëreshës së bukurisë do të ndihmojë gjithashtu fansat që mund të jenë në gardh me Kenian ta përqafojnë atë më shumë.