Pse James Kennedy dërgoi tekst "Petty" në Sandoval përpara ribashkimit

Klea

Pse James Kennedy dërgoi tekst “Petty” në Sandoval përpara ribashkimit

James Kennedy terren i ritrajtuar i njohur me Tom Sandoval në një tekst të vogël përpara se të filmonin ribashkimin e ardhshëm. Vështirë të besohet se Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11 është tashmë në rrugë të mbarë. Sidoqoftë, ja ku jemi.

Ndoshta është e vështirë të besohet se ribashkimi është kaq afër, sepse sezoni 11 është ndjerë mjaft i pandërprerë. Shtoni atë parregullsi me një hark të perceptuar shpengimi për Sandoval, dhe Bravo ka përfunduar me disa shikues më pak se të kënaqur.

Megjithatë, ribashkimi mund të ndryshojë gjithçka për aq sa dinë shikuesit. Dhe duke pasur parasysh parabashkimin e tekstit të James, ai dhe Sandoval mund të jenë përfshirë në ndonjë dramë argëtuese.

Përgjigja e James ndaj fyerjeve të DJ të Tomit

The Daily Dish e Bravo foli me James në prapaskenë në ribashkimin e sezonit 11. Gjatë bisedës së tyre, James zbuloi se teksti i fundit që i dërgoi Tomit ishte “i vogël”. Zbulimi erdhi nga pyetja se me cilin yll ishte në kontakt për herë të fundit. “Unë mendoj se ishte Sandoval, në fakt, besoni apo jo,” tha ai.

“Në thelb, pesë vjet më parë, Tom bëri një koment duke thënë, ‘Kush mendon se është? Ai nuk është Calvin Harris, Steve Aoki, nuk është se ai ka një rezidencë në Vegas”, dyshohet se tha Tom, duke iu referuar karrierës së James në DJ. “Unë mora një klip që më kujtoi atë që më thoshte këtë në fytyrë pesë vjet më parë.” Si i tillë, James u ndje i detyruar të ndante një përditësim me Tomin.

“Dhe është thjesht qesharake tani që unë kam një rezidencë tani në Vegas në të njëjtin vend që ka Calvin Harris. Më merr mendjen disi, dhe thjesht doja që ai ta dinte këtë, për disa arsye. Mendova se disa ditë para ribashkimit ishte koha e përsosur, apo jo? Nëse James do të nënkuptonte se ai është në të njëjtin nivel me Calvin Harris, njeriu është në një zgjim të vrazhdë.

Teksti i mbështetjes së James nga një bashkë-yll i pamundur

Në krye të shkëmbimit të teksteve me Tom, James mori gjithashtu një mesazh nga Brock Davies. “Brock më dërgoi një mesazh dje, thjesht duke thënë diçka të ëmbël, në fakt. Ai ishte shumë i ëmbël, me të vërtetë. Ai vetëm vuri re rritjen, “tha James.

Në tekst thuhej: “Vëlla, siç e përmenda në timin [Instagram] Histori, kemi pasur disa momente ndër vite, por jam shumë krenare për punën që i ke bërë vetes dhe përkushtimin, mik. Ajo flet për mrekulli, dhe nuk mendoj se jua kam thënë këtë, apo ta kam thënë mjaftueshëm. Urime, shok, bravo.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.