Martesa e Kody dhe Robyn Brown mund të mos zgjasë shumë

Klea

Pse ishte kaq e lehtë që ish-ët e Kody Brown të ​​lidheshin me të

Patriarku i Gratë Motra, Kody Brown, e bën pothuajse shumë të lehtë për ata që janë afër tij të zhvillojnë një urrejtje që nuk është si asnjë tjetër. Për më shumë se dhjetë vjet, shikuesit e TLC janë njohur me mungesën e etikës së Kody, pasi ai lejoi gruan e tij të katërt, Robyn Brown, të ndante ëndrrën e tij poligame. Me kalimin e stinëve, Kody e bëri veten zuzar të përsosur, duke mos lënë asnjë grua të paprekur nga qëndrimi i tij egoist. Pra, ka kuptim që gratë e përbuzura të lidhen me përbuzjen e tyre të ndërsjellë për Kody.

Klubi i tifozëve “I Hate Kody”.

Gjatë sezonit të fundit të Sister Wives, Kody deklaroi se ai dhe Robyn ishin një “armik i përbashkët” për Christine Brown dhe Janelle Brown. Si gruaja e tij e dytë dhe e tretë u larguan nga Kody pas dekadash martese, me të dyja gratë të lidhura për përbuzjen e tyre për të. Kody nuk është një adhurues i dinamikës së re të Christine dhe Janelle, duke theksuar, “Është interesante që Christine dhe Janelle kanë një marrëdhënie të re, sepse mendoj se ishte më antagoniste më parë.”

Komentet si ky e bëjnë të lehtë për dy nënat që të bashkohen në mospëlqimin e tyre ndaj Kody, sepse ai padyshim po përpiqet të shtyjë përgjegjësinë e tij mbi to. Edhe pse babai i 18 fëmijëve përpiqet të sillet sikur të donte të mos ishte kështu, është pikërisht ajo që donte – një jetë pa stres dhe i martuar vetëm me Robin. Kody beson se Janelle dhe Christine nuk kanë asgjë të mirë për të thënë për të, dhe sinqerisht, ata ndoshta nuk e bëjnë.

Kody injoron detyrat e tij atërore

Kody Brown

Një arsye tjetër që është kaq e lehtë për të gjithë ish-et, përfshirë Meri Brown, të lidhen se pse nuk e pëlqejnë Kody është aftësia e tij për të hequr çdo përgjegjësi në lidhje me fëmijët e tij më të mëdhenj. Ishte një tronditje kur Kody me kaq ngadalë filloi të largohej nga përfshirja e tij në pjelljet e tre grave të tij të para. Ka pasur gjithashtu raste të shumta të Kody që refuzoi të ngrihej dhe në fakt i zhgënjeu fëmijët e tij.

Fansat mundën fillimisht të shihnin se Christine u zemërua kur Kody refuzoi të merrte pjesë në operacionin e shtyllës kurrizore të Ysabel Brown. Kody pretendoi se duhej të qëndronte me fëmijët e Robyn për t’i mbrojtur ata, por disa muaj më vonë, ai ishte më se i lumtur të mbikëqyrte dasmën e një shoku. Më pas ai u përpoq të dëbonte Gabe Brown dhe Garrison Brown nga shtëpia e Janelle sepse nuk ishin dakord me të. Mungesa e dashurisë do ta bënte çdo nënë të zemëruar aq sa të fillonte të urrente burrin e saj.

Gratë Motra mund të lidhen për shkak të divorcit

Gratë e motrës së Kody Brown

Miqtë më të mirë kanë një mënyrë për të bindur njëri-tjetrin për të bërë gjëra që normalisht nuk do t’i bënin. E njëjta gjë vlen edhe për Janelle, e cila ndau përmes People se mund të kishte qëndruar e martuar me Kody nëse nuk do të ishte për divorcin e Christine. Nëna e gjashtë fëmijëve tregoi se “Ishte zemërthyese për mua kur Christine u largua, sepse papritur familja ishte një identitet krejt i ndryshëm dhe Christine kishte qenë gjithmonë një pjesë e madhe e asaj që unë perceptoja se ishte identiteti i familjes.”

Janelle ka qenë gjithmonë një mbështetëse e madhe e familjes poligame, por duhet të ketë qenë e vështirë t’i vishte sytë për çështjet që ndodhin brenda martesës së saj. Janelle shpjegoi, “Fëmijët e mi gravitojnë drejt saj. Më thonë gjithmonë: “Mami, kudo që të jetë Kristina, duam të jemi për pushime”. Ose çfarëdo. Pra, kjo ishte duke na hequr një pjesë të madhe – ose një zemër të madhe – të familjes.”

Poligamia nuk ndihmoi asnjë prej tyre

GRUAJA MOTRA KODY BROWN

Mjerisht, unë besoj se Meri, Janelle dhe Christine mund të lidhen së bashku për faktin se feja e tyre i dështoi. Nëse kjo ishte për shkak se poligamia ka të meta ose Kody ishte thjesht një i vdekshëm, kjo është për t’u debatuar. Por vetëm duke i hedhur një sy Kody-t, vetëm sa provon se ai ishte një burrë egoist që donte të pretendonte se ishte diçka që nuk ishte – një bashkëshort i përsosur për katër gra.

Ish-bashkëshortet tani mund të ulen mbi një filxhan çaj dhe të ripërsërisin udhëtimet e tyre të përbashkëta. Do të doja të isha një mizë në mur për atë bisedë pasi Kody-t patjetër do t’i digjeshin veshët.