Pse ishte i lumtur të vishte manikyrin e thonjve

Klea

Pse ishte i lumtur të vishte manikyrin e thonjve

Tom Sandoval e kishte përgatitur veten të përpiqej të hiqte dorë nga rutinat e tij të kujdesit për veten Forcat Speciale: Testi më i Vështirë në Botë.

Ylli 41-vjeçar i Vanderpump Rules foli me PEOPLE për zgjedhjet e tij të stilit, reagimet fillestare ndaj marrjes në pyetje dhe pse e mbajti manikyrin e tij të firmës gjatë serialit.

Llak i thonjve e ndihmoi Sandoval të tregonte historinë e tij

Foto nga: Todd Williamson/Bravo

Forcave Speciale tani i ka ardhur fundi, por jo para marrjes në pyetje për Sandy. Tom tregoi se ai e mbajti manikyrin e tij me firmë gjatë mandatit të tij në Forcat Speciale, sepse mendonte se do të ishte “një lloj qesharak”.

“Në fakt isha disi i lumtur që e përdora sepse më dukej sikur shkoi së bashku me historinë tonë të të qenit ndikues në mediat sociale dhe jo ushtarë ose në stërvitje apo diçka të tillë,” shpjegoi ai.

Ylli i reality TV rrëfeu se ai priste shumë biseda për kujdesin e thonjve të tij, duke thënë se mendonte se ndoshta do të ishte diçka që do të ngrihej, “veçanërisht në pjesën e marrjes në pyetje”.

Pra, kur hetuesi e solli manin, Tom nuk u hodh poshtë.

“Çfarë është me llakun në thonjtë tuaj?” ai u pyet gjatë marrjes në pyetje të tij intensive gjashtë-orëshe të gradës ushtarake. Ai e mbajti përgjigjen e tij të thjeshtë, “Oh, është thjesht gjëja ime.”

Por hetuesit e Forcave Speciale nuk u impresionuan nga kujdesi i Tomit për thonjtë dhe sugjeruan se ai meritonte një “shuplakë ose më keq”. Ai e ka dëgjuar këtë më parë.

Një hetues e kapi dorën e Tomit dhe i tha: “Harrojeni këtë. Unë dua që ju të filloni të dëgjoni ato që ju thonë. Asnjë ngatërresë. Pa vonesa të gjërave.”

Dua të them, ai nuk e ka gabim. Nuk do ta dëmtonte Tomin që t’i merrte gjërat e tjera aq seriozisht sa kujdeset për thonjtë e tij. Ai madje vendosi të mos takohej me shokun e tij Tom Schwartz një herë sepse ai shkoi në një takim për gozhdë.

Shpresojmë që Forcat Speciale t’i kenë mësuar Tomit disa mësime të vlefshme që ai mund t’i marrë me vete përtej shfaqjes. Por kjo mund të jetë thjesht mendim i dëshiruar.

Forcat Speciale rrjedhin në Hulu.