Episodet më të paharrueshme të Grave Motra

Klea

Pse ish-gratë e Kody mendojnë se është e sigurt të shkojnë më në fund pas Robyn

Pse dikush nga Gratë Motra isha i frikësuar ndonjëherë nga gruaja e katërt e Kody Brown, Robyn Brown, është përtej meje. Por pas vitesh që i mbajtën mendimet e tyre për vete, Christine Brown dhe Janelle Brown më në fund po e lënë gruan e motrës së tyre ta ketë atë.

Pa diskutim, Robyn ka qenë kukulla kur vjen puna për të diktuar stilin e jetës poligame të familjes, por tre nga katër gratë janë mjaftuar me atë dhe patriarkun. Tani, skeletet po bien nga më të afërt më shpejt se sa mund të mbajë familja, dhe fansat po e duan atë.

Christine është e zemëruar

Gruaja e tretë e Kody nuk e ka kafshuar gjuhën që nga largimi i babait të 18 fëmijëve në nëntor 2022. Christine është e çmendur si dreq sesi u zhvillua martesa e saj dhe shpesh fajëson Robyn për rënien. Qoftë xhelozi apo thjesht paaftësi, Christine ka zgjedhur të mos ketë asnjë formë komunikimi verbal me Robin.

Kush është në të vërtetë Pëshpëritësi Kody?

Gjatë tregimit, Robyn bëri një pretendim tronditës që ofendoi pjesën tjetër të familjes së saj. Nëna e pesë fëmijëve tregoi se beson se ka fuqi të veçanta komunikimi me bashkëshortin e saj. “Unë mendoj se e kuptoj Kody shumë mirë,” tha ajo. “Ndjehem sikur e kuptoj atë.” Mund të them vetëm, epo? Robyn vazhdoi të ndajë teorinë e saj duke shtuar fyerjen ndaj lëndimit, duke thënë se ajo beson se të tre ish-gratë “kanë kapacitetin” për të “flasur Kody”. Edhe pse Kody pretendon se është keqkuptuar, Robyn vëren se është thjesht e vështirë “për njerëzit e tjerë ta kuptojnë”. Çfarë ngarkese dem.

Nuk kaloi shumë kohë që Christine ia ktheu duart, duke thënë: “Robyn thotë se ajo mund të flasë Kody, dhe unë jam si, ‘Bullsh*t. E kam njohur Kody për… E kam takuar kur isha 18 vjeç. E njoh Kody për një kohë të gjatë, dhe në fakt mund ta lexoj Kody-n mjaft mirë. Dhe unë gjithashtu mund të flas mirë Kodin.”

Ndjenjat shkojnë shumë më thellë kur Christine zbuloi se Robyn “na bindi të gjithëve se ajo mund të fliste Kody dhe se ajo do të ndërmjetësonte marrëdhëniet tona”. Ajo pohoi se Robyn e bëri të gjithë familjen të ndihej sikur “ajo duhej të ishte aty në marrëdhënie” sepse “ajo mund të flasë Kody dhe ne nuk mundemi”.

Janelle ka një kockë për të zgjedhur me Robyn

Edhe pse Janelle ka qenë e sjellshme gjatë pjesës më të madhe të divorcit të saj, ajo nuk po godet më grushtet. Nëna e gjashtë fëmijëve ka të njëjtat ndjenja të forta që Christine ka për Robin, duke thënë: “Unë jam si, ‘Epo, nuk e di nëse kam vërtet nevojë për dikë që të më përkthejë. Ne kemi qenë të martuar prej kohësh. Ne bëmë mirë pa ty. Mendoj se flas Kody. Por asaj i pëlqen ta pozicionojë veten si “Unë flas Kody”.

Ajo që e shqetësoi më shumë Janelën ishte se si Robyn u përpoq të bindte gjashtë fëmijët e saj se ajo kishte një grup të veçantë aftësish gjuhësore, duke zbuluar: “Ajo më shqetëson mua. “Unë flas Kody.” Epo, Kody mund të flasë vetë. Ai është një burrë i rritur.”

Gratë motra ishin të lodhura duke luftuar për dashuri

Së bashku me urrejtjen e Robyn-it, po, thashë urrej, ish-bashkëshortet ishin të rraskapitura pas vitesh përpjekjesh për të luftuar për dashurinë. Rezulton se Kody ishte pak i lirë kur erdhi puna për të shfaqur dashurinë e tij, duke kursyer pjesën më të madhe për Robyn.

Ndërsa dukej se Robyn ishte shpesh përjashtim nga rregulli, pjesa tjetër u detyrua të fitonte dashurinë e Kody. Por gjatë tregimit, Christine dhe Janelle të dy e bënë të qartë se nuk do ta bënin më kurrë këtë gjë dhe Robyn mund të vazhdonte Grody Kodi. Rezulton se detyrimi i grave për të kërcyer nëpër rrathë nuk është saktësisht mënyra më e mirë për të mbajtur një martesë në këmbë.

Rezulton se nuk ka dashuri të humbur mes Robyn dhe pjesës tjetër të zonjave. Gruaja e katërt e Kody tani po jeton e lumtur jetën e saj më të mirë monogame me Kody në Arizona. Edhe pse lotët e rremë të Robyn vazhdojnë të bien, fasada e saj e bukur e vajzës ka filluar të bjerë, duke zbuluar një anë disi të keqe. Do të jetë interesante të shihet nëse Robyn dhe Kody do të zgjasin ose nëse ajo do të largojë edhe lopën e saj me para. Vetëm koha do ta tregojë.