Pse Heather Gay është kaq e fiksuar pas Jen Shahut?

Klea

Pse Heather Gay është kaq e fiksuar pas Jen Shahut?

Në një botë si amvisat e vërteta, aty ku ndihet sikur të gjithë duan një pjesë prej jush, ndoshta është shumë ngushëlluese të bësh një mik të fortë. Megjithatë, kjo nuk është ajo që Heather Gay erdhi për të gjetur pasi u miqësua me një dhe të vetëm Jen Shah. Që herët, fansat e Amvise të vërteta të Solt Lake City mund të shihte se i dënuari ishte një organizator dhe kishte një aftësi për të kontrolluar mormonin e mërguar së fundmi. Ajo që ndodhi ishte një histori dashurie, gënjeshtrash dhe tradhtie, e cila në mënyrë të pashmangshme pothuajse e theu Heather. Pra, hidhini një monedhë shkrimtarit ndërsa gërmojmë në sagën e Jen dhe Heather.

Jen ishte Mesia

Për një kohë, dukej sikur Heather ndjeu se Jen ishte një lloj superylli që nuk mund të bënte asnjë gabim. Ndoshta ishte Sindroma e Stokholmit, por sido që të ishte, Heather nuk mund ta humbiste lidhjen e saj me Jen. I gjithë obsesioni u bë i vështirë për t’u parë. Ishte dhimbshme e qartë se Jen nuk mund të ishte kujdesur më pak për të dashurin e saj. Ndonjëherë, mënyrat e pëlqyeshme të Heather-it do ta turpëronin Dorit Kemsley-n.

Për tre sezonet e fundit, fansat janë lutur që Heather të fillonte ta vlerësonte më shumë veten, veçanërisht kur bëhej fjalë për miqësinë e saj toksike me Jen. Megjithatë, deri në pranimin e fajësisë, Heather u përpoq fort për pafajësinë e saj. Në fund, Heather thjesht donte të pranohej me vlerë, siç bën për shumë nga aleatët e saj. Besnikëria e Heather-it ishte jashtë kontrollit, duke lënë shumë njerëz të besonin se ajo do të ecte deri në skajet e tokës për Jen-in. Fatmirësisht, lidhja e tyre u shkëput.

Heather Championed Jen

Pavarësisht se në çfarë argumenti e gjeti veten Jen, Heather ishte gjithmonë gati të mbështeste nënën e dy fëmijëve, pavarësisht se kë ofendonte. Dy femrat u takuan pak para se të fillonin xhirimet e Sezonit 1 në vitin 2020 dhe u arritën shumë shpejt. Mendimi im është se Jen pa që Heather po shkonte në vende me BeautyLab dhe ndoshta donte të lëvizte drejt mbushësve falas ose botoksit. Lidhja dukej e vërtetë në fillim, por afiniteti u bë i shëmtuar me Jen-in që drejtonte akuzën, megjithatë Heather vazhdoi të qëndrojë për një jetë të shtrenjtë.

Heather nuk ishte kurrë e fiksuar; Ajo ishte një peng

Unë kam menduar për këtë që nga dita e parë dhe i qëndroj asaj që jam në lidhje me tipin – Heather ishte në një marrëdhënie jashtëzakonisht abuzive. Ashtu si Real Housewives në të kaluarën, d.m.th., Shannon Beador, Taylor Armstrong dhe Bethenny Frankel, ata që po kalonin një kohë jashtëzakonisht të vështirë thjesht u bënë predha e vetes së tyre të mëparshme. Heather nuk ishte përjashtim nga rregulli, veçanërisht pasi sapo finalizoi një divorc dhe u largua nga kisha.

Ndërsa disa fansa mund të mendojnë se duhet të ketë një element romantik për të pasur një marrëdhënie abuzive, nuk është aspak kështu. Siç mësuam, Jen ishte një narcisiste e plotë që përfitonte nga të gjithë rreth saj, duke synuar shpesh më të rrezikuarit. Mjerisht, unë mendoj se Heather nguli këmbë të besonte se kishte gjetur një lidhje të vërtetë farefisnore. Trauma e Heather-it nga edukimi i saj mormon e la atë konfuze dhe të pambrojtur.

Heather nuk kishte njeri

Mendoj se Heather ishte konsumuar nga Jen, e cila, me sa duket, kishte gjithçka. Një burrë i dashur, një shtëpi e madhe, makina të bukura dhe stilistë. Në Sezonin 1, Heather tregoi se sa e vetmuar ishte pasi u largua për herë të parë nga kisha Mormone, duke vënë në dukje se njerëzit që ajo mendonte se do të rrinin pranë, në fakt ia kthyen shpinën. Me jo shumë opsione, Heather ka shumë të ngjarë të gravitonte drejt Jen, e cila ishte energjike dhe sociale.

Heather mund të ishte bërë paksa obsesive me elegancën e tyre, por besoj se ishte nga nevoja. Heather duhej të ishte në një rreth shoqëror që nuk ishte plot me shenjtorë të ditëve të mëvonshme dhe Xheni e mbushi atë boshllëk. Mjerisht, qëndrimi “ride-or-die” ishte në kurriz të saj. Ndonëse është fisnike të duash t’i qëndrosh pranë një shoqeje, Heather kishte nevojë të urtohej shumë kohë më parë, por në vend të kësaj, ajo sapo zbuloi se ishte Jen ajo që e goditi me grusht në sy.