Pse festa e përvjetorit të Erin Lichy ra në shesh

Klea

Pse festa e përvjetorit të Erin Lichy ra në shesh

Një episod i fundit i Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut i paraqitur e Erin Lichy 10 vjetori i martesës me bashkëshortin e saj, Abe. Megjithatë, pavarësisht se festa ishte një aferë bujare, ajo gjithsesi ra në shesh me amvisat dhe fansat e tjerë. Festa e përvjetorit të Erin Lichy në fund të fundit ishte një gabim, dhe koleget e saj shtëpiake nxituan ta thërrisnin atë në të.

Këtë sezon, Erin tashmë ka një histori të keqe si mikpritëse. Kur priste amvisat e tjera në shtëpinë e saj në Hamptons, Erin u përpoq të merrte parasysh nevojat e mysafirëve të saj. Rregullat e shtëpisë së Erin ishin pak të rrepta, dhe megjithëse bari i saj me havjar ishte i mrekullueshëm, do të ishte e zgjuar të kishe disa opsione të tjera ushqimi.

Këto detaje tregojnë se Erin e ka të vështirë ta vendosë veten në vendin e të tjerëve kur planifikon një festë. Festa e përvjetorit të Erinës mund të ketë qenë një ëndërr e realizuar për të, por për amvisat e tjera dhe pjesën tjetër të të ftuarve nuk ka qenë shumë e këndshme.

Viba e festës ishte konfuze

E gjithë atmosfera e festës ishte e fikur që në fillim. Siç vunë në dukje Brynn Whitfield dhe Jessel Taank gjatë blerjes së fustaneve të festës, ftesa listonte disa sponsorë. Brynn madje komentoi se ftesa dukej si një “poster Coachella” me të gjithë sponsorët e renditur në fund. Sipas këtij shkrimtari, në ftesë kishte të paktën 18 sponsorë, që sigurisht duket e tepërt.

Një festë e 10-vjetorit duket më e përshtatshme për një ambient intim, romantik sesa për një ngjarje të gjerë. Lidhja dukej më shumë si një gala e madhe bamirësie sesa një festë që festonte dashurinë mes një çifti tashmë të martuar. Edhe pjesa tjetër e amvisave nuk mund të mos komentonin sesi atmosfera e festës nuk ishte shumë e përshtatshme.

Shumë folës

(Foto nga: Sean Zanni/Braavo nëpërmjet Getty Images)

Një nga gabimet më të mëdha gjatë festës së përvjetorit të Erin Lichy ishte gallata e folësve që të ftuarit e saj duhej të duronin. Ishin pesë folës të ndryshëm që morën mikrofonin, dhe kjo ishte përpara se Erin dhe Abe të lexonin njëri-tjetrin betimet e tyre. Jenna Lyons madje vuri re se një nga folësit kishte katër faqe të plota me shënime nga të cilat kishte lexuar.

Koha e madhe kushtuar altoparlantëve të ndryshëm, e kombinuar me faktin se akustika në vend ishte e tmerrshme, i bëri mysafirë shumë të mërzitur. Ishte e vështirë të dëgjoje qartë altoparlantët, dhe ata thjesht vazhduan të shkonin, të shkonin dhe të shkonin. Amvisat filluan të bënin shaka dhe të flisnin mes tyre, vetëm për t’u këshilluar nga motra e Erin, Kelley, që nuk i dëgjoi. Por edhe të ftuarit e tjerë në sfond nuk po i kushtonin vëmendje.

Erin nuk i ushqente mysafirët e saj

Erin Lichy
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Paaftësia e Erin për t’i mbajtur mysafirët e saj të ushqyer mirë është bërë një shaka e vazhdueshme këtë sezon dhe festa e saj e përvjetorit nuk ishte ndryshe. Me sa mund të dallonin shikuesit, i vetmi ushqim i disponueshëm në festë ishin ushqimet e vogla që shpërndaheshin nga kamarierët – megjithëse pijet rridhnin. Sai De Silva komentoi se i vetmi ushqim që gjeti ishin “derrkucët në një batanije”, të cilat ajo, si një peskatariane, nuk mund t’i hante. Sai përfundoi duke u bërë aq e uritur, ajo u hodh dhe u nis për në Nobu.

Ndërsa ishte e vrazhdë nga Sai të tërhiqte një lamtumirë irlandeze dhe të largohej nga festa pa i thënë lamtumirë Erinit, është e vështirë ta fajësosh atë. Një mysafir i lumtur është një mysafir i ushqyer mirë dhe Erin nuk i ka marrë parasysh orekset e mysafirëve të saj kur planifikonte festën e saj. Ndoshta ajo duhet të kishte ndërruar disa nga promovuesit e saj të pijeve me një promovues ushqimi.

Erin u përqendrua shumë te vetja

Erin Lichy dhe Ubah Hassan
(Fotografia: Bravo/YouTube)

Në fund të fundit, Erin ishte shumë më e shqetësuar për veten dhe mënyrën se si do të dukej në festën e saj sesa për t’u treguar miqve të saj një kohë të mirë. Ishte festa e përvjetorit të Erin Lichy, ndaj sigurisht që ajo duhet të jetë ylli i spektaklit. Megjithatë, një zonjë e mirë e di se ata kanë përgjegjësinë për ta bërë festën e tyre një përvojë të këndshme për mysafirët e tyre.

Erin u sigurua që ajo të ishte zbukuruar me diamante me vlerë 2.5 milionë dollarë, por ajo neglizhoi të mendonte për gjëra të tilla si të sigurohej që të ftuarit e saj të ishin të rehatshëm dhe të lumtur. Nëse Erin do të kujdesej më shumë për të llastuar veten sesa për të organizuar një festë të mirë, atëherë paratë e saj do të ishin shpenzuar më mirë për një muaj mjalti të dytë epik.

Ngjarjet e mëdha si dasmat apo festa e përvjetorit të Erinit kanë krijuar një atmosferë shumë “me mua”, dhe shpesh ka kaq shumë fokus te nikoqirët, saqë të ftuarit janë shpesh një shqetësim dytësor. Kur Erin doli me festën e saj të ëndrrave, ajo ishte aq e shqetësuar për atë që donte, saqë nuk doli të planifikonte një festë që do ta shijonin edhe të ftuarit e saj. Shpresojmë që ajo të mësojë nga gabimet e saj dhe festa e 20-vjetorit të saj do të jetë më argëtuese.