Pse fansat e RHONJ dëshirojnë ditët e mira të vjetra

Klea

Pse fansat e RHONJ dëshirojnë ditët e mira të vjetra

Ashtu si shumica e lexuesve të mi, unë jam një fans i përjetshëm i Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Çfarë filloi një qytet i thjeshtë i shtuar i shfrytëzuar në një kult pasues. Nuk kam humbur asnjë episod, edhe gjatë sezonit që u përpoqëm të harronim (po ju shikoj, sezoni 6 dhe sezoni 7). Me fillimin e sezonit 11, ndjeva sikur ekskluziviteti i Garden State më në fund po merrte sërish vrull. Seriali kishte gjetur edhe një herë një aktor të mirë, humor, argëtim dhe nivelin e duhur të dramës. Por pasi përfundoi Sezoni 13, thjesht nuk mund të largoja ndjenjën se kishim hyrë në një epokë të errët me RHONJ. Tani, më shpesh sesa jo, e gjej veten duke uruar ditët e mira të vjetra me pjesën tjetër të fansave të OG RHONJ.

Familja ka rëndësi për fansat e RHONJ

Kur Sezoni 1 u transmetua për herë të parë në 2009, Real Housewives of New Jersey ishte e gjitha për familjen. Në atë kohë shumica e klasës aktuale ishte e lidhur. Dhe nëse nuk ishin të afërm të gjakut, ata kishin lidhje të forta miqësie. Nostalgjia që sollën sezonet e para ishte e pashembullt dhe aktualisht na ka dëshirë të zjarrtë për ditët e mira të vjetra. Ndriçimi i ngrohtë i darkës së Jersey-t ndihmoi çdo skenë të ndihej më intime, veçanërisht kur Teresa Giudice bërtiti “Prostitution Whore” në majë të mushkërive të saj.

Do të guxoja të argumentoja se cilësia e kastingut ishte më e lartë, gjë që, nga ana tjetër, e bëri shfaqjen më të shikueshme. Gjithçka erdhi në një realitet shumë më të madh dhe shumë më pak etje. Sezonet e hershme u kthyen në një kohë kur Dina Manzo duhej të ishte personazhi kryesor, i plotësuar nga Caroline Manzo si motra e saj e madhe/muskuli. Tereza ishte kllouni i klasës. Jaqueline Laurita ishte Zvicra. Dhe Danielle Staub ishte antagonistja. Personazhet sapo funksionuan.

Çfarë ndodhi, fansat e RHONJ duan të dinë!

Dolores Catania, Jennifer Aydin dhe Teresa Giudice nga RHONJ.

Femrat nuk ndihen më si shoqe e lëre më njerëz që kujdesen për atë që i ndodh tjetrit. Dreqin, as që u intereson të jenë të njohur. Aktualisht ka zero aksione në këtë grup. Mungesa e rëndë e kimisë po e rrëzon ekskluzivitetin dhe, nga ana tjetër, po largon shikuesit besnikë. Tani për tani, duket se shfaqja është më shumë për të konkurruar për të marrë kohën e kamerës. Gratë janë të gatshme të thonë dhe të bëjnë pothuajse çdo gjë për t’u siguruar që të qëndrojnë në atë qendër të vëmendjes. Dhe ndërsa kjo mund të jetë mirë për rrjetin, unë kurrë nuk pranova të shikoja një shfaqje për nxjerrjen e gjakut të parë.

Shikimi i sezonit 14 ka qenë i vështirë; pothuajse si një ndarje. Gjithnjë e më shumë, duket sikur çdo grua ka axhendën e saj. Mosfolja e Melissa Gorga me Terezën është një lëvizje e llogaritur. Natyrisht, ajo ndoshta do të donte që të mund të kishte një moment të nxehtë të mikrofonit të Lisa Barlow, por ajo aktualisht është duke marrë terren të lartë. Kapja e fundit për mua ishte mungesa e ribashkimit. Në vend të kësaj, ne po marrim opinionet e të dy palëve për skenën përfundimtare të Rails. Sinqerisht, do të kaloj. Fakti që asnjë nga këto gra nuk mund të durojë njëra-tjetrën aq sa për të filmuar një ribashkim është patetik.

Jashtë me të vjetrën

Melissa Gorga në WWHL.

Është bërë me dhimbje e qartë se shokët e mi fansa RHONJ dhe unë nuk do të kalojmë ditët e mira të vjetra të Real Housewives të Nju Xhersit siç shpresonim dikur. Me këtë ritëm, nuk jam as i sigurt se ky grup i veçantë i grave mund ta arrijë atë. Kështu që tani, si shumë shikues të tjerë, unë jam duke u prirur drejt një rindezjeje totale. Në vend të një rinovimi total, le të kemi Bravo që gradualisht të fillojë të prezantojë një ose dy çdo vit, pasi ato zëvendësojnë ngadalë OG-të që e kanë vënë rrjetin në një mbytje.

Më duhet të përballem me faktet. Formati aktual i serisë Bravo nuk është më një opsion i zbatueshëm. Le të kthehemi te rrënjët e asaj që dikur e bëri shfaqjen të shkëlqyeshme: një kastë solide me miqësi të vërteta, martesa, kohë humoristike dhe, natyrisht, dramë të vërtetë brenda jetës së tyre.

Më mungon të jem në gjendje të përshtatem dhe të ndihem e lidhur menjëherë dhe emocionalisht me gratë në ekranin tim. Unë dua të rrënjos për ta. Nuk dua të më duhet të zbres në pistën time lokale të garës për të vënë bast para për grindjet e tyre fizike. Derisa të ndodhë kjo, me keqardhje do të vazhdoj të shikoj Sezonin 14 dhe do ta plotësoj zhgënjimin tim me sesionin e parë.

Transmetoni sezonet e mëparshme të RHONJ në Peacock.