Pse është kaq e vështirë të jesh miq me Erika Jayne

Klea

Pse është kaq e vështirë të jesh miq me Erika Jayne

Erika Jayne iu bashkua Amvise të vërteta të Beverly Hills gjatë sezonit 6, dhe seriali nuk ka qenë kurrë i njëjtë. Këngëtarja e Pretty Mess e portretizonte veten pak më ndryshe në atë kohë. Ajo u prezantua si Erika Girardi, bashkëshortja e Tom Girardit. Ajo ishte kryesisht e përulur, fliste më butë dhe qëndronte në radhë nga frika e hakmarrjes së avokatit. Por fansat gjithmonë mendonin se Erika kishte mure të mëdha që ruanin veten e saj të vërtetë. Pra, ne kurrë nuk morëm ndjenjën se ajo do të ishte e lehtë për t’u miqësuar.

Mjerisht, për dy sezonet e fundit, është ndjerë sikur Erika ka luajtur në një akt që ndoshta do ta luajë përgjithmonë, në mënyrë që të përpiqet të distancohet nga i shoqi dhe të mos mbahet plotësisht përgjegjëse për çdo veprim të saj. Gjëja më shqetësuese për Erika është se ajo di të lexojë një dhomë. Pra, pavarësisht se çfarë po ndodh, nuk besoj se mund të krijoni një miqësi të vërtetë, sepse ajo do të ishte gjithmonë një hap llogaritës përpara jush. Pothuajse kam frikë të pranoj se momenti i saj i terapisë ishte në fakt më i sinqerti që e kam parë ndonjëherë. Sinqerisht, më shkaktoi të dridhura në të gjithë shtyllën kurrizore.

Erika mendon se të gjithë janë të rremë

Erika është jashtëzakonisht e ruajtur kur bëhet fjalë për të lejuar njerëzit të hyjnë, dhe për shkak të kësaj veçorie, ajo shpesh supozon se shumica e njerëzve rreth saj kanë qëllime të rreme. Pas ndarjes nga bashkëshorti i saj prej 21 vitesh, Erika mendoi se ishte e rrethuar nga miq fallco. Erika ka një mentalitet të tmerrshëm të “nëse nuk je me mua, je kundër meje” dhe njerëz si ky është vërtet e vështirë të miqësohesh. Gjithçka është rruga e tyre apo autostrada pasi shpeshherë e katastrofojnë jetën e tyre.

Mbretëresha e Akullit vjen

Sipas mendimit tim, Erika ishte gjithmonë duke u përpjekur shumë për të bërë përshtypje. Mes skuadrës glam dhe alter egos së Erika Jayne, nuk e dinit kurrë se kë do të merrnit. Me kalimin e stinëve, ajo u bë mbretëresha e akullit e Beverly Hills-it Real Housewives të Beverly Hills, duke menduar shpesh se ishte më e mirë se bashkë-yjet e saj. Kush ka nevojë për armiq kur ke miq të tillë?

Nëse dikush do të përpiqej të ishte shoqja e saj më e mirë, do ta kishte vërtet të vështirë të krijonte një lidhje të qëndrueshme. Me shumë mundësi do të ndiheni sikur po e bëni të gjithë punën për pak përfitim.

Erika është ambicioze

Është e shtrenjtë të jesh Erika dhe atë që i mungon me ngrohtësi, e bën me qëllim. Kur bëhet fjalë për të pasur një miqësi me dikë që ka qëllime ekstreme, ndonjëherë përfundoni duke mbetur pas. E shihja Erikën duke shtyrë përpara në kurriz të atyre që e rrethonin. Do të duhej të ishe me fat të ishe në rrethin e saj të brendshëm dhe të brendshëm dhe ato pika dukej se ishin të rezervuara për ekipin e saj glam. E kuptoj dëshirën për të pasur sukses dhe për të bërë emër, por jo në kurriz të miqësisë së mirë.

Erikas i mungon empatia

Unë vërtet besoj se pjesa më e vështirë e të qenit mikesha e Erikës është paaftësia e saj për të empatizuar apo simpatizuar. Kur bëhet fjalë për të pasur një mik më të mirë, ju dëshironi dikë të cilit mund t’i besoni dhe t’i besoni mendimet tuaja më të thella. Kam frikë nëse dikush do të përpiqet të lidhet me Erikën, gjithçka që do të fitonte është një vështrim i zbrazët nga sytë e saj të vdekur. Erika duke pranuar në ekran se nuk e dinte se çfarë ishte empatia apo si ta ndjente ishte e frikshme dhe duhet të ishte një flamur i kuq për këdo që është mik i ngushtë me të.

Erika nuk është një vajzë

Në fillimet e saj, Erika një herë bëri një koment se nuk kishte lidhje të mirë me gratë, duke u vënë në dukje zonjave se ato duhet të “Bëhen gruaja që do të donit që gratë e tjera të kishin qenë me ju”. Më dukej mjaft e çuditshme kjo linjë e të menduarit. Në përgjithësi, gratë që kanë vështirësi në krijimin e marrëdhënieve të ngushta me gratë e tjera si rezultat i pasigurive të tyre, shpesh pretendojnë se burrat bëjnë miq më të mirë. Dhe më lejoni t’ju them zonja si kjo që jam jashtëzakonisht e kujdesshme. Mendoj se Erika kërcënohet nga çdo prezencë tjetër e fortë femërore, prandaj kishte probleme me këdo që nuk i përkulet.

Përfundimi kur bëhet fjalë për një miqësi me Erikën është se ndoshta nuk do të viheni kurrë në vendin e parë dhe shpesh do të mendoni për të fundit. Nëse ky është lloji i shokut që dëshironi, atëherë Erika është ajo e duhura për ju. Nëse jo, është më mirë të vazhdoni të kërkoni.