Pse duhet të ketë një ribashkim poshtë kuvertës Med Season 8

Klea

Pse duhet të ketë një ribashkim poshtë kuvertës Med Season 8

Poshtë Deck Mesdheut Sezoni 8 nuk ishte më i miri. Kjo ndodh, pasi disa stinë janë thjesht më të mira se të tjerat. Departamenti i Brendshëm ishte rënia e BDM-së këtë herë. Midis thashethemeve, histerikëve dhe ndryshimit mashtrues të narrativave në bord, disa anëtarë të ekuipazhit pothuajse e bënë të pashikueshëm këtë serial Bravo.

Fatmirësisht, ky sezon charter ka përfunduar. Prandaj, këto jahte tani duhet të jenë duke përgatitur përshtatjet e tyre për ribashkimin. Ose, duke zgjedhur majat e tyre më të mira për takimin tonë të zmadhimit më pak të dëshiruar. Duke qenë se këta anëtarë të kastit janë të shpërndarë nëpër zona të ndryshme kohore dhe kanë detyrime pune që është e vështirë të anashkalohen, këto janë bërë normë për ribashkimet Below Deck vitet e fundit.

Thënë kështu, disa sezone kanë anashkaluar fare filmimin e një ribashkimi. Prandaj, Zoom > asgjë. Megjithatë, për fat të keq, nuk duket se ky sezon do të ketë një vazhdim, pasi në mbrëmë Watch What Happens Live, prezantuesi Andy Cohen kishte në Tumi Mhlongo dhe kapitenin Sandy Yawn për një përmbledhje të shpejtë, e cila u pa gjithashtu në vijim më poshtë Deck Down Under Season 2. Këto janë përpjekje të çalë për një ribashkim, por ne ende ndihemi sikur Sezoni 8 i Below Deck Med meriton një takim të vërtetë, pasi ne kemi ende të gjitha pyetjet e mëposhtme që duhet të adresohen.

Si ndihet Tumi për sezonin 8?

Tumi e vrau atë si një zierje në Below Deck Down Under. Kur ajo kaloi për të filmuar Sezonin 8 të Below Deck Med, ajo mori një promovim të madh, të cilin ne ishim shumë të emocionuar ta shihnim të zbriste. Kjo ishte hera e parë e Tumit në pozicionin e Shefit Stew. Siç e dimë të gjithë deri tani, mjerisht, drejtimi i parë i Tumit në krye ishte një shiz-show.

Do të donim që Andy t’i bënte pyetje të hapura Tumit, ku asaj i kërkohet të përshkruajë reagimet e saj ndaj sezonit të saj të parë si drejtuese. Në krye, ne do të dëshironim të dëgjonim Tumi të adresonte se çfarë do të ndryshonte. Ajo bëri gabime, dhe ajo e di këtë, mendojmë ne, kështu që duke ecur përpara, si mund të sillet në rrethana të caktuara, por të ngjashme, a duhet të lindin përsëri në bord? Gjithashtu, a u ndje Tumi po aq e mbështetur nga kapiteni Sandy sa nga kapiteni Jason Chambers?

Dëgjo, ne e dimë që Tumi është i aftë, por e kuptojmë gjithashtu se ky sezon nuk ishte më i miri i saj. Megjithatë, Tumi nuk duhet të fajësohet për gjithçka që shkoi keq në departamentin e brendshëm, nëse na pyet ne. Ndoshta, nëse Tumi do të kryesonte një ekip më pak toksik, ne mund ta shihnim atë të lulëzonte. Por së pari, do të ishte mirë të dëgjojmë fotot më të nxehta të Tumi në Sezonin 8 të Below Deck Med, vetëm për të parë nëse ajo i kupton vërtet gabimet e saj.

Kur e ndryshoi mendjen Tumi për Kyle?

Gjatë gjithë sezonit 8 të BDM, Tumi dhe zierja e saj e dytë, Kyle Viljoen, ishin (kryesisht) të shtrënguara. E shihni, para fillimit të sezonit, këta të dy kishin probleme me vizat, gjë që bëri që ata të humbnin disa ditë. Kjo u dha atyre një shans për të lidhur pa kamera. Mjerisht, Kyle e përdori këtë mundësi për të helmuar mendjen e Tumit mbi Natalya Scudder.

Aktualisht Tumi dhe Kyle nuk janë më të ngushtë. Vajza jonë ka parë dritën! Në BravoCon, gazetarët e tapetit të kuq kërkuan një përditësim dhe Tumi tha me tallje “Kush është Kyle?” Më vonë, në WWHL, Tumi shprehu përsëri neverinë e saj për ish-kolegun e saj, duke thënë se ajo mendon se ai po qëllonte për punën e saj.

Ne duhet të dimë. Çfarë ndryshoi, Tumi? Në cilën pikë e kuptove se Kyle nuk ishte shoku që menduat se ishte në sezonin 8 të BDM?

Kur e ndryshoi Tumi mendjen për Natalya?

Kur Tumi dhe Kyle më në fund arritën në bord, Nat duhej të tërhiqej nga pozicioni i saj si Shef Stew i përkohshëm. Tani, Natalya është një punëtore jashtëzakonisht e vështirë dhe po e vriste atë, por ky rol nuk ishte i saj, kështu që largimi nga detyra ishte i pashmangshëm. Megjithatë, në ndryshimin e gardës, Tumi hyri i nxehtë dhe Natalya u përgjigj në mënyrë agresive. Më pas, Natalya thashethemet për Tumin dhe u deshën disa karta para se shumë të kuptonin se mënyrat e Natalias ishin të poshtër.

Përfundimisht, streset e vendit të saj të punës, të shoqëruara me marrëdhënien e saj me bazë tokësore dhe të hapur, e panë Natin të largohej herët këtë sezon. Megjithatë, diçka ndryshoi mes Nat dhe Tumi pas xhirimeve, dhe tensionet e tyre tani duket se janë zhdukur. “Oh, ne jemi mirë,” tha Tumi në BravoCon, duke shtuar, “ne do të qëndrojmë në një shënim të mirë, kam shumë besim.” Tani, ne duhet të dimë, çfarë ndryshoi midis Nat dhe Tumi pasi kamerat e Below Deck Med u ulën.

Ku qëndrojnë të gjithë Xhesika, Luka dhe Natalya?

Çdo sezon duket se ka një udhëtim me varkë, dhe Sezoni 8 i Below Deck Med nuk ishte ndryshe. Kjo anije me varkë ishte një lloj sheshi. Në fillim, Luka dhe Natalya po flirtonin, por marrëdhënia e hapur e Nat-it e pa këtë të marrë fund. Prandaj, Luka vazhdoi me Jessika Asai. Më pas, kur jahti i Alumit të BD Katie Flood ishte afër, Katie iu afrua shokut të saj Luka, duke bërë që kapiteni Sandy ta etiketonte Katie si të dashurën e Lukës, pikërisht përballë Xhesikës.

Natën e kaluar, Nat u kthye për një natë pushimi, dhe ajo dhe Luka u përpoqën, megjithatë, Luka u kthye në jaht me Jessika-n, i cili gjithashtu u shoqërua me Max Salvador, i cili ishte anija me varkë e Lily Davison, i mori të gjitha këto? Tani që ky sezon ka mbaruar, do të donim të dëgjonim se ku qëndrojnë të gjitha këto jahte.

Ne gjithashtu do të donim të dinim pse shefi i kuzhinës Jack Luby ishte lënë pas dore, sepse ky njeri mund të gatuajë dhe ai është histerik. Zonja, vraponi drejt atyre qesharake!

Kush nga sezoni 8 do të kthehej nëse pyetej?

Pavarësisht dramës në departamentin e brendshëm, departamenti i jashtëm dhe shefi i kuzhinës shfaqën të gjithë punën e fortë ekipore. Ata shkaktuan pak ose aspak dramë, dhe të gjithë punuan mjaft shumë, pavarësisht nevojës së Max për pushim. E cila, e lidhur, Maks.

Do të donim që anëtarë të ndryshëm të ekuipazhit të ktheheshin, por kush do të thoshte po? Ndonjë marrës, Tumi, Natalya, Kyle, Jessika, Jack, Luka, Max, Lily, Haleigh Gorman dhe/ose Lara Du Preez?