Pse dashuria është e verbër Sezoni 5 ishte më i keqi absolut

Klea

Pse dashuria është e verbër Sezoni 5 ishte më i keqi absolut

Dashuria eshte e verber Sezoni 5 më në fund ka përfunduar, me dhe fatmirësisht kështu. Ndërsa shumë fansa kishin shpresa të mëdha për Sezonin 5, ai me siguri u bë sezoni më i keq në historinë e Love Is Blind. Kishte shumë gjëra që e bënë këtë sezon zhgënjyes, kështu që këtu është një ndarje.

Historia e Taylor dhe JP ishte e padurueshme

Netflix

Taylor Rue dhe Jared “JP” Pierce ishin çifti më zhgënjyes për të parë. Pasi krijuan një lidhje në pods, Taylor dhe JP ishin çifti i parë që u fejuan. Megjithatë, pasi mbërritën në Meksikë së bashku me dy çiftet e tjerë të fejuar, Taylor e kuptoi se dinamika e tyre ishte e fikur. Ajo u detyrua të kryente çdo bisedë dhe JP nuk dukej aq i interesuar për të si më parë.

Në fund të fundit, JP zbuloi arsyen tronditëse pse ai ndihej kaq i largët nga Taylor jashtë pods. JP ishte e pakënaqur që Taylor kishte grimuar gjatë zbulimit të tyre, gjë që e bëri atë të ndihej sikur ajo ishte “fake”. Taylor ishte e kuptueshme e zemëruar për këtë, dhe më vonë vendosi të ndahej me JP. Ndërsa Taylor ishte e pëlqyeshme më vete, qëndrimi injorant i JP-së e bëri pothuajse të pamundur kalimin e segmenteve të tyre.

Vetëm dy çifte arritën në altar

Netflix

Në një Love Is Blind së pari, vetëm dy nga çiftet arritën në altar. Çifti i parë ishte Izzy Zapata dhe Stacy Snyder, e ndjekur nga Lydia Velez Gonzalez dhe Milton Johnson. Në mënyrë tipike, të paktën katër ose pesë çifte arrijnë në ditën e madhe, e cila është pjesa më emocionuese e sezonit.

Ishte e bezdisshme të kishe vetëm dy çifte për t’u mbështetur, kur asnjëri prej tyre nuk ishte super i pëlqyeshëm në radhë të parë. Stacy doli shpejt si e privilegjuar dhe e gjykoi Izzy-n kur kuptoi se ai nuk ishte aq i pasur sa do të donte ajo. Lydia dhe Milton nuk ishin shumë më mirë, pasi pjesa më e madhe e historisë së tyre rrotullohej rreth dramës së Lydia me Uche Okoroha.

Vetëm një u martua

Lydia dhe Milton, Dashuria është e verbër
Netflix

Ishte një tronditje për fansat kur Lydia dhe Milton thanë se po, pasi shumë nuk prisnin që asnjë çift të martohej. Ndërsa është bukur që ky sezon nuk ishte një dështim i plotë, Lydia dhe Milton nuk dukeshin gati për t’u martuar. Lydia kishte shqetësime për moshën e re të Miltonit dhe ai ndjehej i shqetësuar për marrëdhënien e saj të mëparshme me Uçen.

Nga ana tjetër, ishte një lehtësim kur pa se Stacy dhe Izzy nuk martoheshin. Ndërsa Izzy e filloi sezonin me notën e gabuar, ai me të vërtetë dukej se e donte dhe kujdesej për Stacy. Stacy, megjithatë, ishte e fokusuar vetëm te paratë dhe jo kush ishte Izzy si person. Është mirë që Izzy iu shmang një plumbi, por është e bezdisshme që ai u vu në një situatë të tillë pasi dashuria supozohej të ishte “e verbër”.

Në mënyrë tipike, të paktën dy ose tre çifte martohen, gjë që e bën shfaqjen me vlerë. Vetëm shikimi i një çifti që e bën atë, e pengon sezonin dhe i bën fansat të pyesin nëse eksperimenti funksionon vërtet apo jo.

Historia e Uche dhe Aaliyah u ndje e papërfunduar

Netflix

Historia e Uçes me Aaliyah Cosby ishte një tjetër komplot zhgënjyes, që ndihej paksa e pakuptimtë. Aaliyah ra fort pas Uçes, por ndjenjat e saj u ndërlikuan kur mësoi për të kaluarën e Lydia me të. Aaliyah përfundimisht vendosi të largohej, gjë që rezultoi në kërkesën e Uche për ta takuar atë ballë për ballë pasi të ktheheshin në Hjuston.

Në takimin e tyre fillestar, Uche dukej ende i zemëruar me Aaliyah dhe i tha asaj se gjërat kishin mbaruar mes tyre. Më vonë, Uche u shfaq në mikserin e grupit, ndërsa Aaliyah nuk gjendej askund. Megjithatë, Uche më vonë konfirmoi se ai dhe Aaliyah ranë dakord të takoheshin jashtë shfaqjes. Ndërsa është mirë që ata ishin në gjendje t’i kuptonin gjërat, kjo e bën historinë e tyre në shfaqje të ndjehet si një humbje kohe.

Chris dhe Johnie duhet të kishin më shumë kohë para ekranit

Netflix

Christopher “Chris” Fox dhe Johnie Maraist ishin padyshim çifti i vetëm i pëlqyeshëm, por ata mezi kishin kohë para ekranit. Pasi u prish lidhja e tyre në bisht, të dy u takuan në një moment fati në aeroport dhe prej atëherë janë bashkë.

Çifti i ri ka zbuluar statusin e tyre në mikser me të tjerët, por veç kësaj nuk kanë pasur shumë skena së bashku. Do të ishte mirë të shihja pak më shumë prej tyre, pasi ishin të vetmit të durueshëm.