Pse Daniel Wai nuk filmoi më shumë rregulla të Vanderpump

Klea

Pse Daniel Wai nuk filmoi më shumë rregulla të Vanderpump

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 ka përfunduar, dhe Ariana Madix vazhdon të merret me marrëzi. Së pari, ishte e gjitha nga rrëmuja që bëri Tom Sandoval në procesin e përfundimit të marrëdhënies së tyre dhjetëvjeçare. Më pas, ajo kërkoi Lala Kent dhe Co. të mbronin Sandovalin dhe të pyesnin pse Ariana nuk donte ta ndihmonte ish-in e saj në turneun e tij të “shëlbimit”. Mënyra se si Ariana e mban ekuilibrin e saj është një arritje mbresëlënëse.

Pjesa 3 e ribashkimit të Pump Rules ishte një udhëtim i vështirë për Arianën në më shumë se një mënyra. Ajo duhej të përballej me pritën se finale kaotike dhe të mbrojë mandatin e saj në VPR në përgjithësi. Ajo gjithashtu duhej të merrej me pyetje rreth burrit të saj të ri Daniel Wai. Sikur, asaj i duhej t'i justifikonte diçka Sandovalit dhe miqve të tij këto ditë për zgjedhjet e saj në lidhje.

Burri i Arianës nuk do që të jetë në qendër të vëmendjes

Gjatë ribashkimit të Vanderpump Rules, Andy Cohen e pyeti Arianën pse Danieli nuk mori pjesë në ngjarje grupore gjatë udhëtimit të fundit të aktorëve në San Francisko. “Ai nuk po paguhet,” tha troç Ariana. Na tingëllon e drejtë.

Andi u përpoq të dyfishonte duke thënë se Danieli është ende i dashuri i Arianës, sikur kjo do të thotë se ai duhet të shoqërohet me shokun/ish të dashurin e saj ndërsa kamerat po rrotullohen. Ariana e mbrojti përsëri burrin e saj, duke thënë se ai kishte miq të tjerë në San Francisko për t'i parë ndërsa ajo ishte duke filmuar shfaqjen që ajo “Ai nuk dëshiron të jetë në këtë shfaqje,” shtoi ajo. Dhe kjo është në atë.

Për një moment gjatë ribashkimit, Lala në fakt mbrojti Arianën që nuk kishte burrin e saj në mes të dramës Pump Rules. “Ndihesha sikur ishte tashmë një dinamikë kaq e vështirë që po ndodhte,” komentoi Lala. Unë thashë: 'Vajzë, e kuptove. Ai është aty kur ju vini në shtëpi dhe shkoni në shtrat.'” Periudha.