Pse Candiace Bassett theu Murin e Katërt gjatë Ribashkimit RHOP

Klea

Pse Candiace Bassett theu Murin e Katërt gjatë Ribashkimit RHOP

Shumë gjëra kanë ndodhur në orët e fundit Amvisat e vërteta të Potomac Ribashkimi i sezonit 8 përfundoi. Për një gjë, Candiace Dillard Bassett shpalli publikisht shtatzëninë e saj.

Por kjo nuk do të thotë se gjithçka është me diell dhe trëndafila për yllin RHOP. Shfaqja e saj në ribashkim ishte më pak se paqësore.

Me njerëz si Robyn Dixon, kjo e fundit zbuloi se nuk kishte më “armiqësi” ndaj Candiace. Në përgjigje, Candiace tha se ndihej “neutrale” për Robyn. Por kjo nuk ishte as grindja më e keqe e Candiace.

Candiace u la në mosbesim nga Gizelle në ribashkim

Gjatë Pjesës 3 të ribashkimit të RHOP, fansat panë Candiace duke u folur drejtpërdrejt me producentët. “Uau. Dëshironi të jem miq me këtë? A do që unë ta përballoj këtë?” pyeti ajo, duke iu referuar Gizelle Bryant. Gizelle tha se fajësoi Candiace dhe anëtarët e tjerë të kastit për grindjen fizike në prezantimin e linjës së saj të veshjeve me Ashley Darby.

“Përpjekja për të filluar një biznes, dhe të jesh në TMZ që të ketë një përleshje është shqetësuese,” u tha Gizelle kolegëve të saj. Candiace më vonë shpjegoi se shoqja e Ashley-t, Deborah Williams, “më ra në fytyrë dhe më tha: 'A ke diçka që dëshiron të më thuash?'”, duke bërë që ajo të shpërthejë. Andy Cohen më pas pyeti nëse Candiace mund ta kishte “lëkundur” shishen e shampanjës që mbante në dorë.

Ajo pranoi se nuk ishte e sigurt. “Unë nuk e di se çfarë do të kisha bërë,” tha ajo. “E di që u ktheva dhe e pashë këtë person që më vriste. Nuk pres që të gjithë të luftoni për mua, mirë? Kështu që unë jam vetëm.” Bazuar në pamjet që Gizelle dhe Ashley po jepnin, dukej se ata mendonin se Candiace ishte paksa dramatike.

Ribashkimi i “The Real Housewives of Potomac” i sezonit 8 po transmetohet në Peacock.