Pse Brittany Cartwright dhe Jax Taylor ende prezantojnë podkastin e tyre

Klea

Pse Brittany Cartwright dhe Jax Taylor ende prezantojnë podkastin e tyre

Ndarja ndërmjet Brittany Cartwright dhe Jax Taylor i la të gjithë pak në mëdyshje. Ata njoftuan lajmin në ditët para premierës së serialit të The Valley, i cili u duk si një përpjekje e dobët për të nxitur vlerësimet. Fakti që ata të dy vazhdojnë të mbajnë podcast-in e tyre When Reality Hits me Jax dhe Brittany, e bëri të gjithë të dukej edhe më e dyshimtë. Mund të organizoni një podcast së bashku, por nuk mund të zgjidhni problemet tuaja martesore?

Me kalimin e kohës, Jax dhe Brittany e kanë bërë shumë të qartë se kjo ndarje nuk është një marifet publiciteti. Ata me të vërtetë kishin probleme dhe në një intervistë me People, Brittany foli se pse ata ende po bëjnë podcast. Për të qenë i sinqertë, arsyetimi i saj është mjaft i afërt.

Brittany dhe Jax kanë fatura për të paguar

Shkurtimisht, Brittany tha se ajo dhe Jax janë ende duke bërë podcast sepse, në këtë ekonomi, një punë është një punë. Para The Valley, ata të dy kishin qenë jashtë TV për vite. Ata kanë një djalë dhe ashtu si gjithë të tjerët në botë, duhet t'ia dalin disi.

“Është një punë për ne,” pranoi Brittany. “Ne duhet të fitojmë para për të ardhmen tonë, për djalin tonë, për të ardhmen e tij. Kjo është ajo që ka vërtet rëndësi.”

Në fund të fundit, Brittany tha se podcasting me Jax nuk është një marrëveshje e madhe sepse ata do të jenë bashkë-prindër, pavarësisht. Ata do të jenë gjithmonë në jetën e njëri-tjetrit në një mënyrë ose në një tjetër. Të kesh një marrëdhënie pune e bën të gjithë procesin pak më të lehtë. Plus, ata nuk janë në terapi për çifte, kështu që podcasting është ndoshta gjëja tjetër më e mirë.

Ajo shpjegoi, “Ne do të jemi në jetën e njëri-tjetrit pavarësisht se çfarë do të ndodhë, nëse do të kthehemi bashkë apo jo, kështu që unë do të preferoja që të jemi në gjendje të jemi pranë njëri-tjetrit sesa ta urrejmë njëri-tjetrin absolutisht. Le të lutemi që të mos shkojë kaq larg.”

Episodet e reja të podcast-it të Jax dhe Brittany bien të enjten. Ju gjithashtu mund t'i kapni ato në The Valley, e cila transmetohet të martën në mbrëmje në Bravo në 9/8c.