Pse Bravo mund të mos dëshirojë të konkurrojë me Lojërat Olimpike 2024

Klea

Pse Bravo mund të mos dëshirojë të konkurrojë me Lojërat Olimpike 2024

Tani, unë e dua timin Bravo tregon po aq sa personi tjetër. Nuk mund të ngopem me ato ditë dembele në Hamptons apo duke parë Real Housewives që trollojnë njëra-tjetrën. Por nuk kam turp të pranoj se jam i varur nga Olimpiada. Jill Zarin patinazhi në akull mund të më mbajë vetëm për kaq gjatë. Nuk është çdo ditë që më të mirët nga më të mirët konkurrojnë për ar. Personalisht, jam e gjitha për Lojërat Olimpike Verore, sepse jam një tifoze e madhe e futbollit për femra. Shoqëria që tregohet mes vendeve dhe ekipeve nuk është si askush tjetër. Lojërat janë menduar të jenë frymëzuese dhe ngritëse dhe kush nuk ka nevojë për pak frymëzim tani? Si shikues, ju shikoni për të festuar arritjet atletike dhe për t'u rrënjosur për vendin tuaj.

Ka pasur momente madhështie, si në vitin 1900 kur u lejuan të merrnin pjesë sportistët e para. Në vitin 1936, Jesse Owens theu rekordin botëror në Berlin, i cili shkatërroi synimin e Hitlerit për të përdorur Lojërat si një shembull të “njeriut të ri arian”. Dhe në vitin 2008, Michael Phelps mori më shumë medalje të arta ndonjëherë. Në vitin 1996, USWNT fitoi medaljen e parë të artë, e cila krijoi një valë popullariteti për sportin. Nxitimi që sjell Lojërat Olimpike në rrjetin NBC është gjithçka, kështu që ka kuptim që Bravo mund të mos dëshirojë të konkurrojë për vlerësime.

NBC ose bust

Për sa kohë që kam qenë gjallë (dhe tani jam duke u takuar me veten), NBC ka qenë gjithmonë shtëpia e Lojërave Olimpike. Rrjeti ka të drejtat ekskluzive të transmetimit për Lojërat Olimpike Verore që nga viti 1988. Dhe ata kanë të drejtat për Lojërat Olimpike Dimërore që nga viti 2002. Në vitin 2014, NBC Universal, kompania mëmë e Bravo, nënshkroi një zgjatje prej 7.65 miliardë dollarësh me Olimpiadën Ndërkombëtare Komiteti (IOC) për të lejuar rrjetin të transmetojë Lojërat Olimpike deri në vitin 2032. Lojërat në marrëveshje përfshijnë Parisin, Milanin, Los Anxhelosin dhe Brisbanin. Kjo i jep rrjetit kontroll të plotë deri në vitin 2032!

Ka para për të bërë

Edhe pse Olimpiada ka të bëjë me krenarinë kombëtare, mos u mashtroni. NBC mund të bëjë shumë para. Sipas Forbes, NBC rezervoi 1.2 miliardë dollarë në reklama për lojërat e ardhshme Paris 2024. NBC jo vetëm që ka të ardhura rekord nga reklamat, por gjithashtu, për herë të parë në mbulimin tradicional televiziv, Peacock, shërbimi i tyre i transmetimit, do të transmetojë drejtpërdrejt çdo ngjarje me 329 medalje, e cila shton deri në 5000 orë mbulim.

A do të transmetojë Bravo episode të reja?

NBC Universal gjithashtu ka ndarë se gjatë orëve të ditës, Lojërat Olimpike do të transmetohen në kanalet NBC dhe Telemundo në gjuhën spanjolle, duke përfshirë kanalin Bravo. Pra, nuk do të mund të shihni asnjë ripërsëritje gjatë pushimit të drekës. Megjithatë, në primetime, Telemundo dhe NBC do të ofrojnë një rrotullim kryesor të ngjarjeve të ditës. Për Lojërat Olimpike të Londrës në 2016, Bravo transmetoi 56 orë tenis. Pra, ka kuptim që për Olimpiadën e Parisit 2024, Bravo do t'i jepej e njëjta sasi, nëse jo më shumë, orë për mbulimin sportiv.

Real Housewives of New Jersey do të ketë pasur 12 episode deri në transmetimin e ceremonive të hapjes më 24 korrik. Below Deck Mediterranean dhe Real Housewives of Dubai do të jenë gjithashtu vetëm në gjysmë të rrugës së sezoneve të tyre të reja. Bravo ende nuk ka bërë të ditur nëse do të transmetojnë apo jo episode të reja, por nëse do të më duhej ta merrja me mend, do të thosha jo. Unë nuk shoh që Bravo dëshiron të konkurrojë për vlerësime kur është vendosur tashmë që pjesa më e madhe e buxhetit të reklamave do të shkojë në mbulimin 17-ditor olimpik.

Tani, unë tashmë mund të ndjej ankthin që vjen nga disa prej shikuesve të guximshëm Bravo. Por nuk është fundi i botës nëse disa episode të reja shtyhen prapa. Nëse jemi me fat, ndoshta Bravo do të vendosë të transmetojë emisionet e tyre në primetime, por nuk do ta dimë deri më afër kohës. Pra, tani për tani, kuptoni sportin tuaj të preferuar dhe përgatitni krenarinë tuaj kombëtare, ndërsa Skuadra e SHBA-së kërkon medaljen e artë! Unë do të shikoj dhe brohoras të preferuarit e mi në Paris, apo jo?