Pse Bravo duhet të marrë parasysh një sezon të gjithë yjeve nën kuvertë

Klea

Pse Bravo duhet të marrë parasysh një sezon të gjithë yjeve nën kuvertë

Bravo‘s Poshtë kuvertës seria funksionon si një makinë e lyer mirë. Si fillim, spin-off-et e ndryshme punësojnë kryesisht ekipe të reja për të luajtur në çdo sezon. Përveç kësaj, disa anëtarë të kastit që kthehen janë sjellë gjithashtu në bord. Si përjashtim, Sezoni i ardhshëm 8 i Below Deck Mediterranean ka pesë anëtarë të ekuipazhit që kthehen, që përbëjnë gjysmën e kastit të këtij sezoni.

Me kaq shumë ripunësime të njohura në këtë serial që do të shfaqet së shpejti, na ka emocionuar të shikojmë shfaqjen e dramës së Sezonit 8. Arsyeja kryesore është se ne tashmë i njohim gjysmën e këtyre fytyrave nga e gjithë ekskluziviteti, kështu që ne e dimë mirë se si e tmerrshme të çuditshëm ata mund të jenë secili kur stresohet. Meqenëse disa nga këta anëtarë të ekuipazhit të rikthyer dihet se tundin jahtet e tyre, jemi të sigurt se ky sezon nuk do të jetë asgjë më pak se një rrëmujë kaotike.

Megjithatë, po sikur Bravo të kthente skenarin duke mbushur jahtet e tyre VETËM me anëtarë të njohur të kastit? Për më tepër, po sikur shumica e këtyre personaliteteve të njohura të ishin vërtet shumë të dashur? Personalisht, ne mendojmë se ky koncept do të ishte një sukses masiv.

Për të shpjeguar, ekskluziviteti i Real Housewives ka spin-off-in e Ultimate Girls Trip dhe shikueshmëria është goxha e lartë. I njëjti rezultat ka të ngjarë të ndodh përsëri nëse ky proces do të përsëritej për seritë e tjera shumë të shikuara të Bravo. Prandaj, mendojmë shumë se Bravo duhet të marrë në konsideratë filmimin e një sezoni Below Deck All Stars. Kjo është arsyeja pse (me një anë se si).

Si mund të funksionojë kjo?

Zach Dilgard/Bravo

Për sa i përket të ftuarve charter për një sezon të All Stars, këta pushues mund të jenë një përzierje e grupeve të kthyera dhe/ose personaliteteve të ndryshme nga i gjithë rrjeti Bravo. Kjo do të krijonte një seri të mbushur plot me All Stars. Në këtë rast, Project Runway së fundmi u përplas me Below Deck dhe ishte përtej kënaqësisë për t’u parë. Për më tepër, sa herë që kthehet një mysafir charter, sjelljet e tyre të mëparshme janë tashmë të njohura, duke sjellë më tej një ndjenjë familjariteti për të gjithë të përfshirët.

Tani për pjesën e vështirë, ekuipazhi.

Të gjithë kanë arsyet e tyre të justifikuara në lidhje me anëtarët e tyre të preferuar të ekuipazhit të Below Deck. Me pretendime për mikromenaxhimi dhe vjedhje, si dhe personalitete të hapura të mbushura me duartrokitje dhe/ose sjellje të dobëta në të kaluarën, anëtarët e ekuipazhit si Kapiteni Sandy Yawn, Malia White, Kate Chastain, Rhylee Gerber, Eddie Lucas dhe Hannah Ferrier janë të gjithë ose të dashur apo të urryer. Prandaj, në një përpjekje për të qetësuar sa më shumë shikues të jetë e mundur, ka të ngjarë të duhet të ndodhin disa sezone të “Blow Deck All Stars”.

Një Cast All Stars do të rriste vlerësimet

Shefi Ben Robinson, Kate Chastain
Ralph Bavaro/Getty Images

Rishfaqja e anëtarëve të ekuipazhit nga sezonet e kaluara ka të ngjarë të sillte shikues nga turma. Për shembull, grindjet dhe talljet mes Kate dhe shefit Ben Robinson krijuan disa nga skenat më të mira në këtë ekskluzivitet. Të kesh përsëri këta personalitete të ngjashme me vëllezërit e motrat në një jaht së bashku, sigurisht që do të bënte që shumë njerëz të sintonizoheshin, përfshirë edhe ne.

Dhe jo, Beni nuk është ende babai i djalit të Kate. Megjithatë, duke ditur personalitetet e tyre të çuditshme, ata me gjasë do të bënin shaka me këtë shpesh nëse luanin bashkë.

Për më tepër, nëse prodhimi do të sillte kapitenin Lee Rosbach, shifrat do të kalonin në çati. Meqenëse Captain Lee nuk u rikthye për sezonin 11, shumë shikues u shprehën se nuk do të shikonin më kurrë Below Deck. Megjithatë, nëse ai do të kthehej për të filmuar një sezon të All Stars, ka shumë të ngjarë që këta shikues të kthehen të gjithë.

Një Cast All Stars mund t’i lejojë fansat të rilidhen me të preferuarat e tyre

Charles Sykes/Bravo

Below Deck u shfaq për herë të parë në vitin 2013. Kjo do të thotë se ka kaluar një dekadë e tërë që kur disa nga jahtet e Below Deck bënë shfaqjet e tyre fillestare në ajër. Nga dasmat tek bebet tek sipërmarrjet krejtësisht të reja në karrierë, shumë prej tyre kanë pësuar ndryshime të mëdha në jetë vitet e fundit. Disa madje kanë qëndruar në industrinë e jahteve, duke fituar çertifikata më të larta që mund të japin hua për pozicione më të larta nëse kthehen në ekskluzivitetin Below Deck.

Fillimet dhe rritja e re duhet të festohen. Kjo është vetëm një arsye tjetër pse Bravo duhet të konsiderojë filmimin e një sezoni Below Deck All Stars, në mënyrë që shikuesit të mund të shohin drejtpërdrejt se sa shumë kanë evoluar të preferuarat e tyre. Ose, jo evoluar, gjë që mund të jetë gjithashtu argëtuese.

Një Cast All Stars mund të shohë armiqtë që ndreqin gardhe

Joao Franco, Hannah Ferrier
Greg Endries/Getty Images

Me kalimin e viteve, disa argumente të ashpra kanë ndarë anëtarët e ndryshëm të ekuipazhit të “Blow Deck”. Gjatë sezonit 4 të Below Deck Mediterranean, João Franco dhe Aesha Scott ishin në mosmarrëveshje. Pothuajse çdo shikues mbajti anën e Aeshës, duke e lënë João të largohej nga seriali si një personazh jo i pëlqyer. Megjithatë, João sapo është rishfaqur në Below Deck Down Under Sezoni 2, dhe ky shans i dytë ka parë që marrëdhëniet e tij të punës me Aeshën të rivendosen, përveç rifitimit të besimit të shikuesve.

Thënë kështu, Hannah dhe kapiteni Sandy nuk duhet të lundrojnë më kurrë së bashku. Sidoqoftë, na pëlqeu të shikonim Hannah dhe João të rregullonin miqësinë e tyre pas një sezoni katastrofik Mesdhetar në Below Deck.

Të gjithë meritojnë një shans të dytë, si dhe një hark shpengimi, nëse është e nevojshme. Në një sezon ku të gjithë po përpiqen ta kalojnë ditën, ne të gjithë mund të përdorim një dozë televizioni për t’u ndjerë mirë, të mbushur me gabime të drejta. Nëse Bravo do të krijonte një sezon të All Stars, ndoshta do të mund të tregoheshin shumë histori të tjera të armiqve që kthehen në miq. Ne meritojmë gjëra të bukura, Bravo, kështu që ju lutemi, merrni parasysh këtë pyetje.