Pse Bravo duhet të bëjë më shumë poshtë kryqëzimeve të kuvertës

Klea

Pse Bravo duhet të bëjë më shumë poshtë kryqëzimeve të kuvertës

Yjet e Real Housewives of Atlanta, Cynthia Bailey dhe Claudia Jordan ishin personalitetet e para të Bravo që morën një Poshtë kuvertës jaht. Shikimi i anëtarëve të këtyre dy kasteve duke bashkuar forcat në sezonin 3 ishte një dhuratë për këtë shkrimtar të fiksuar pas televizionit. Duke fituar shikueshmëri të lartë, rezulton se shumë menduan në këtë mënyrë për kryqëzimet Below Deck. Menjëherë pas kësaj, yjet e Bravo, Heather Gay, Kary Brittingham, Alexis Bellino, Liza Sandler dhe Madison Simon erdhën gjithashtu në bord.

Këto episode ishin disa nga të preferuarat tona personale. Me fytyrat e njohura në të dy anët e ekuacionit, lidhjet e shikuesve me të ftuarit dhe ekipet mund të formohen në mënyrë të barabartë. Kjo është e rrallë, pasi shumica e të ftuarve të charter ecin dhe dalin pa u mbajtur mend aq shumë sa një emër i vetëm. Gjithashtu i bën më të lehta lidhjet midis të ftuarve të kryqëzimit dhe ekuipazheve, pasi disa anëtarë në këto seri tashmë e njohin njëri-tjetrin nga ngjarje të ndryshme Bravo.

Nëse dikush në rrjet po e lexon këtë, ju lutemi shfaqni më shumë nga këto kryqëzime! Ne madje do t’ju ofrojmë aktorët e përsosur për t’u konsideruar, pasi secila prej shfaqjeve tona të zgjedhura do të sillte diçka unike në këtë ekskluzivitet detar. Kjo tha, ju lutem, sillni çdo anëtar të kastit – ne kemi nevojë për të gjithë ekipin. Për një ide pasuese të kryqëzimit, do të na duhet gjithashtu shfaqja e re e Kate Chastain dhe kapitenit Lee Rosbach për të shtuar komentin mbi dramën që ka të ngjarë të pasojë nëse këto kryqëzime të yjeve të Bravo do të shfaqen në kuvertë.

Me këtë në mendje, këto janë arsyet pse mendojmë se Below Deck duhet të shfaqë më shumë kryqëzime me seri të tjera në Bravo.

Ekipet mund të përgjojnë një dramë të njohur botërisht

Deri në këtë pikë, pothuajse të gjithë kanë dëgjuar për historinë e Vanderpump Rules #Scandoval, duke përfshirë ato në ekipet e ndryshme të Below Deck. Me Ariana Madix dhe Tom Sandoval të mbërthyer në një jaht në mes të një oqeani, drama do të rrjedhë lehtësisht. Ndërsa departamenti i brendshëm shërbeu rastësisht, ata mund të shërbenin edhe vetë, me çajin e nxehtë.

Drama nuk është e vetmja gjë që këta personalitete do të sillnin në serialin Below Deck. Shumica e kastit të Rules së Vanderpump kanë prejardhje të gjerë të miksologjisë për shkak të shumë viteve të kaluara duke punuar në restorantet e Lisa Vanderpump. Pasi të hipin në bord, këta të ftuar specialë me kartë mund të ofrojnë recetat e tyre në departamentin e brendshëm, duke ndihmuar në krijimin e ideve të reja të pijeve të përziera për mysafirët e ardhshëm. Aktorët në të dy seritë mund të përfshihen edhe në një konkurs për përzierjen e pijeve, nëse moti i keq i lë të gjithë të mbërthyer në bankën e të akuzuarve.

Një tjetër gjë që do ta bënte të shkëlqyeshëm këtë crossover Bravo janë festat me tematikë që mund të zhvillohen. Me kalimin e viteve, ata në kastin e Vanderpump Rules kanë shfaqur aftësitë e tyre për t’u shfaqur me kostume të gjera. Prandaj, netët e duhura me tematikë që mund të sjellin në këtë serial janë të pafundme. Mes të gjithëve, ata ka të ngjarë të kenë veshje shtesë për ekipet e Below Deck për t’i veshur gjatë shërbimeve të darkës.

Duke qenë se të dyja këto seri shfaqin njerëz që punojnë në industrinë e shërbimeve, ky kryqëzim Bravo do të funksiononte pa probleme. Ne vërtet besojmë se kjo do të sillte një numër të madh shikimesh. Do të kishim lënë mënjanë gjithçka për të parë episodet e tyre.

Sjelljet e kombinuara me kaosin do të rrisin vlerësimet

Bekoni zemrat e tyre, nëse ka një gjë që kasti i Southern Charm mund të bëjë, është mendja për sjelljet e tyre. Me darkat që zhvillohen vazhdimisht në këtë seri me bazë në Charleston, këta të ftuar do të vinin plotësisht të përgatitur për të shijuar një darkë me shumë pjata, të gjitha duke thënë fjalët e duhura falënderimi për serverët që punojnë shumë. Ata gjithashtu do të sillnin me vete energjinë e tyre tipike, kaotike të rrëmujës për ekipet e Below Deck që të pretendonin se e injoronin ndërsa punonin. Me këto atribute fitojnë të gjithë, sidomos shikuesit që i duan të dy serialet.

Do të jepnim gjithçka që kemi për të parë kapitenin Lee (i cili do të duhej të kthehej) dhe Patricia Altschul të shkëmbejnë mençurinë në një jaht. Chrissy Teigen gjithashtu ka peshuar në këtë crossover të mundshëm. Në një postim të fshirë që nga viti 2016, Chrissy etiketoi Bravo’s Watch What Happens Live. Në tweet-in e saj, Chrissy pyeti “Është ëndrra e kunatit tim që të vendoset Southern Charm në varkën Below Deck. A mund të ndodhë kjo?”

Ne kemi të njëjtën pyetje, Bravo.

Një crossover me shumë seri do të argëtonte shumë

Udhëtimi i Real Housewives Ultimate Girls DUHET të bëhet më pas në kuvertën e poshtme të Bravo. Ky do të ishte një kryqëzim në krye të një kryqëzimi, pasi kjo seri më e re përdor Real Housewives në secilin prej qyteteve të ndryshme për stinët e tyre. Meqenëse secila prej serive Real Housewives përmban historitë e tyre të çrregullta, këto kaste të përziera mund të bëhen shpërthyese shpejt. Aka, kjo mund të barazohet me televizionin e shkëlqyer kur kombinohet me ekipet gjithnjë e dëgjimore, po aq të çuditshme të Below Deck.

Me këta mysafirë të pasur charter në bord, shumë gjëra do të ishin të sigurta. Moda do të ishte në pikën. Drama do të ishte intensive. Këshillat në fund ka të ngjarë të jenë të mëdha. Ne kemi nevojë për këtë crossover Bravo, tani.

NA THONI – CILËT yje të BRAVO-s DËSHIRONI TË SHIKONI NË KRYQËZIMET E POSHTË TË BRAVOVE?