Pse Ariana dhe Schwartz nuk do të jenë kurrë më miq

Klea

Pse Ariana dhe Schwartz nuk do të jenë kurrë më miq

Reagimi ndaj Ariana Madix është në ecje të plotë. Tani, Rregullat e Vanderpompës shikuesit janë të zemëruar me të që nuk është miqësore me të Tom Schwartz. E dini, miku më i mirë i ish-it të saj mashtrues, Tom Sandoval, i cili dinte për këtë aferë gjatë gjithë kohës.

Pavarësisht njëmbëdhjetë sezoneve plot prova se ai është në të vërtetë më i keqi, zëri i foshnjës dhe sytë e qenit të qenushit të Schwartz-it ende punojnë për ta bërë atë të duket si një “djalë i mirë”. Papritur, Ariana është e keqja që nuk donte t’i përshëndetej njërit prej burrave që u përpoqën t’i shkatërronin reputacionin e saj. A nuk është kjo e ngjashme me bërtitjen ndaj grave që duhet të “buzëqeshin më shumë”?

Edhe në një emision të njohur për miqësi të pamundshme, këta të dy nuk i shohim të grimcohen. Shumë gjëra kanë ndryshuar që kur Ariana ishte një nga dhëndrit e Schwartz-it. Për shkak të veprimeve të Schwartz-it, nuk ka mundësi që ai dhe Ariana të kenë përsëri një miqësi të vërtetë. Le të zbërthejmë shumë arsye pse.

Schwartz mori pjesë aktive në Scandoval (dhe gënjeu për të)

Nuk është vetëm se Schwartz mbajti një sekret për mikun e tij në luftë. Ai ndihmoi aktivisht në fshehjen e mashtrimit disamujor të Sandoval. Apartamenti i Schwartz-it ishte një strehë e sigurt për Sandoval dhe Rachel Leviss për të kryer lidhjen e tyre. Dhe Schwartz kaloi kohë me të dashuruarit, duke shkuar në takime të dyfishta me ta dhe me mikun/shoqen e dhomës/situatën Jo Wenberg. Schwartz madje pranoi se Jo e futi Rachelin si “kontrabandë” në udhëtimin e Toms për ski. Ai vazhdimisht gënjen për sa kohë e dinte. Si mund të jetë Ariana shoqe me dikë që i ka bërë të gjitha këto pas shpine?

Dhe pikërisht përballë fytyrës së Arianës, Schwartz bëri shaka se tipi i Rachel ishte “burra që janë marrë” dhe “paralajmëroi” se Sandoval duhet të ketë kujdes. Schwartz gjithashtu mori pjesë në një histori të rreme shfaqjeje me Rachel për të shkëputur vëmendjen nga çështja aktuale.

Ndërsa Scandoval është shembulli më flagrant, Schwartz ka një histori të gjatë të gënjeshtrës për të mbrojtur sythat e tij. Le të mos harrojmë se, në sezonin 6, Schwartz pranoi plotësisht se do të mbulonte Jax Taylor pa marrë parasysh çfarë. Përveç Sandoval dhe Jax, kush mund t’i besonte këtij njeriu?

Schwartz është ende i keq Ariana

Në sezonin 10, Schwartz mori pjesë në përpjekjen e Sandoval për ta bërë Arianën zuzar në marrëdhënien e tyre. Kjo padyshim kishte për qëllim të justifikonte aferën.

Këtë sezon, ndërsa sillet sikur thjesht dëshiron të jetë shoku i saj, Schwartz ende po fyen Arianën. Në rrëfimtarët, ai e quan atë “shenjtorja mbrojtëse e grave të përbuzura” dhe një “mbretëresha e akullit”. Ai gjithashtu tha se ajo nuk është “mbretëresha e grupit”.

Kur ai nuk e thërret me emra Ariana-n, Schwartz qëndron pranë ndërsa Sandoval hedh xhamat në rrugën e saj. Kjo më çon në pikën time të radhës se pse Ariana dhe Schwartz nuk do të jenë më kurrë miq.

Schwartz gjithmonë do të zgjedhë Sandoval

Pavarësisht nëse mendoni apo jo, Ariana po u kërkon padrejtësisht shokëve të aktorit të zgjedhin anët, është e qartë se ku qëndron besnikëria e Schwartz-it. Në fund të fundit, Schwartz zgjodhi Sandoval mbi gruan e tij Katie Maloney. Një herë kur Schwartz u tërhoq, ishte vetëm sepse veprimet e Sandoval ndikuan në biznesin e tyre.

Përveç asaj përplasjeje të shkurtër në miqësinë e tyre, Schwartz vazhdimisht mbron dhe justifikon Sandovalin sikur të ishte puna e tij. Pothuajse një vit pasi u kërkoi fansave të përqafonin Sandovalin, Schwartz vepron si zëdhënësi i PR i Sandoval në podkaste. Mbrojtja e Sandovalit është e vetmja zonë ku Schwartz tregon qëndrueshmëri dhe përkushtim.

Gjithashtu, për aq sa Schwartz-it i pëlqen të paraqitet si më i arsyeshmi, ai dhe Sandoval janë shumë të ngjashëm. E cila ngre edhe pyetjen, pse Ariana do të ishte shoqe me dikë që i kujton aq shumë ish-in e saj?

Ariana sheh përmes aktit të Schwartz-it

Edhe para Scandoval-it, Ariana kundërshtoi reputacionin e djalit të mirë të Schwartz-it. Në sezonin 9, ajo shprehu zhgënjimin që Schwartz nuk përballet kurrë me pasoja për veprimet e tij. Sigurisht, ajo e tha këtë pjesërisht për të mbrojtur Sandoval. Sigurisht, ajo tani është penduar për atë pjesë, por ndjenjat e saj në përgjithësi duken të pandryshuara.

Ariana është gjithashtu më e afërt se kurrë me Katie, duke e quajtur ish-bashkëshorten e Schwartz-it shoqen e saj më mbështetëse. Edhe nëse dyqani i tyre sanduiçësh nuk hapet kurrë, është e qartë se Ariana vlerëson dhe dëshiron të ruajë lidhjen e saj me ish-Bubba-n. Ajo gjithashtu kishte një ndenjëse në rreshtin e parë në mënyrën se si Schwartz e trajtoi Katie-n, gjatë dhe pas martesës së tyre. Do të ishte tronditëse dhe hipokrite nëse ajo do ta linte këtë mënjanë për t’u miqësuar me Schwartz-in.

A dëshiron Schwartz të jetë edhe shoku i Arianës?

Siç e dimë nga leximi i grafikut të tij të lindjes, Schwartz dëshiron që të gjithë ta pëlqejnë atë. A dëshiron vërtet të krijojë një miqësi me Arianën? Apo ai thjesht dëshiron që ajo ta thërrasë atë “Schwartzy” dhe të kuptojë se sa i lezetshëm është ai? Duke gjykuar nga fjalët dhe veprimet e tij, Schwartz nuk duket se e pëlqen as Arianën. Ai e njeh atë për më shumë se një dekadë, dhe ende e shqipton gabim emrin e saj!

Të gjitha bisedat e tij për një plan pesë vjeçar për të qenë BFF e saj ndihen më shumë si një mënyrë për të rritur reputacionin e tij. Është një fitore e favorshme për të. Nëse ai fiton Arianën, ai merr mbështetjen e një baze të madhe fansash të saj. Nëse ajo i jep shpatullën e ftohtë, ai do të sillet si një djalë i gjorë, i pafajshëm, i cili thjesht do që të gjithë të shkojnë mirë.

Ndërsa kasti i VPR ka shumë miqësi që nuk kanë kuptim, nuk ka asnjë bazë për një marrëdhënie të vërtetë këtu. Nuk ka besim, respekt, apo kënaqësi në shoqërinë e njëri-tjetrit. Për të parafrazuar Sutton Stracke, është koha për të lejuar miu Shanset e Arianës dhe Schwartz-it për të rindezur një miqësi shkojnë.