Pse Annemarie me siguri do të pendohet që u bë shtëpiake

Klea

Pse Annemarie me siguri do të pendohet që u bë shtëpiake

Annemarie Wiley nuk e mbylli sezonin e saj të parë Amvise të vërteta të Beverly Hills. Rezulton se ajo thjesht nuk është aq e pëlqyeshme. Në fakt, u deshën gjashtë episode të gjata para se ky serial të na tregonte një paraqitje të shkurtër të Annemarie, dhe kur ata më në fund e prezantuan atë, ajo u shfaq si një mike e Kyle Richards. Nga sa kemi parë deri më tani, Annemarie është qenush i ri i Kyle, i cili, uf. Në këtë pikë, Annemarie nuk po fiton asnjë fans. Nga shikuesit, tek Real Housewives në të gjithë këtë ekskluzivitet, deri tek zonjat në derën e saj të përparme në kastin e RHOBH, ajo thjesht nuk po godet. Prandaj, mendojmë se Annemarie me siguri do të pendohet për kohën e kaluar në Bravo.

Annemarie është tani një emër i njohur, falë RHOBH

Para se t’i bashkohej këtij kasti, Annemarie nuk ishte saktësisht një emër i njohur. Sigurisht, burri i saj Marcellus Wiley ishte një futbollist profesionist. Prandaj, emri i saj ka të ngjarë të bjerë disa kambana me ata që dinë. Megjithatë, ishte hyrja e saj me diamant në RHOBH që e nxori vërtet ngjashmërinë e saj atje, duke e bërë të njohur.

Tani që ajo është anëtare e kastit, historitë e saj dhe deklaratat e saj të folura po kalojnë majtas e djathtas. Emri i saj dhe shtrirja e saj janë shumë më të gjera tani, gjë që për të nuk është e mirë. Do të thotë, me famën vijnë kritikat dhe kur kontrolluam për herë të fundit, trollet në faqet e mediave sociale të Annemarie u aktivizuan. Për këto arsye, mendojmë se ajo ka të ngjarë të jetë penduar që është regjistruar ndonjëherë në këtë serial shumë të ndjekur.

Ndërveprimet e Annemarie me Sutton aktivizuan shumë

Sutton Stracke ka një ezofag të ngushtë, që do të thotë se ngrënia shpesh mund të jetë e vështirë, pasi rreziku i mbytjes është mjaft i lartë. Hyni në Annemarie, e cila vazhdimisht vuri në dyshim pretendimet e Sutton në transmetim. Sa i përket arsyes pse Annemarie ndihej e kualifikuar për të dhënë këshillat dhe opinionet e saj të pakërkuara mjekësore, mirë, ajo u kishte insinuuar më parë kolegëve të saj se kishte shkuar në shkollën mjekësore.

Crystal Kung Minkoff e vuri në dukje këtë, duke pretenduar se Annemarie e kishte prezantuar veten si mjeke kur të dy u takuan për herë të parë. Paralajmërim spoiler, Annemarie nuk është mjeke.

“Unë jam një CRNA, një infermiere anesteziste e certifikuar e regjistruar,” shkroi ajo në tregimet e saj në Instagram të skaduara që nga ajo kohë. “Jam jashtëzakonisht krenare për profesionin tim dhe nuk do të akuzohem për shpërdorim titulli, sepse një shoku i aktorit kishte nevojë për një histori në një shfaqje televizive realiste. Kjo është jeta ime reale dhe karriera ime”, përfundoi ajo, duke ndjerë qartë nevojën për të adresuar reagimet negative që ka marrë që atëherë.

Urrejtësit po urrejnë dhe ne nuk mund t’i fajësojmë ata. Ishte në një shije të keqe për Annemarie-n që të nxirrte me gaz çështjet mjekësore të Sutton në televizionin kombëtar. Duket sikur producentët janë dakord, pasi koha e kamerës së Annemarie është mjaft e vogël. Kjo gjithashtu mund të jetë për shkak se burri i saj po përballet me akuza për sulme seksuale, por edhe për këtë, tani të gjithë e dinë biznesin e tyre edhe më shumë, gjë që na bën të mendojmë se Annemarie ka të ngjarë të shkelmojë veten për të pranuar ndonjëherë të luajë në RHOBH.

Reputacioni social i Annemarie mund të goditet

Annemarie nuk duhet të kishte ardhur kurrë për Sutton. Fatmirësisht, Garcelle Beauvais dhe Crystal tani po vënë në dyshim deklaratat e saj. Kur Annemarie u përpoq t’u bënte thashetheme për Sutton, ajo la të kuptohej çuditërisht se problemet e Sutton ishin të ngjashme me dikë me një çrregullim të të ngrënit. Ndërsa Crystal ka diskutuar hapur marrëdhënien e saj negative me ushqimin, ajo kërkoi sqarime se çfarë nënkuptonte Annemarie.

Pas kësaj, Annemarie u zhgënjye, duke thënë “këto ishin fjalët e Crystal dhe jo të miat”. Kur Crystal i kujtoi asaj se ajo kishte përdorur në fakt termin çrregullim të të ngrënit, Annemarie tha “Jo, nuk e përdora”. Fatmirësisht, kamera është rikthyer, dhe po Annemarie, me siguri e ke bërë.

Nga diskutimi i shkujdesur për çështjet mjekësore të dikujt, tek të folurit e lehtë për çrregullimet e të ngrënit, Annemarie nuk po bën një emër të mirë për veten. Në këtë industri, emri juaj mund të jetë gjithçka që keni. Nëse Annemarie vazhdon kështu, ajo mund të shohë që njerëzit në rrethin e saj shoqëror të zvogëlohen. Meqenëse shumë shikues dhe një pjesë e vogël e anëtarëve të kastit tashmë po tregojnë shenja për këtë, ka shumë të ngjarë që Annemarie tani të jetë e dyta duke hamendësuar rolin e saj në Real Housewives.

Annemarie tani mund të përballet me probleme në karrierën e saj

Uh Oh. Dr. Tiffany Moon dhe Dr. Nicole Martin, të dyja shtëpiake të vërteta me prejardhje mjekësore, kanë marrë pjesë në bisedat e Annemarie me Sutton. Në thelb, ata të dy deklaruan se Annemarie ka tejkaluar. Tani, Shoqata Amerikane e Anesteziologëve gjithashtu ka hyrë në bisedë, po aq e shqetësuar për deklaratat mjekësore të transmetuara të Annemarie.

ASA lëshoi ​​një deklaratë duke thënë: “Shtëpiaqet e vërteta njohin një të rreme… Anesteziologët janë mjekë me më shumë se 12 vjet arsim të lartë dhe deri në 16,000 orë trajnim klinik. Shpërdorimi i titujve nuk ka vend në kujdesin shëndetësor”.

Po. Annemarie ka një industri të tërë në krahë, e cila nuk është e mirë për karrierën e saj jashtë transmetimit. Megjithatë, në përgjigje të deklaratës së ASA-së, ajo ende po refuzon të tërhiqet. “Unë nuk e fal fushatën shpifëse të ASA-së,” tha ajo në tregimet e saj.

Sinqerisht, kastigu i Annemarie ishte një gabim i madh, pasi ajo nuk na ka sjellë asnjë skenë argëtuese, thjesht dramë që ndihet super bruto. Edhe ajo duhet të ndihet kështu, apo jo? Me siguri, Annemarie i vjen keq që ka pranuar ndonjëherë t’i tregojë të gjitha atje si një yll i Real Housewives.