Pse Andy Cohen 'lidhet' me Tom Sandoval

Klea

Pse Andy Cohen 'lidhet' me Tom Sandoval

Tom Sandoval është PR helm këto ditë. Por Andy Cohen duket se nuk e vret mendjen. Që kur fansat panë që Scandoval të luante në Vanderpump Rules, të qenit kudo afër Tomit është një mënyrë e sigurt për të mbajtur reputacionin e dikujt.

Si e tillë, është e çuditshme të shohësh Sezonin 11 të VPR që në dukje provon ta shpengosh Tomin. Një modifikim i harkut të riblerjes është në fuqi të plotë. Dhe Andi nuk ka qenë saktësisht i trembur për prirjet e tij.

Ai shprehu gëzimin e tij që Tom ishte në gjendje të “arkëtonte” në Scandoval. Ai vuri në dukje shumicën e anëtarëve të tjerë të kastit duke bërë bankë në vazhdën e skandalit. Siç rezulton, miratimi i Andit për Tomin kthehet në herën e parë që ai e pa atë duke filmuar.

Andi shpjegon lidhjen e tij Sandoval

Në një episod të fundit të shfaqjes SiriusXM të Andit, ai shpjegoi lidhjen e tij personale me Tom. “Dmth, Tom Sandoval dhe unë,” filloi Andi. “Njerëzit gjithmonë thonë: 'Shpjegoni marrëdhënien tuaj me Tom Sandoval'. Unë them, 'Ne jemi të dy nga St. Louis, burrë, nuk di çfarë të të them'”.

“Më kujtohet se e pashë për herë të parë në Vanderpump Rules me një kapelë St. Ai shtoi, “Isha shumë i emocionuar që kisha dikë tjetër në Bravo duke riparuar St. Ndoshta Andi duhet të shqetësohet se sa mirë po i riprodhon Tom njerëzit e Misurit, por unë devijoj.

Andi zbarkoi në Misuri si temë sepse po diskutonte për West Wilson. I riu i Shtëpisë Verore është gjithashtu nga Misuri. Këtu shpresojmë që ai t'i japë shtetit një emër më të mirë se Tom. Andy foli shumë për Westin: “Ai është shumë i dashur, dhe është shumë i zhytur në mendime dhe argëtues … Ai është një djalë i mrekullueshëm dhe është shumë krenar që është nga Misuri, të cilin unë e dua. Unë jam një djalë nga Misuri.”

Producenti shumëvjeçar i Bravo shtoi: “Kur njerëzit e Misurit takojnë njerëzit e Misurit, ka diçka.”

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo. Summer House vazhdon të enjten në orën 9/8c.