Pse Andy Cohen duhet të presë debatin e ardhshëm presidencial?

Klea

Pse Andy Cohen duhet të presë debatin e ardhshëm presidencial?

Më pëlqen që jetojmë në një shtet demokratik. Më pëlqen që ne kemi lirinë e shtypit. Sinqerisht, më pëlqen të jem amerikan. Por ajo që nuk më pëlqen është të shikoj një debat presidencial plot me shthurje. Debati i parë i vitit 2024 mes Presidentit Joe Biden dhe Donald Trump është zhvilluar, me një rezultat që ne si vend e prisnim shumë. Dridhem kur mendoj se një nga rregullat për të cilat ranë dakord të dyja palët ishte aftësia për të heshtur mikrofonin e një kandidati. Teksa shikoja këtë komedi gabimesh, u futa menjëherë në herën e parë që pashë Andy Cohen organizoni një ribashkim Real Housewives.

Në realitet, një debat presidencial dhe një ribashkim i Real Housewives nuk janë aq të ndryshëm nga njëri-tjetri. Të dy kanë personazhe të zemëruar, të pasionuar, dramatikë që besojnë plotësisht në kauzat e tyre. Secili ka një formë të tregimit të përzier me pak të vërtetë. Si debati ashtu edhe ribashkimi shfaqin premtime të rreme dhe momente mashtrimi. Dhe pikërisht atëherë më goditi, si rrufeja e Zeusit nga qielli. Pse Andi nuk po pret debatin presidencial?

Andi pret Vitin e Ri

Andi është super i aftë të organizojë një takim mendjesh. Mbreti Bravo e ka vrarë atë që nga ribashkimi i tij i parë Real Housewives of Orange County në vitin 2006. Që atëherë, ai u ngrit në një vend pritës në mbrëmjen e Vitit të Ri Live, së bashku me shokun e tij, Anderson Cooper. Dhe ndoshta nuk i bën keq që ai deh pak ndërsa mban mikrofonin.

Burri ka prezantuar të shtëna në CNN. Për këtë, ai është një hero për shumë njerëz. Andy dhe miku i tij i mirë, Anderson, kanë qenë të shëndoshë në Vitin e Ri për shtatë vitet e fundit. Dhe me të ftuar si Enrique Iglesias, Maroon 5, Jonas Brothers, Flo Rida, Miranda Lambert, Darius Rucker dhe Rod Stewart, ai di të sillet me të gjitha llojet e personaliteteve. Të mirat dhe të këqijat. Andi është shumë i arsimuar dhe i aftë të ndajë opinionet e tij për të mirën e kombit.

Andi është i mrekullueshëm me respekt të jashtëzakonshëm

Edhe me të gjitha letrat e tij sugjeruese për të mbajtur rrjedhën e bisedës, ndonjëherë Andi e humb atë. Por ai nuk e ka problem të rikthehet në pushtet dhe të marrë kontrollin. Kjo është vërtetuar vazhdimisht, veçanërisht kur ai u bërtet grave që të qetësohen. Mund ta imagjinoj që nëse njëri prej kandidatëve presidencialë do të humbiste kontrollin, Andi nuk do ta kishte problem t’i presë dhe të ndërhyjë. Ekzekutivi i Bravo gjithashtu nuk ka frikë të bëjë pyetje të vështira.

Andi ishte gjithmonë i vetëdijshëm se disa nga pyetjet e tij nuk priheshin gjithmonë mirë. Por ai bën çmos për ta shtyrë të ftuarin të përgjigjet. Kjo nuk është një arritje e lehtë. Ashtu si një politikan, yjet e Real Housewives po bëhen shumë të mirë në përballimin e një pyetjeje që u duket e pakëndshme ose që nuk kanë përgjigjen e duhur. Por lëreni djalin tonë Hardy Boy; Andi gjithmonë do të sigurohet që t’i arrijë gjërat në fund.

Pra, kur bëhet fjalë për debatin e radhës, ndoshta ky është njeriu që do t’i bëjë kandidatët të përgjigjen për kujdesin shëndetësor universal, abortin dhe nëse Millennials do të kenë edhe një kontroll të sigurimeve shoqërore për t’u varur se kur do të dalin në pension.

A ka krahasime?

Në vitin 2020, pas debatit të parë të tmerrshëm presidencial, u bënë krahasime midis Trump dhe Real Housewives. Në atë kohë, ne kishim një president të lindur nga TV realitet. Trump u bë një ikonë e kulturës pop pas The Apprentice, dhe ai i trajtoi shumicën e katër viteve të tij në detyrë në një cirk me tre unaza. Andy është në gjendje të punojë në të gjitha platformat, qoftë ai një ribashkim Zoom, personalisht ose duke u përzier në BravoCon. Është njohës i mirë i momenteve kaotike. Ai do të sillte një dekor.

Ne kemi pasur presidentë që ishin yje filmash (Ronald Reagan) dhe yje të realitetit, kështu që pyetja ime është, pse jo Andy? Me këtë ritëm, pse të mos organizojmë Andin një debat presidencial? Sepse sinqerisht, nuk mund të bëhet shumë më keq.

Gjithashtu, mos harroni të votoni më 5 nëntor!