Kyle Richards

Klea

PROVA Kyle Richards ia zbuloi revistës People historinë e saj të ndarjes nga martesa!

PROVA Kyle Richards ia zbuloi revistës People historinë e saj të ndarjes nga martesa!

Fansat po spekulojnë se ishte Kyle Richards që zbuloi lajmin për ndarjen e saj nga burri, Mauricio Umanskypër revistën People korrikun e kaluar.

Kyle Richards

Amvise të vërteta të Beverly Hills ylli dhe interesi i saj i përfolur i dashurisë, Morgan Uejd29 vjeç, u kapën duke akorduar llogarinë e fansave, Face Reality 16, duke u zhytur thellë në thashethemet që rrotulloheshin Mauricio53, Kyle55 vjeç dhe lidhja e yllit të reality me këngëtaren e muzikës country. Transmetimi i drejtpërdrejtë ndodhi më 30 qershor, vetëm disa ditë para se PEOPLE të jepte lajmin se çifti i famshëm ishte ndarë.

Kyle Richards

Të hënën, faqja e fansave u dërgoi fansave dhe ndjekësve – “Kyle dhe Morgan të dy ndoqën të gjithë zhytjen time të thellë ditët përpara se ndarja të ‘rrjedhte’ te PEOPLE”, së bashku me një pamje të ekranit të dyshes duke u sintonizuar në seancën e bisedës së qershorit.

Sleuth online vazhdoi – “Duket se një pjesë e madhe e enigmës mungon në finalen e RHOBH. Në fund të qershorit 2023 postova një Kyle dhe Mauricio zhytje e thellë (mund të gjendet në pikat e mia kryesore Kyle/Mau/Mo). Është e drejtë të thuhet se zhytja e thellë u bë virale dhe u shpërnda nga shumica e blogeve Bravo në IG (ekziston edhe një version TikTok). Në një moment brenda 24 orëve, zhytja e thellë ishte drejtpërdrejt në tregimet e mia, Kyle dhe Morgan të dy shikuan të gjithë zhytjen.”

Kyle Richards

Llogaria e fansave vazhdoi – “Pse është e rëndësishme kjo? Zhytja ime e thellë në atë që po ndodhte Kyle, Mauricio dhe Morgan u bë virale dhe shumë më tepër njerëz filluan të bënin shumë më tepër pyetje dhe të vunë re shumë më tepër detaje që nuk i kishin bërë më parë.”

Mauricio Umansky

Faqja e fansave e vuri në dukje këtë Kyle “përdori të njëjtën gjuhë në finale që përdori ‘burimi’ në artikull”, duke përfshirë vërejtjen për “jetimin nën të njëjtën çati” me burrin e saj të larguar.

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Llogaria gjithashtu u kujtoi shikuesve Kyle’s interesi i tërbuar për të demaskuar rrëmbej pas Dorit Kemsley’s historia e dështuar e birësimit të qenit, në kontrast me mungesën e saj në dukje të kuriozitetit në lidhje me informatorin që ekspozoi vdekjen e martesës së saj.

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Llogaria thoshte për historinë e sezonit 9 – “Kyle ishte më pak i shqetësuar se kush e zbuloi ndarjen e saj sesa kush zbuloi historinë e Lucy Lucy Apple Juice më flet shumë. Është e gjitha pak ‘sus’ është ajo që po them…. Kush mendoni se e zbuloi historinë te PEOPLE??”

Kyle Richards dhe Morgan Wade

Fansat dhe ndjekësit e llogarisë kishin shumë për të thënë për këtë çështje dhe ndanë teoritë e tyre në seksionin e komenteve të postimit.

Një përdorues shkroi – “Kyle e ka rrjedhur dhe unë do të vdes në këtë kodër.”

Një tjetër tha – “Jo [PEOPLE] revista thërrasë burimet përpara se të shkojë të printojë për të kërkuar një koment? Nuk mund të jesh vërtet i verbër apo jo?”

Kyle Richards

Një i tretë thirri – “Nëse [PEOLE magazine is] raportimi se sa vjen nga një PR për të dyja palët e përfshira. Kyle vazhdon të gënjejë fansat duke menduar se është fillimi i viteve 2000 dhe ne shikuesit nuk e kuptojmë se si funksionon TV realitet në ditët e sotme.”

Mauricio Umansky

Llogaria dha një tjetër të dhënë, duke theksuar në historinë e tyre në Instagram – “Një tjetër dhuratë e vdekur? Asnjëherë në këtë artikull nuk thotë diçka si ‘ne kontaktuam Kyle dhe Mauricio për koment por ata nuk u përgjigjën.’ A nuk është raportimi 101? Nëse burimi juaj nuk është personi nga i cili do të kërkoni një koment dhe nuk ka nevojë…”

Mauricio Umansky

Amvise të vërteta të Beverly Hills ribashkimi vazhdon të mërkurën në 20:00 ET në Bravo.