Promovimet më të mira dhe më të këqija të sezonit të ri Bachelorette

Klea

Promovimet më të mira dhe më të këqija të sezonit të ri Bachelorette

Bachelorette Sezoni 21 është afër dhe fansat janë gati të shikojnë zonjën kryesore Jenn Tran të gjejë dashurinë. Ndërkohë që kanë mbetur edhe pak javë deri në sezonin e Jenn-it, disa promovime kanë dalë për të promovuar udhëtimin e saj për dashuri. Sa herë që bie një sezon i ri Bachelorette, është e vështirë të mos e krahasosh atë me ato të mëparshme. Gjatë viteve të fundit, disa reklama Bachelorette e kanë goditur atë jashtë parkut, ndërsa të tjerat kanë dështuar.

Charity Lawson – Më e mira

Charity Lawson udhëhoqi Sezonin 20 të The Bachelorette, i cili u transmetua në verën e 2023. Promoja e Charity ishte klasike, por elegante, gjë që e bën atë një nga promovimet më të mira të fundit të Bachelorette. Në promovimin e saj, Charity ishte veshur me një fustan të kuq, që përputhej me muret e trëndafilave të kuq në të dyja anët e saj. Kishte gjithashtu disa trëndafila rozë të shpërndarë, të cilët ndihmuan për t'i dhënë promovimit një ngjyrë shtesë.

Trëndafilat sigurisht i bëjnë homazhe shfaqjes, dhe trëndafilat që udhëheqësit u shpërndajnë garuesve të tyre. Vendosja e trëndafilave në mure në të dyja anët e Charity ishte më kreative sesa thjesht t'i mbante ato, siç kanë bërë promovimet e tjera në të kaluarën. Në përgjithësi, fotoja promovuese e Charity ishte mahnitëse dhe me të vërtetë ndihmoi për të krijuar emocione për sezonin e saj.

Michelle Young – Më e mira

Michelle Young kërkoi dashurinë gjatë sezonit 18 të Bachelorette, i cili u transmetua në vjeshtën e vitit 2021. Nga kërcimi, ishte e qartë se produksioni i bëri detyrat e shtëpisë me sezonin e Michelle. Michelle kishte një nga posterët promovues më tërheqës në historinë e Bachelorette, i cili tërhoqi menjëherë sytë e shikuesve.

Ndërsa promovimet e Bachelorette zakonisht fotografojnë kryesimin nga një distancë, promoja e Michelle paraqiste një foto nga afër. Michelle dukej mahnitëse teksa buzëqeshte mes një kornize me lule, e cila përfshinte trëndafila. Edhe pse nuk mund të shihni shumë nga veshjet e Michelle, fustani i saj i artë dhe vathët e bardhë dhe rozë përputheshin në mënyrë të përkryer me skemën e ngjyrave. Më në fund, slogani “dashuria është në lulëzim” funksionoi në mënyrë të përsosur me temën e promovimit të Michelle.

Tayshia Adams – Më e mira

Tayshia Adams mori përsipër sezonin 16 të The Bachelorette, ku zëvendësoi Clare Crawley si kryesuese. Ky ishte fillimisht një Komb Bachelor, pasi fansat fillimisht prisnin që Clare të përfundonte sezonin. Megjithatë, ky ndryshim i minutës së fundit u ofroi shikuesve një nga promovimet më të mira në historinë e Bachelorette.

Në posterin promovues, Tayshia buzëqesh para një sërë titujsh të lajmeve që diskutojnë se ajo është Bachelorette e re. Tayshia kishte veshur një fustan blu të ndezur, i cili plotësohej me një fund që përputhej me titujt e lajmeve në sfond. Slogani “thashethemet mbarojnë tani” përshtatet në mënyrë të përkryer, pasi kishte shumë thashetheme se kush do të merrte përsipër Clare. Promoja e Tayshia-s ishte jashtëzakonisht kreative dhe me të vërtetë kapi pezullimin rreth sezonit të saj.

Katie Thurston – Më e keqja

Pavarësisht zhurmës që rrethoi sezonin Bachelorette të Katie Thurston, promoja e saj ishte me dhimbje themelore. Katie drejtoi sezonin 17 të Bachelorette, i cili u transmetua menjëherë para sezonit të Michelle. Dallimi në promovimet e tyre ishte i dukshëm dhe ishte e qartë se produksioni punoi shumë më shumë për të promovuar sezonin e Michelle.

Në posterin e saj promovues, Katie thjesht u ul dhe i buzëqeshi kamerës, ndërsa mbante në dorë një trëndafil. Ajo kishte veshur një bluzë të thjeshtë të bardhë dhe një fund lëkure, në vend të një fustani. Asgjë në lidhje me promovimin e Katie nuk i bëri homazh asaj apo sezonit të saj, gjë që e bëri atë të butë. Për më tepër, slogani “shiko se për çfarë bëhet fjalë” nuk shtoi shumë. Fatkeqësisht, ekipi i prodhimit dështoi me promovimin e Katie dhe ajo meritonte më mirë.

Jenn Tran – Më e keqja

Promoja e Jenn-it gjithashtu ra poshtë nivelit, dhe thjesht dukej mjaft e rastësishme. Posteri promovues paraqet Jenn të ulur brenda një loje të madhe arcade, me kukulla të ndryshme dhe zemra të mbushura të shpërndara përreth si çmime. Vetë Jenn është ulur në dorezën që zakonisht nxjerr çmimet nga loja, ku ajo ka një fustan të kuq ndërsa mban një trëndafil të rremë.

Ndërsa Jenn duket mahnitëse në poster dhe është e veshur mirë, koncepti është i çuditshëm. Pelushat që supozohet se janë kërkuesit e saj duken disi të lira, gjë që e largon nga promoja. Për më tepër, promoja nuk përfaqëson aspak shumë për Jenn ose personalitetin e saj. Pas disa sezoneve të promovimeve më kreative, ekipi i prodhimit mund të kishte bërë shumë më mirë me këtë.