Prokurori i Todd, Julie Chrisley thotë se 'provat' sugjerojnë sjellje të pahijshme

Klea

Prokurori i Todd, Julie Chrisley thotë se 'provat' sugjerojnë sjellje të pahijshme

Todd dhe Julie Chrisley mund të jenë pas hekurave, por ata nuk janë heshtur saktësisht. Ish-yjet e Chrisley Knows Best së fundmi paraqitën rastin e tyre në një gjykatë të apelit.

Epo, vetë yjet e realitetit nuk ishin të pranishëm në këtë rast. Por argumentet u zhvilluan pa marrë parasysh, me argumentet gojore që po përfundonin. Edhe pse Todd pati një mbështetje të madhe përpara seancës, shanset e tij nuk duken të mëdha.

PEOPLE paraqiti argumente nga avokati i Chrisleys dhe përfaqësuesi i Zyrës së Prokurorit të SHBA.

A iu shmangën qëllimisht IRS familja Chrisleys?

Ish-partneri i Burr dhe Forman LLP, Alex Little, pohoi se “provat sugjeruan që prokurorët këtu kanë punuar në bashkëpunim me dëshmitarin”. Pak shpjegoi më tej pretendimet për sjellje të pahijshme. “Së pari, çështja që u diskutua që doli në ridrejtim dhe më pas ri-kryqëzimi i oficeres Betty Carter ishte nëse Chrisleys kishin paguar taksa në periudhën pas konspiracionit.”

“Tani, gjykata e qarkut më poshtë konfirmoi se kjo do të kishte një efekt të mundshëm paragjykues te të pandehurit që çonin jurinë të besonte se ata nuk kishin paguar taksat e tyre, se ata nuk ishin të interesuar të paguanin taksat, se ata ishin [the] lloji i personit që mund të kryejë mashtrim të akuzuar në veprat e tjera. Ky efekt derdhet jo vetëm në tarifat tatimore, por në të gjitha akuzat e mashtrimit në këtë rast.”

Little më tej argumentoi se qeveria ishte fajtore për çdo gabim tatimor në lidhje me Chrisleys. “Në sistem, po të kishit parë,…. ju mund të shihni të dy taksapaguesit dhe mund të shihni se ka një shumë të madhe për Todd Chrisley që nuk është aplikuar për kthimin e përbashkët me Julie Chrisley.”

Megjithatë, Annalize Peters, një përfaqësuese e Zyrave të Prokurorit të SHBA, nuk u pajtua. Ajo argumentoi, “Chrisleys kishin ndërmarrë një sërë hapash për t'iu shmangur IRS”. Ajo shtoi më tej, “Nëse ka pretendime të besueshme dhe disa prova të ofruara për çdo lloj sjelljeje të pahijshme të qeverisë, duhet të bëhet një seancë dëgjimore. Kjo thjesht nuk është ajo që kemi në këtë rast.”