Tom Girardi

Klea

Prokurorët Pretendimet për demencën e bashkëshortit të Erika Jayne-s Tom Girardi – Mendoni se po e falsifikon!

Prokurorët Pretendimet për demencën e bashkëshortit të Erika Jayne-s Tom Girardi – Mendoni se po e falsifikon!

Prokurorët nuk po blejnë i Tom Girardit pretendohet për çështje mjekësore dhe po kërkojnë që avokati i turpëruar të dalë në gjyq për akuzat se ai përvetësoi miliona nga ish-klientët.

Sipas Radar Online, bashkëshorti i larguar i Amvise të vërteta të Beverly Hills yll, Erika Jaynedhe firma e tij ligjore tashmë e shuar, Girardi Keese, u detyruan të falimentonin në Kapitullin 7 nga kreditorët, në vitin 2020. Girardi akuzohet për përvetësim të fondeve të shlyerjes që u detyrohen klientëve nëpërmjet firmës së tij, në mënyrë që të mbështesë stilin e jetesës luksoze të çiftit dhe E Erikës karriera e yllit të popit.

Tom Girardi

Këtë e pretenduan ish-klientët e tij Tom Girardi dështoi të paguante paratë e shlyerjes pasi kishte fituar mosmarrëveshje të ndryshme ligjore. Avokati që nga puna u padit me akuza për mashtrim në fillim të këtij viti, pasi prokurorët e akuzuan atë për përvetësim të mbi 18 milionë dollarëve gjatë një dekade.

Tom Girardi

i Tom Girardit vëlla, Robert, u vendos si kujdestar mbi pasurinë pasi avokati u diagnostikua me demencë dhe Alzheimer. Girardi u zhvendos në një objekt banimi për të moshuarit dhe rezidenca e Pasadenës që dikur ndante me yllin e realitetit u shit si pjesë e falimentimit. Këtë e ka kërkuar avokati i tij mbrojtës Girardi të vlerësohen për kompetencë mendore dhe të dyja palët kanë qenë në grindje për detaje që kanë të bëjnë me publikimi i raportit.

Erika Jayne

Prokurorët deklaruan – “Më pak se një muaj pasi u nisën procedurat e falimentimit dhe u bënë referime penale dhe të Avokatit të Shtetit nga gjyqtarë federalë dhe shtetërorë, vëllai i të pandehurit paraqiti një kërkesë në Gjykatën e Lartë të Los Anxhelosit për të caktuar një kujdestar, duke pretenduar se i pandehuri mund të nuk kujdeset më për veten apo pasurinë e tij. Pa përfitimin e ndonjë testimi kundërshtar, peticioni u aprovua më pas vetëm disa muaj më vonë.”

Tom Girardi

Ata shtuan – “Tani, pasi u padit penalisht për skemën e tij shumëvjeçare, i pandehuri përpiqet të shmangë përgjegjësinë për sjelljen e tij duke i kërkuar kësaj Gjykate që ta shpallë atë të paaftë për t’u gjykuar. Megjithatë, pavarësisht nga paaftësia e pohuar e të pandehurit, dëshmitë e rutinës së tij normale që çuan menjëherë në vdekjen e GK – vite pasi i pandehuri pretendon se filluan çështjet e supozuara të kompetencës së tij mendore – demonstrojnë se “simptomat” e tij të menjëhershme janë të ekzagjeruara – një vetë-shërbim i ndërtuar me mjeshtëri. portreti i një figure që supozohet se është aq i zvogëluar sa është përtej mundësive të sistemit ligjor.”

Tom Girardi

Prokurorët federalë deklaruan – “Në të vërtetë, në muajt që çuan në konservatorin e të pandehurit, ai shkoi në zyrën e tij ligjore pothuajse çdo ditë dhe punoi në çështje të shumta, negocioi hua për të mbajtur [Girardi Keese] në det, u ul për deponime dhe intervista të shumta, dhe madje moderoi një panel diskutimi me avokatë të tjerë. Vetëm pasi kreditorët e të pandehurit filluan të mbylleshin kur nevojitej më së shumti një kapak arratisjeje, ishte çështja e [Girardi’s] kompetenca mendore u ngrit fillimisht.”

Erika Jayne

Këtë e kërkoi qeveria Girardi të dalë në gjyq, duke pretenduar – “Manipulimi i tij i qëllimshëm i këtyre proceseve për të shmangur pasojat e një gjyqi në këtë çështje tregon drejtpërdrejt se sa dinak dhe i aftë është ai me të vërtetë.”

Erika paraqiti kërkesën për divorc nga Girardi në nëntor 2020, pas një martese 21-vjeçare. Çështja e divorcit është lënë në pritje deri në përfundimin e falimentimit.