Producenti RHOA sugjeron kastin e ri: 'Përzierje eklektike'

Klea

Producenti RHOA sugjeron kastin e ri: 'Përzierje eklektike'

Për një kohë të gjatë, tifozët e dinin Amvisat e vërteta të Atlantës duhej për një shkundje. Vetëm tani po shohim se e vërteta e supozimeve tona del në dritë, me Sanya Richards-Ross që është ylli i tretë i fundit i RHOA që tani është një ish-yll i RHOA.

Para Sanyas, Kandi Burruss dhe Marlo Hampton konfirmuan gjithashtu largimin e tyre nga ekskluziviteti. Duke shtuar lajmet e fundit rreth Atlantës, Porsha Williams njoftoi se do të kthehej në shfaqje.

Siç u përmend, shumë shikues panë shkrimin në mur. Edhe producentët e dinin se emisioni do të kishte nevojë për ndryshime pas vlerësimeve të dobëta të sezonit 15. Ndërsa disa fansa shpresonin për një rindezje të plotë, Real Housewives të stilit të Nju Jorkut, duket se Bravo ka diçka më interesante në mendje.

Producenti i Bravo ngacmon “një nga sezonet më të fuqishme” të RHOA, me një kast kryesisht të ri

Në një intervistë ekskluzive me The US Sun, producentja e RHOA Peta Phipps ndau sa më shumë detaje që mundi për sezonin e ardhshëm dhe kastin e tij. Kur iu kërkua të derdhte çajin, ajo u përgjigj: “Do të doja të mundja. Uroj të mundem. Por, dua të them, boja po thahet në disa nga ato kontrata tani.” Megjithatë, ajo ngacmoi, “Prisni derisa të shihni se kush do të jetë në shfaqje.”

Ajo nuk mundi të përmendte emra, por tha gjithashtu, “Unë do të them se ka një përzierje të mirë”, që do të thotë, një përzierje e mirë e fytyrave të reja dhe të njohura. “Do të jeni të emocionuar. Ndoshta do të jetë një nga sezonet më të fuqishme vetëm për shkak të përzierjes eklektike që po vjen.”

Shënimi i saj i fundit për kastin ishte “Do të ri-energizohet, le ta themi kështu … Unë mund të them vetëm, 'qëndroni të sintonizuar!”

Sa i përket faktit nëse kasti kishte potencial për të rritur vlerësimet, Peta tha: “Unë me të vërtetë mendoj kështu. Nëse nuk gabohem, kjo ishte një nga ekskluzivitetet e nivelit më të lartë, jo vetëm që i binte borisë time.”

Ajo reflektoi se kur vlerësimet ishin më të larta me NeNe Leakes. “Ishte e mahnitshme,” tha ajo. “Nene është një person i mrekullueshëm. Më pëlqen shumë ajo.” Peta zbuloi se ajo dhe Nene “shkruajnë mesazhe gjatë gjithë kohës”.

Peta gjithashtu zbuloi se mbante kontakte me Kim Zolciak, Cynthia Bailey dhe Shereé Whitfield, duke i quajtur të gjithë “të mahnitshëm”.

Real Housewives of Atlanta po transmetohet në Peacock.